Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 oct 2008 - Anul XIII, nr. 246 (3927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Alegeri

Candidaţii social democraţi merg la câştig

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Candidaţii Alianţei PSD-PC merg la câştig la alegerile parlamentare din data de 30 noiembrie. Aşa a reieşit din discursurile lor ţinute imediat după ce şi-au înregistrat candidaturile la Biroul Electoral Judeţean, operaţiune care a avut loc ieri dimineaţă.

 

Nechifor: „Avem o garnitură formată din suceveni get-beget”

Candidatul PSD la Camera Deputaţilor în colegiul Fălticeni, europarlamentarul Cătălin Nechifor, a ţinut să remarce din start că social democraţii suceveni pornesc la drum „cu o garnitură completă formată din suceveni get-beget”, care este determinată să câştige alegerile parlamentare la nivelul judeţului.

„Avem o echipă cu o valoare adăugată foarte importantă, avem şi tineri, avem şi femei, avem oameni cu experienţă, avem oameni care au demonstrat în timp că sunt capabili să conducă judeţul, sunt capabili să conducă unităţi importante, sunt oameni care vor să convingă electoratul să le dea votul, pentru că sperăm într-o guvernare socialistă în România, într-o guvernare social democrată care va schimba într-adevăr soarta ţării”, a spus Nechifor.

El a mai arătat că „trăim în acest moment vremuri foarte grele” şi că se impune cu necesitate o guvernare de stânga. „Vedeţi criza economică, vedeţi faptul că nici măcar acum, la greu, preşedintele Băsescu şi premierul Tăriceanu nu se înţeleg. Avem nevoie de un guvern condus de Mircea Geoană, un guvern capabil care să scoată România din criză”, a mai spus Nechifor.

 

Huţanu: „Experienţa de 12 ani în administraţie mă recomandă să pot fi de folos oamenilor”

La rândul său, candidatul la Senat pe colegiul Vatra Dornei, Constantin Huţanu, fost primar al municipiului Vatra Dornei, consideră că experienţa de 12 ani dobândită în administraţia locală îl recomandă să poată fi de folos oamenilor.

El a precizat că ştie foarte bine nevoile populaţiei din zona de munte, o zonă cu multe probleme, şi că poate acţiona pentru rezolvarea lor.

„Zona de munte este o zonă cu probleme deosebite faţă de zona de câmpie, dar cred eu că faptele bune pe care am reuşit să le facem în cei 12 ani de administraţie mă pot recomanda. Aş spune numai una din aceste fapte, în sensul că la Vatra Dornei este cea mai ieftină gigacalorie din ţară. Este singurul oraş care se încălzeşte doar cu deşeuri de lemn. Acum, când toată lumea caută diferite metode pentru a face economie de surse convenţionale de energie, la Vatra Dornei acest lucru a fost rezolvat de cinci ani şi cred eu că în demersul acesta putem rezolva încă multe localităţi unde încălzirea constituie cu adevărat o problemă. Asta este doar una din problemele ce trebuie rezolvate. Sunt multe altele pe care sperăm să le putem rezolva cu echipa judeţului Suceava, cu colegii din ţară”, a spus Huţanu.

 

Popovici: „Vom câştiga alegerile pentru a readuce echilibrul în judeţ”

Candidatul la Senat pe colegiul Rădăuţi, Corneliu Popovici, a remarcat faptul că aceste alegeri parlamentare reprezintă un moment de răscruce pentru România în general şi judeţul Suceava în particular.

„Dacă analizăm cu atenţie cam ce se întâmplă în România ultimilor patru ani, constatăm că se impune intervenţia unei guvernări de stânga. Atât timp cât factura zilnică pentru omul de rând a ajuns un produs de lux, pentru că puterea de a-şi achita această factură a ajuns un lux, este nevoie de intervenţia unei guvernări de stânga, iar noi suntem pregătiţi pentru acest lucru. Am mai demonstrat-o şi o vom demonstra în continuare”, a spus Popovici.

El a mai adăugat că este foarte important ca PSD să câştige alegerile pentru a readuce echilibrul politic în judeţ.

„Ţinând cont că alegerile locale au fost câştigate de PD-L, se impune ca, pentru a exista un echilibru politic în judeţ, să revenim în forţă şi să câştigăm alegerile, să contribuim cu ceea ce înseamnă politica de stânga atât în judeţul Suceava, cât la nivelul întregii ţări”, a afirmat Popovici.

 

Donţu: „Mă duc în Parlament să muncesc, nu să dorm”

Candidatul PSD pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava 1, Ovidiu Donţu, a declarat că şi-a depus candidatura cu credinţa că poate face ceva pentru suceveni.

„Vreau să-i asigur că mă duc acolo să muncesc, nu să dorm. Doresc să mai precizez că activitatea mea juridică de 12 ani mă va aduce în situaţia să nu am nevoie de avocat în redactarea proiectelor de lege, care-mi doresc să însemne, până la urmă, rezolvarea problemelor sucevenilor”, a spus Donţu.

Conservatoarea Camelia Ignătescu, care candidează la Senat pe colegiul Suceava din partea Alianţei PSD-PC, şi-a exprimat încrederea în şansa echipei de candidaţi şi speră la o campanie curată şi civilizată.

„Am, cred, şansa unei echipe campioane şi ştiţi că întotdeauna chiar şi deputaţii, dacă au antrenori buni şi o echipă campioană, câştigă. Sper să mi se întâmple şi mie asta”, a spus Ignătescu. În fine, candidatul PSD la Camera Deputaţilor pe colegiul Suceava Vest, actualul deputat Mirela Adomnicăi, a accentuat faptul că Alianţa PSD-PC are la Suceava „cea mai bună echipă” care va schimba guvernarea de dreapta.

„Avem cea mai bună echipă, avem experienţă, avem foarte multe valori în această echipă. Aşteptarea din teritoriu este şi pentru schimbarea guvernării pe vot politic. Se doreşte o guvernare a PSD pentru că PSD a demonstrat de fiecare dată când a guvernat că are oameni competenţi şi ştie să asigure o guvernare stabilă”, a spus Adomnicăi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii social democraţi merg la câştig.
 Vizualizări articol: 844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidaţii social democraţi merg la câştig0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarul! trimis de
(19 oct 2008, 04:35:30
Ce socialism domnule Marza?De tipul celui PSD-iliescu?Pai astfel de guvern a falimentat Romania,tipul aceta de politica duce la dictatura ,pe care nu ne mai intereseaza!In plus nu portocalii sunt cei responsabili de ducerea acestei tzari in saracie ,caci PSD e la guvernare shi portocalii nu au nici jumatate de an la consiliu judetzean ,pai cum sa poata sa faca reforma in judetz daca matale ai lucrat numai pentru partidul SOCIALIST de care nu mai potzi de mandrie.Iar pentru domnul Tudor Ionescu un sfat (mai uitate pe youtub shi da search:revolutia 1989, mineriada 1990)viatza e prea scurta sa stai alaturi de socialisti=comunishti.Abia ashtept sa nu va mai vad urma de piciorush la guvernare sau la administrarea banilor publici.
2.   Ps: trimis de
(19 oct 2008, 04:43:11
Mai schimbatzi cravata roshie domnu Marza !Macar din respect pentru condamnarea comunismului din Romania de catre PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU.Socialismu a condamnat profesori,directori,preoti,stu la moarte, la munca silnica,la canal,la CAP,la robi,la sclavagism,la cine nu e in ideologia socialisto-comunista sa fie spionat shi sa nu aiba dreptul la functzie,a functzionat pe timpul guvernarii lui Iliescu-PSD.Sa va conservatzi in cavouri domnilor nu in viatza romanilor.
3.   Jos cu securistii trimis de
(20 oct 2008, 14:11:00
Cine? Golanii astia? Sa dea domnul sa ii loveasca un meteorit sau DNA-ul sa vedem care mai vede lumin zilei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei