Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 oct 2008 - Anul XIII, nr. 246 (3927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Semne

La înscrierea candidaturilor la BEJ, PSD a simţit „vântul schimbării”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD şi-a înscris candidaţii pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Judeţean, ieri la prima oră, imediat ce BEJ şi-a început activitatea.

Prezentarea dosarelor candidaţilor a fost făcută de preşedintele Gavril Mîrza şi europarlamentarul Cătălin Nechifor, ambii candidaţi în colegii din Fălticeni, la Senat şi Camera Deputaţilor. Toţi candidaţii PSD la alegerile de luna viitoare au venit la BEJ, cu excepţia deputatului Ioan Stan, candidat la un nou mandat într-un colegiu din Fălticeni, şi a lui Mihai Frunză, de asemenea candidat pentru Camera Deputaţilor într-un colegiu din Rădăuţi.

După procedurile de înregistrare, echipa PSD a ales pentru declaraţiile de presă sala de şedinţe a Consiliului Judeţean. Fără să ia loc în sala pe care a prezidat în ultimii 12 ani, până în vara acestui an, Gavril Mîrza a declarat că PSD a înscris în cursa alegerilor parlamentare „o echipă de oameni competenţi,  profesionişti pe care îi recomandă faptele şi realizările lor de până acum şi nu promisiunile deşarte şi vorbele goale”.

„Eram înăuntru şi am văzut că prin geamul deschis a venit o rafală de vânt, ceea ce mă face să cred că vremea şi vântul aduc momentul schimbării, a schimbării guvernării de dreapta portocalii şi în judeţul Suceava, putere care a adus ceartă şi instabilitate, putere care a adus România într-o situaţie de nerecunoscut, de umilinţă la nivel internaţional. O putere care a instalat sărăcia în casele foarte multor români. Nu ştiu ce vină ar putea să aibă un doctor, un inginer, un profesor sau un ţăran, de le spun guvernanţii că n-au bani. N-au bani pentru că n-au ştiut să gospodărească banul public, pentru că au protejat o clică politică cu salarii enorme, iar pentru marea majoritate a pensionarilor şi pentru salariaţii bugetari spun că n-au bani”, a declarat Gavril Mîrza.

 

Social-democraţii suceveni se declară „oameni care ştiu ce înseamnă echitatea socială”

Liderul PSD i-a arătat pe Constantin Huţanu, fost primar al municipiului Vatra Dornei, Corneliu Popovici, consilier judeţean la al doilea mandat, pe avocata Camelia Ignătescu, eurodeputatul Cătălin Nechifor, deputatul Mirela Adomnicăi, consilierul local Neculai Bosancu, directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Ovidiu Donţu, deputatul Petru Tărniceru, omul de afaceri Nicolae Bereanu, Titi Petre, fost şef al Oficiului de Cadastru şi pe deputatul Eugen Bejinariu, fost ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului în guvernarea 2000-2004 şi premier interimar în decembrie 2004, de la alegerea lui Adrian Năstase în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi până la instalarea Guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu, şi a spus: „Iată oameni, în faţa dumneavoastră, care ştiu ce înseamnă echitatea socială, care ştiu ce înseamnă gospodărirea banului public. Adio, putere de dreapta în România, adio putere de dreapta în judeţul Suceava”.

Gavril Mîrza şi-a exprimat convingerea că din lupta electorală din 30 noiembrie partidul care va câştiga va fi PSD. Ţinta social-democraţilor suceveni este să obţină cinci mandate de deputat şi două de senator.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La înscrierea candidaturilor la BEJ, PSD a simţit „vântul schimbării”.
 Vizualizări articol: 1217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
La înscrierea candidaturilor la BEJ, PSD a simţit „vântul schimbării”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarul! trimis de
(19 oct 2008, 04:52:07
Bineintzeles ca la stomacul lui Marza in acea camera sa facut un mare vant!Ce sa mai cashtigatzi cu ideologia socialista-comunista?bani pierdutzi la campania CJ?Cumparatziva greble,coase nu ca sunt periculoase in mainile comunishtilor,ceva taraboantze shi lopetzi shi ganditziva ca mai avetzi ceva ani de decontat ca sclavi asha cum a-tzi transformat profesori,ingineri shi oameni de cultura din tzara noastra,de tzaran nu mai zic nimic ca e obishnuit cu greul ca au nishte pensii de cershetori din cauza PSD!
2.   Ps: trimis de
(19 oct 2008, 04:56:24
Am avut un profesor de chimie care nu se descurca cu salariu de profesor shi saracu mai vindea ceapa in piatza mica.VA SPUN SINCER CAND IL VEDEAM CHIAR DACA ERAM IN CLASA A ZECEA INCERCAM DE RUSHINE SA-L OCOLESC.BRAVO LUI !NU SA COMPROMIS NICIODATA LA BANISHORI PARINTZILOR NOSHTRI SHI NE-A EXPLICAT CHIMIE DESTUL SA TREACA SHI CEL MAI INCET ELEV DIN CLASA!UN OM CU CARACTER!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei