Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2008 - Anul XIII, nr. 140 (3821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Rapiditate

Ales ca independent, primarul de Comăneşti trece la PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Candidatul independent la funcţia de primar al comunei Comăneşti, Grigoraş Păstrăv, care a câştigat în turul doi de scrutin funcţia de primar, a anunţat, luni, înainte ca Biroul Electoral Judeţean Suceava să anunţe validarea rezultatelor, că se va înscrie în PD-L.

Prezent la conferinţa de presă a PD-L Suceava, Grigoraş Păstrăv a anunţat că în curând, după validarea în funcţie, va deveni membru PD-L.

El a spus că „are coloană vertebrală politică” şi că se înscrie în PD-L pentru că, în cel de-al doilea tur de scrutin, a beneficiat de sprijinul PD-L şi al lui Gheorghe Flutur, preşedinte ales al CJ Suceava.

Păstrăv a afirmat că va avea în continuare nevoie de sprijinul PD-L pentru a-şi pune în practică proiecte în comună.

Liderii PD-L Suceava, deputatul Dumitru Pardău şi primarul Ion Lungu, au precizat că, în campania electorală pentru turul doi al alegerilor locale, Gheorghe Flutur a fost în comună şi a declarat că el şi partidul său îl susţin pe Grigoraş Păstrăv, astfel încât „cetăţenii au votat în cunoştinţă de cauză”.

Grigoraş Păstrăv a câştigat alegerile în comuna Comăneşti în cel de-al doilea tur de scrutin obţinând 745 de voturi, faţă de contracandidatul său, primarul în funcţie Filip Constantinescu, din partea PSD, care a avut doar 328 de voturi. În primul tur, Păstrăv a avut 321 de voturi, iar Constantinescu 316 voturi.

Cu primarul ales în Comăneşti, PD-L va avea în Suceava 50 de primării, din cele 114 ale judeţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ales ca independent, primarul de Comăneşti trece la PD-L.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ales ca independent, primarul de Comăneşti trece la PD-L0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   No coment! trimis de
(17 iun 2008, 17:36:58
Ceafa groasa, soriciul cat mai gros si cuvant de politician, s-a orientat bine si partidul prezidential si "candindatul". Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti.... Vai de comanesteni..... Prietenii stiu de ce....

1.1  RE: No coment! trimis de
(17 iun 2008, 17:41:04
Nebunule,tie si lui de-alde Fault, va recomand pentru viitor pozitia "patru ani in patru labe"...una dimineata,una la pranz si doua seara! Duminica si sarbatorile legale,incercati pozitia cainelui sub masa,incercand sa solutionati dilema clasica...aia daca dati sau luati mooie!
1.2  RE: No coment! trimis de
(17 iun 2008, 18:11:10
Pe principiul cine zice ala e, iti exprimi frustrarile, dar si experientele traumatizante prin care ai trecut(altfel nu vad de unde ai sti, doar daca ai vazut la parintii tai- cata imprudenta din partea lor)... Prietenii stiu de ce....
2.   Sa fim seriosi trimis de
(17 iun 2008, 20:42:27
nu ati inteles ca pdsr=psd=fsn=PCR=iliescu,ce ai fi vrut sa iasa png?normal ca PDL.si bine ca a facut ce a facut.sunteti tineri papagali,nu stiti ce a fost COMUNISMUL erati mici,copiii.Bine domnule pastrav asa bate vyntul acum ,iliescu si ai lui sa se duca ........,hai la o bere,copii./,.
2.1  RE: Sa fim seriosi trimis de
(17 iun 2008, 23:07:23
dar PD-Laturile de unde vin? PD=FSN-PDSR si mai apoi au rupt PNL-ul alipindu-si o mica parte. Crezi ca nu stim cei sau ce a fost comunismul? te inseli. Nu sistemul conteaza ci oamenii care-l aplica. Crzi ca acum e mai bine ca acum 50 de ani? Te inseli amarnic, iar PD-Laturile vor sa ne intoarca in urma cu 50-60 de ani. Intraba-ti bunicii ce si cum era cu cuzistii, legionarii, taranistii si altii care au mai fost. Daca vei gasi vreo deosebire intre comportamentul PD-Legionarilor si cel al cuzistilor si legionarilor sa-mi spui. Istoria se repeta, asa invatam la scola. Si sa nu uitam ca istoria se scrie de oameni...Si se rescrie functie de evolutia oamenilor.... Prietenii stiu de ce....
3.   Candidat sechestrat trimis de
(17 iun 2008, 23:09:47
,,Bravo'' domnule Pastrav - ai cedat presiunilor prea usor - trebuiea sa mai astepti un pic si poate crestea miza din partea PSD-ului.

Eu cred ca la Suceava a dat aviara la primari si a intrat in actiune Flutur cu experenta care o are.

Solutii gasiti la primarul C Filip ca sa aiba si el ceva de lucru, se pricepe la primari - gainari.
4.   Bravo domnule PASTRAV trimis de
(18 iun 2008, 09:46:53
felicitari pentru rezultatul obtinut!nu stiu ce vrea ,,nebunul" poate face parte din partidul comunistilor cu cine voia sa se alieze, normal cu puterea.Despre domnul Filip nu va faceti griji mai are ceva bani ramasi de la masina de pompieri de la excavator si de la rabele de prund aruncate pe ulitele comunei numai daca nu ia luat toti Gavriluta!Mult succes si spor la treaba domnule Pastrav si sa nu ne dezamagesti ca te mai alegem peste patru ani!!!
5.   Normalitatea trimis de
(18 iun 2008, 13:35:01
Am asistat in Comanesti la istaurarea normalitatii..Dupa aproape 20 de ani ,de cand unii au murit in numele unor idealuri,iata ca acum un tanar,un intelectual si mai ales un om cu bun simt,a reusit sa bata in alegeri un contracandidat care prin prestanta lui ca politician ,dar mai ales ca om a facut rusine comunei timp de 6 ani..Mult succes domnule Pastrav..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei