Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2008 - Anul XIII, nr. 140 (3821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

La muncă

PD-L anunţă că va începe „cultivarea democraţiei în judeţul Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Democrat-liberalii suceveni au anunţat, luni, în conferinţă de presă, că în judeţul nostru „hegemonia PSD a luat sfârşit” şi că la putere a venit PD-L, „partidul viitorului”.

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Dumitru Pardău, a declarat că rezultatul obţinut de partidul său la alegerile locale în judeţul Suceava arată că PD-L „a reuşit să stopeze dominaţia PSD, care controla, practic, judeţul Suceava”.

„N-a fost uşor, a trebuit să desţelenim, cum plastic spunea cineva. De acum vom cultiva democraţia şi vom institui un management performant la nivelul administraţiei judeţene. Meritul pentru această victorie este atât al echipei PD-L, cât şi al locuitorilor judeţului Suceava”, a afirmat deputatul Dumitru Pardău, arătând că în calitate de câştigător al alegerilor locale, PD-L are acum o mare responsabilitate, deoarece şi aşteptările populaţiei din judeţ sunt foarte mari.

 

PD-L vrea la Suceava „opoziţie constructivă”

În ceea ce priveşte partidele care au pierdut în faţa PD-L, Dumitru Pardău a arătat că îşi doreşte „o opoziţie constructivă”, fără „practicile murdare din campania electorală”.

Liderul PD-L a transmis felicitări tuturor celor care au fost aleşi primari şi consilieri locali, indiferent de culoarea politică, şi a mulţumit sucevenilor care au votat PD-L.

Totodată, Dumitru Pardău a anunţat că, după trasarea colegiilor pentru alegerile generale, va începe pregătirea pentru confruntarea electorală din toamnă, la care PD-L Suceava va participa „cu oamenii cei mai valoroşi”.

PDL „va cultiva democraţia” în mod direct în 49 de localităţi ale judeţului, printre care Suceava, cu Ion Lungu, Rădăuţi, cu Aurel Olărean şi Fălticeni, cu Vasile Tofan, dar şi de la nivelul Consiliului Judeţean, prin preşedintele ales Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L anunţă că va începe „cultivarea democraţiei în judeţul Suceava”.
 Vizualizări articol: 999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L anunţă că va începe „cultivarea democraţiei în judeţul Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care democratie trimis de
(17 iun 2008, 12:14:04
Democratia a inceput la noi la Slatina.Ce nu e cu noi v-a lua bataie.
1.1  RE: Care democratie trimis de
(18 iun 2008, 02:25:56
Dupa cum scrii e clar ca esti de la PSD. Analfabetismul e o caracteristica a indivizilor care sustin acest partid.
1.2  RE: Care democratie trimis de
(18 iun 2008, 08:46:14
Mai Ilie prostul satului si tu faci parte din gasca batausilor.La noi la Draceni nema cultura.Atit Ilie mai sint si alte partide dar din cite stiu eu Ghrmanucul tau e la al treilea partid sa nu se duca la puscarie,dar v-a veni si vremea lui.
2.   Destelenire trimis de
(17 iun 2008, 12:29:00
Vezi sa nu-va urce la cap, ca roata se invarte, nimeni nu este de neinlocuit...sa vazut la alegerii, asa ca invatati din greselile altora care au platit.
3.   Si pe voi cine va invata? trimis de
(17 iun 2008, 13:10:25
Cuvantul "cultiva" are mai multe intelesuri, pe care il atribuiti? Pentru a putea "cultiva ceva/pe cineva trebuie sa fiti voi "cultivati", dar din ceea ce ati facut si cum ati facut nu prea se vede ca sunteti "cultivati". Pe voi cine va invata? Si daca e adevarat ca ati inceput de la Slatina(nu ca nu ar fi si alte exemple) e clar. Asta-i directiva de la "centru" si poarta semnatura Flutur-Olarean... Prietenii stiu de ce....
4.   PT D-UL FLUTUR trimis de
(17 iun 2008, 15:21:41
V AM VOTAT SI CRED IN DUMNEAVOASTRA VA RESPECT SI AM CERTITUDINEA CA VETI STII SA VA DEBARASATI DE OAMENI CARE NU ISI MERITA LOCUL IN MIJLOCUL BUCOVINEI, CONCRET MA REFER LA IURI COSTACHE GAGARIN CARE A APARUT IN CAMPANIE, ESTE UN AVORTON DE IASI FARA MORALA SI BUN SIMT, IAR IN CEI 3,5 ANI LA SUCEAVA SI A BATUT JOC DE INSTITUTIILE STATULUI SI DE OAMENI CARE NU COTIZAU LA EL.EL A FOST CEL DIN SPATELE LUI ORESTE CARE ORICUM ERA DIN PAIE.
4.1  RE: PT D-UL FLUTUR trimis de
(17 iun 2008, 15:44:58
NU AM VOTAT CU FLUTURII, CA EII NU SUNT SERIOSII////
5.   Nici nu a fost democratie pina acum//// trimis de
(17 iun 2008, 15:42:08
Noroc de flutureii, ca au zburat, dintr-un loc, la altu,chiar de la eii . Ai ce lua din cultivarea democratiei/////////
6.   Interesant trimis de
(17 iun 2008, 16:49:00
Cultivarea fluturilor este riscanta pentru ca ei au o viata scurta!
7.   Vopsea ptr. portocale trimis de
(17 iun 2008, 18:39:33
Asa e! Fluturii nu tin mult , ei se nasc numai ca sa ne incante privirea ,sa ne mai manance cate ceva (ati vazut cum ling frunzele larvele de flutur) ,asa va linge de acum nenea Flutur usile de la Guvern . Nu va face nimic ,dar va avea curaj de imbecil sa dea vina pe altii .Credeti ca PDL va 'cultiva ' democratia ? Cu asa comunist frustrat in frunte , ma insel !
8.   Fiti atenti la exprimare.... trimis de
(17 iun 2008, 23:20:02
Nu vedeti ca PDminusL Suceava, prin memebri "marcanti", foloseste numai cuvinte cu doua sau mai multe intelesuri (cultivare, credit) ca in cazul in care vor fi trasi la rapundere, de electorat, sa le dea varianta convenabila. Fiti mai atenti, asa v-ati grabit si cu ocupantul de la Cotroceni cand a spus ceva de trait bine. Voi ati inteles; "SA TRAITI BINE!", dar el a spus: "SA TRAITI? BINEEEEEEE!!"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei