Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2008 - Anul XIII, nr. 238 (3919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Acuze

Popovici îl acuză pe Prodan că foloseşte Poşta Română pentru a-şi face campanie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Secretarul executiv al organizaţiei judeţene a PSD, Corneliu Popovici, candidat la un mandat de senator în colegiul Rădăuţi, îl acuză pe contracandidatul său, senatorul PNL Tiberiu Aurelian Prodan, că îşi face campanie electorală în afara cadrului legal şi, mai mult, se foloseşte în această acţiune de o instituţie a statului, în speţă Poşta Română.

Popovici a declarat că în această săptămână a avut întâlniri cu oamenii din localităţile Bilca, Suceviţa, Marginea şi Frătăuţi, care i-au adus la cunoştinţă faptul că au primit de la factorii poştali plicuri care conţineau materiale electorale cu Prodan. El consideră acest lucru ca fiind „foarte grav” şi îi cere senatorului liberal să plătească serviciile pe care i le face Poşta Română.

„Ceea ce mi s-a părut grav este faptul că aceste pliante în plicuri netimbrate şi netaxate au fost împărţite de factorii poştali. Ori, Poşta Română este o instituţie a statului român şi nu a PNL. Rugăm public pe domnul Prodan să ne spună câte exemplare şi-a tipărit şi să facă viramentul de urgenţă către instituţia statului”, a spus Corneliu Popovici.

Secretarul executiv al PSD îl recomandă lui Prodan să lase acţiunile de imagine şi să facă demersuri pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţiile din iulie. „Poate dacă domnul Prodan mergea personal la Bilca vedea că podul este rupt, iar zilele trecute, când a venit ploaia, locuitorii au rămas izolaţi vreo patru ore pentru că improvizaţia prin albia râului nu a ţinut. Ca parlamentar al puterii, ar putea face demersuri ca aceste investiţii să fie demarate în timp util şi nu să se ocupe de probleme imagine”, a afirmat Popovici.

 

Prodan: „Am contract cu Poşta Română”

Senatorul Tiberiu Prodan a respins acuzele social democratului. Prodan a declarat că într-adevăr a trimis oamenilor prin intermediul factorilor poştali plicuri cu materiale informative despre persoana  sa şi nu electorale. El susţine că are contract de prestări servicii cu Poşta Română.

„Nici plicurile şi nici materialele informative nu conţin sigla PNL şi nici vreun îndemn la vot. Am contract cu Poşta Română la preţul cerut de reprezentanţii instituţiei, aşa cum poate face orice om din această ţară”, a spus Prodan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Popovici îl acuză pe Prodan că foloseşte Poşta Română pentru a-şi face campanie.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popovici îl acuză pe Prodan că foloseşte Poşta Română pentru a-şi face campanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ACASA trimis de
( 9 oct 2008, 11:26:41
EU ZIC SA NE LASE IN PACE ACEST STRUNGAR OBOSIT
2.   ??????? trimis de
( 9 oct 2008, 12:07:37
numai sunteti in alianta? si un sfat pentru prodan sa tina cont de ce ii spune popovici ca de nu isi si el bataie la fel ca altii care s-au impotrivit psd
3.   Bravo tie !!! trimis de
( 9 oct 2008, 12:33:27
Bai Tibi , eu ca prieten al tau, odata ce ti-am lasat locul in senat, de timpit ce am fost, acum te incurajez sa continui tot asa si sigur vei fi senator cum am fost si cum voi fi eu, adica niciodata. Gata s-a terminat cu tine, ai ajuns din greseala acolo, nu ai facut nimic, decit ca l-ai pus pe Vornicu ing. sef la ape si alte porcarii. Sa-ti fie tarina usoara.!!

Brindusel
4.   Are dreptate Popovici trimis de
( 9 oct 2008, 15:27:42
Posta este folosita si de Orest Onofrei si de excrocul de Balan. In cutiile postale, postasii au pus plicuri cu cei doi indemnidu-i pe suceveni sa-i voteze.
5.   Posta romana trimis de
( 9 oct 2008, 16:08:07
ce om destept este acest Popovici, un exemplar ca acesta se naste in Parhauti odata la 5oo de ani, deci trebuie clonat sau pus in formol ca Parhon pentru a nu pierde un asemenea super geniu
6.   Pentru asa zisul sucevean trimis de
( 9 oct 2008, 17:58:07
pustiu ciocu mic! niciodata nu ai sa vezi posta lucrand pentru un partid politic; cred ca traiesti pe alta lume; mai bine te semnai aerianul

;)

7.   Plodanul trimis de
(10 oct 2008, 21:37:03
si la Voitinel s-au primit astfel de materiale. si daca tot ai contract domnule Plodan de ce nu se timbreaza plicurile ? ca de exemplu si cei de la Orange au contract si timbreaza. la Voitinel , cel putin, factorul e PNL-ist inrait

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei