Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 sep 2008 - Anul XIII, nr. 216 (3897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Previziuni

Prodan susţine că guvernul şi-a onorat în mare parte promisiunile pentru Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Senatorul PNL de Suceava Tiberiu Prodan a declarat că guvernul condus de premierul liberal Călin Popescu Tăriceanu şi-a onorat în mare parte promisiunile pentru judeţul Suceava.

Prodan a amintit de fondurile consistente alocate şcolilor, care însumează aproximativ 200 de miliarde de lei vechi, şi de ultimul sprijin dat de guvern învăţământului sucevean, prin alocarea a 31 de microbuze şcolare.

„De asemenea, judeţului i-au fost repartizate două săli de sport cu 150 de locuri şi o sală mică de gimnastică. Pot să vă spun că sălile se vor face acolo unde avem echipe campioane naţionale la handbal, acolo unde avem vicecampioane naţionale la baschet. Am încercat să dirijăm sălile de sport către acei copii care într-adevăr fac sport şi performanţă”, a spus Prodan.

El a adăugat că în această săptămână guvernul va aloca fonduri la rectificarea bugetară pentru lucrări de alimentări cu apă, canalizări şi drumuri care se execută pe ordonanţa 7.

„Mai mult, pot să spun că şi eu personal am lucrat şi lucrez în continuare la finalizarea proiectului şi aplicarea procentului mărit pentru pensionari începând cu data de 1 noiembrie. S-ar putea să fie o rezervă, să dăm un procent mai mare de la 1 noiembrie, dar deocamdată sigur este procentul de 22%, urmând ca celelalte 11% să le dăm cu data de 1 ianuarie. S-ar putea să dăm puţin mai mult chiar în luna noiembrie, în cazul că există rezervă la bugetul asigurărilor de stat”, a precizat senatorul liberal.

Prodan şi-a exprimat speranţa că guvernul liberal îşi va încheia acest mandat „cu fruntea sus”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan susţine că guvernul şi-a onorat în mare parte promisiunile pentru Suceava.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prodan susţine că guvernul şi-a onorat în mare parte promisiunile pentru Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CapDeCal l-a umplut de onoare pe Stan trimis de
(13 sep 2008, 14:26:23
Tovarasul Stan, steaua romaniei comuniste, si-a onorat buzunarul lui pe idiotenia lui Tractoras.

Guvernul CapDeCal PNL/PSD a "onorat" 36 de bucati BCA la fiecare sinistrat sa-si reconstruiasca casa luata de apa. Asa onoare mai zic eu! Nesimtitule, manaci khaka cu lopata in feicare zi aici, crezi lumea proasta. Borfasule care vinzi onoarea unui partid cu renume istoric pentru portofelul tau.

Locult tau nu e'n Parlament ci, la crescut porci, cu care te asemeni.
1.1  RE: CapDeCal l-a umplut de onoare pe Stan trimis de
(13 sep 2008, 18:07:11
mai bine te ar creste pe tine , briceag , ca tot un mare si immputit pork esti...
2.   Lui prodan trimis de
(13 sep 2008, 18:03:03
pregateste-ti un post de boschetar caci pina acum ai avut noroc de TRACTORAS caci daca nu gafa el erai seful boschetarilor,te lauzi degeaba ca ai facut ceva .LIBERALI TAI NU VOR NICI SA AUDA DE TINE BOSCHETAR CE ESTI.
3.   Guvernare liberala trimis de
(14 sep 2008, 01:01:45
D-le Prodan noi cetatenii suceveni va multumim pentru urmatoarele: toate drumurile judetene au fost asfaltate,judetul este traversat de doua autostrazi, in judet avem bursa cartofului, la Falticeni s-a inaugurat cea mai mare fabrica de prelucrare a cartofului si marului,s-au inaugurat zece fabrici de prelucrare a carnii ,una a pestelui si opt a laptelui, s-au reinpadurit toti muntii, Suceava a devenit cel mai mare centru studentesc,pista de schi din Malini a intrat in circuitul international,spitalul nou din Falticeni s-a terminat si este cel mai modern din tara,in Suceava s-a inaugurat fabrica de autoturisme electrice,morile de vant din judet produc cea mai mare cantitate de energie electrica din lume,toate cursurile de apa au fost indiguite,salariul minim in judet a ajuns la 1600 euro,nimeni nu mai doreste sa iasa la pensie,la SIret se va muta centrul administrativ al judetului in noile constructii,la insistentele Guvernului Romaniei d- l Baisanu a aprobat instalarea statuii d-lui P
4.   Prodan cu mustati de sobolan trimis de
(14 sep 2008, 13:20:31
Prodane, i-ai papat leafa de senator a lui Tractoras patru ani de zile. Nu te mustra constiinta? aaa, ce-i aia? Nu stiu ce cauti tu in PNL, aaa, da bine la imagine, nu? Comunistule de rasa!
5.   Mincinosul din zona Radauti trimis de
(14 sep 2008, 15:34:15
Porcan-prodan crezi ca ne mai prostesti o data ? cate minciuni ai sa mai spui ? la ce ai lucrat,la taxa auto?la diferite biruri pe popor?vrei canalizare la vila de la Sucevita?stie Tariceanu ce ai facut din P.N.L.la Suceava?ai luat banii nostrii cat ai fost senator si nu ai facut nimic pentru judet.VALEA COMUNIST IMPUTIT.
6.   Fiti mai rationali trimis de
(14 sep 2008, 19:42:31
oamenii de calitate deranjeaza...

nu vedeti ca in tara asta e f greu sa reusesti ce ti-ai propus?

credeti ca manelistii vor fi mai buni? hai sa fim seriosi!

eu zic sa avem rabdare si sa nu improscam asa usor in stanga si in dreapta

nu vreau sa nominalizez dar se pregatesc sa candideze persoane care n-au nimic cu politica sa vad ce veti face atunci!

Prodan are studii ,stie ce spune si nu trebuie comentat asa de el.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei