Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 iul 2008 - Anul XIII, nr. 164 (3845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nemulţumiri

PSD reclamă starea proastă a străzii Universităţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Social democraţii reclamă starea proastă a străzii Universităţii din municipiul Suceava, „aflată la câteva zeci de metri de fotoliul din piele al primarului Ion Lungu” şi acuză administraţia că nu a făcut nimic pentru a moderniza această arteră de circulaţie considerată emblematică pentru oraş.

Preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache, a comparat strada cu „o enclavă de tip Kosovo în care sucevenii îşi rup maşinile în două”, arătând cu degetul spre municipalitate pe care o acuză de „indiferenţă, delăsare şi incompetenţă”.

Iordache a explicat că strada Universităţii trebuia modernizată pe banii Kaufland România, însă contractul încheiat cu primăria Suceava a expirat la data de 5 iulie 2008. El a adăugat că din cauza delăsării administraţiei locale, drumul respectiv va trebui reparat cu bani de la buget.

„Este vorba de contractul de asociere 22.473/5.07.2006 în care la contribuţia părţilor scrie clar că firma Kaufland se obligă să modernizeze strada Universităţii. Aceeaşi clauză este prevăzută şi la obligaţiile părţilor, acolo unde una dintre obligaţii era aceea că finanţează integral lucrările de construire şi cele ce fac obiectul prezentului contract. Este vorba de articolul 5, punctul 5, iar la punctul 6 se reiterează ideea că modernizarea străzii Universităţii se va face exclusiv pe banii firmei Kaufland. Au trecut doi ani şi ceva, contractul a expirat şi această firmă nici până acum nu a reuşit să aducă la normalitate strada Universităţii. Indiferenţa, delăsarea, incompetenţa au făcut ca lucrurile să ajungă aici. În loc să fi profitat de clauzele acestui contract, acum, pentru repararea străzii practic trebuie cheltuit banul public”, a declarat Iordache.

 

Iordache îi cere lui Lungu să conjuge verbele „a realiza” şi „a face” la timpul prezent

El a solicitat primarului să respecte graficul de asfaltare a străzilor aprobat de fostul Consiliu Local şi să plaseze strada Universităţii ca prioritate zero.

„Cerem primarului încă o dată să prioritizeze modul în care se desfăşoară asfaltările în Suceava, iar după părerea noastră strada Universităţii este prioritatea zero. Ion Lungu trebuie să se obişnuiască să conjuge verbele „a realiza” şi „a face” la timpul prezent şi nu la viitor. Sucevenii s-au săturat de promisiuni, de explicaţii”, a încheiat Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD reclamă starea proastă a străzii Universităţii.
 Vizualizări articol: 1122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD reclamă starea proastă a străzii Universităţii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asfalt pentru voturi trimis de
(15 iul 2008, 11:52:11
Strada Universitatii are mai mult institutii. Salariatii locuiesc pe alte strazi. Asa ca daca voturi nu vin de pe o strada, nu vine nici asfaltul! Nataraii care vin la Kaufland si-si rup masinile nu au o gindire cu bataie prea lunga, asa ca servisurile auto sa traiasca.
2.   Hai, mama, veniti si puneti la punct municipiul! trimis de
(15 iul 2008, 13:42:53
Veniti voi sa faceti, ca ne-am saturat de mizerie, lipsa de parcuri, sapatii verzi, sosele pline cu gropi, batjocura!..... Asta-i, daca ,,prostimea'' nu a avut cum sa judece, n-a fost ajutata de cei din opozitie!
3.   Mincinosi trimis de
(15 iul 2008, 15:26:12
in primul rand voi, cei aflati in opozitie ati fost incapabili de a oferi (si construi in timp) o alternativa la guvernarea distructiva lungu.

in al doilea rand grupul de la conducerea sucevei este acelasi, indiferent de primar (exemplele cele mai clare fiind consilierul personal ionescu si cazul jeni mandache, dar mai sunt si altele).

in al treilea rind sunteti incompetenti fiindca sunt si alte metode de presiune in afara celor pe care le practicati (oare le practicati in realitate?)

primul si cel mai important argument este faptul castrada respectiva este vizibila din birourile primariei.

imbecilii nu pot nici macar imaginea de gospodar sa o formeze( macar starzile din apropiere sa le amenajeze cum trebuie)

si voi si lungu sunteti niste incompetenti.
4.   Da psd ai ordidari nu au facut o strada trimis de
(15 iul 2008, 16:42:11
cat a fost ionescu nu s a asfaltat decat inainte de alegeri si atunci prost,da recunosc
5.   O rusine trimis de
(15 iul 2008, 17:18:54
Strada aceea este o rusine pentru orasul asta, de fapt este o "emblema" pentru starea strazilor in general. Imi amintesc de zilele premergatoare deschiderii Kaufland cand se clama pe toate zidurile, pentru prosti, ca va fi reparata de K. Comic...

PS Sunt un fost natarau, exact din cauza drumului nu mai merg la Kaufland
6.   Rusine, pseudo-primarule Lungu! trimis de
(15 iul 2008, 18:14:13
Cand s-a construit hipermarketul asta de kko (sa vedeti ce preturi sunt la Kaufland in vest, va cruciti!!! jumate ca la noi, prostii) individul asta, numit Lungu, pe cre l-am votat in primul mandat a promis ca strada asta va fi ok dupa instalarea utilitatilor. Noi suntem prosti ca suportam asemenea mizerii din partea unor neaveniti. Sa va fie rusine, tov. Lungu, sper ca in cincinalul urmator sa va tineti de promisiune!
7.   Adevarat trimis de
(15 iul 2008, 20:22:26
intr-adevar aceasta strada arata foarte rau si se circula greu pe ea; trebuie reparata cat mai urgent, e bine ca s-a sesizat acest lucru.
8.   Vaginel a furat materialele c. de la DP trimis de
(17 iul 2008, 04:41:23
Mai nea Vaginel, PSD-ul a fost la guvernare 8 ani + 2 impreuna cu PNL-ul, 10 ani, de ce nu ati reparat strada? Raspunsul ti-l dau tot eu, fiindca materialele de constructii de la Drumuri si Poduri se opreau in curte la vilele clientelei PSD.

Poti sa documentezi de unde ai cumparat materialele pentru viloiul pe care ti l-ai construit? Somez DNAul din nou!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei