Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iun 2008 - Anul XIII, nr. 134 (3815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Replici

Cadariu susţine că la Suceava funcţionează uniunea „PNL cruce PSD”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Democrat liberalii suceveni au anunţat că la Suceava a început deja să funcţioneze uniunea politică dintre PNL şi PSD.

Vicepreşedintele PD-L Suceava, Dan Cadariu, a spus că acest lucru este demonstrat de ultimele declaraţii ale deputatului PNL de Suceava, Mihai Sandu Capră, care a anunţat că liberalii îi vor sprijini pe candidaţii PSD la primăriile Fălticeni şi Rădăuţi, care în turul doi al alegerilor se vor confrunta cu democrat liberalii Vasile Tofan, respectiv Aurel Olărean.

Cadariu a precizat că declaraţiile deputatului liberal demonstrează faptul că acesta a uitat cine l-a sprijinit în campania electorală din anul 2004 pentru a ajunge în Parlament, astfel încât a ajuns să-i susţină pe foştii competitori politici de la PSD. „Dumnealui uită cine i-au fost adevăraţii duşmani la acea vreme, în speţă PSD şi naşul Ioan Stan. Iar domnul viitor fost deputat Capră, care declara că era vaccinat anti-PSD, dovedeşte în aceste momente că sângele apă nu se face, şi că nu întâmplător îl are părinte spiritual pe domnul Ioan Stan. Mai mult, dumnealui uită că în 2004, atunci când era un ilustru anonim, inclusiv în comuna natală la Drăguşeni, domnii Tofan şi Olărean, prin personalitatea lor, au contribuit în mod decisiv cu voturi pentru ascensiunea sa”, a declarat vicepreşedintele PD-L Suceava.

În opinia acestuia, uniunea „PNL cruce PSD” va aduce deservicii social democraţilor, care după colaborarea cu liberalii vor scădea semnificativ în preferinţele electoratului.

Astfel, Cadariu a arătat că în urma colaborării dintre cele două partide, PSD are şanse mari să obţină scoruri electorale de sub 10% din opţiunile electoratului, la fel cu rezultatele obţinute de PNL în judeţul Suceava la aceste alegeri locale.

 

Primarii PD-L nu vor avea zile libere sau concediu

Pe de altă parte, Dan Cadariu a precizat că PD-L intenţionează să câştige alegerile în toate cele 40 de localităţi în care are candidaţi în turul al doilea de scrutin. El a arătat că toţi candidaţii PD-L au pregătite deja câte trei proiecte pentru a atrage fonduri europene, şi mai mult, vor avea susţinerea conducerii PD-L a Consiliului Judeţean.

„Mai mult, toţi cei 40 de candidaţi sunt dispuşi să muncească în perioada următoare, renunţând la zile libere şi concedii, astfel încât să recupereze timpul pierdut în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene”, a declarat vicepreşedintele PD-L Suceava.

Nu în ultimul rând, Cadariu a mai spus că PD-L a decis să-i sprijine în turul al doilea al alegerilor pe candidaţii independenţi din comunele Comăneşti şi Vicovu de Jos, Grigoraş Păstrăv, respectiv Constantin Mutescu, dar şi pe candidatul PNG din Pojorâta, Bogdan Codreanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu susţine că la Suceava funcţionează uniunea „PNL cruce PSD”.
 Vizualizări articol: 1513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 4 voturi
Cadariu susţine că la Suceava funcţionează uniunea „PNL cruce PSD”2.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Anonim trimis de
(10 iun 2008, 12:59:56
tu, cine mai esti. Ai fugit de la alt partid care nu te baga in seama si esti mare scula pe bascula la marele pdl.
2.   Sos trimis de
(10 iun 2008, 13:16:59
Danut dute la culcare. Ai ochisorii rosii.
3.   Dar, cu Gigi, ce-aveti? trimis de
(10 iun 2008, 13:38:32
Ca sunt sprijiniti niste independenti, mai inteleg, dar ce-aveti cu Gigi Becali, de-l promovati? Oameni buni, votul ce l-ati primit nu va da dreptul sa aduceti fel de fel de personaje fara niciun Dumnezeu [indiferent de cat s-ar autoproclama ei in "luptatori pentru Crestinarea Europei si a Globului?!?!], in Bucovina, chiar daca acest sef de partid si-a manifestat deschis interesul pentru a cumpara terenuri intinse din zona de munte, sau, tocmai de aceea! Aveti interesul sa capatati increderea locuitorilor acestui judet, nu sa va discreditati!
4.   Cadariu, sintem cu ochii pe tine!! trimis de
(10 iun 2008, 14:15:39
La Fundu Moldovei merge o masina de campanie cu afisele candidatului PSD si ale lui Flutur care spune "E de-al nostru!". Cum e cu aliantele domnule Cadariu? Lasati gargara. Aici la oras, la Suceava ne prindem repede, nu e ca la Humor. Citim papagalii din prima. Apropo, Flutur te-a luat vice ca reduce un post de sofer din organigrama CJ?
5.   Cadariu e un parvenit poponar trimis de
(10 iun 2008, 15:16:56
Cadariu are gesturi de femeie. Sigur e popo, si pasiv pe deasupra. Se arde cu sotul aviator al Gabrielei cand ea il crede plecat in cursa pana la Salcea. HAHAHA
5.1  RE: Cadariu e un parvenit poponar trimis de
(10 iun 2008, 15:47:44
Nesimtitule, eu nu m-am legat de familia ta!! DA, recunosc ca sotul meu este homosexual, si mai mult, imi este si frate! Recunosc ca are inclinatii sexuale spre barbati, si ca nu am facut niciodata sex cu el (poate si din cauza parului meu de pe picioare, a dintilor mei galbeni si a mirosului meu). (Religia mea penticostala imi interzice sa ma spal mai mult de doua ori pe luna, si atunci trebuie sa fac economie de apa, mai ales ca MARELE OM SI EDIL SUCEVEAN ION LUNGU A DECIS ACUM SCUMPIREA APEI.)

Deci va rog sa nu va luati de familia mea! SI Danut Cadariu chiar e simpatic, a probat cateva rochii de-ale mele cand venea in vizita la noi!
5.2  RE: Cadariu e un parvenit poponar trimis de
(10 iun 2008, 18:35:31
Sunteti vai mama voastra PSD-PNListilori...Demni de toata mila...Bine ca am scapat de asemenea specimene la conducerea CJ si Primaria Suceava.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

P.S.De acum aveti timp berechet sa va tratati afectiunile neurologice!:)))))))))))))))
6.   Cruciada trimis de
(10 iun 2008, 15:55:42
Vai de partidul care are membrii carora trebuie sa li se spuna cu cine sa voteze si vai de membrii si simpatizantii unui partid ,pe care nu-i duce capul pe cine sa voteze,spre binele si interesul lor ,pina nu le spune "conducerea",ce-n majoritatea cazurilor este sub media alegatorilor(atita doar ca sunt mai infigareti ,mai cu tupeu) Cadariu trebuie sa stie ca fostii dusmani iti pot deveni aliati atunci cind apar altii mai periculosi si fara nici un Dumnezeu,care nu au alt obiectiv decit distrugerea a tot ce nu-i in gasca lor. Ce altceva inseamna anunturile facute de PD fara Liberali,ca vor sprijini pe oricine nu-i cu PSD sau PNL,automat intelegindu-se ca ceilalti vor fi pusi la punct, prin orice mijloace. Si inca ceva : nu le spune nimic ca toata tara se imparte in ei ,in frunte cu Marele Crucisator si ceilalti,pe care nu-i mai despart nici macar convingerile politice,cite le-or fi avut si lupta pentru a nu ne intoarce la o noua dictatura,pe care cu inconstienta trepadusii o vor
7.   Rusine, nehalitilor PNL! trimis de
(10 iun 2008, 16:12:33
Asa se intampla cand politica este facuta de capre, tractorase, stelele romaniei comuniste, ciorditori, ririte, berari, bazarangii si alti trogloditi care fac de rusine numele bun al Bratienilor.

Rusine, Rusine, Rusine!

Electoratul va sanctiona aceasta prostitutie politica, PSD-PNL.

Fault, mai odihneste'te tovarase tonomat PSD/PCR, fiindca halesti atata kakutza incat nu se pot kaka tovarasii Iliescu, Nastate, Guzganul Rozaliu si Prostanacul la un loc, pramatie!
7.1  RE: Rusine, nehalitilor PNL! trimis de
(10 iun 2008, 17:20:50
Nerusinatilor. Gabriela e sotia mea. Si ce daca ma accepta asa cum sint. Bravo ei, de aia o iubesc pe ea si pe Dan Cadariu. Danut abia astept sa fim noi doi singuri in biroul lui Stela Acatrinei.
7.2  RE: Rusine, nehalitilor PNL! trimis de
(10 iun 2008, 17:21:47
Nerusinatilor. Gabriela e sotia mea. Si ce daca ma accepta asa cum sint. Bravo ei, de aia o iubesc pe ea si pe Dan Cadariu. Danut abia astept sa fim noi doi singuri in biroul lui Stela Acatrinei.
7.3  RE: Rusine, nehalitilor PNL! trimis de
(10 iun 2008, 18:37:18
Cred ca nici doctorul neurolog nu are ce sa va mai prescrie PSD-PNL-istilor.:)))))))))Vai de voi.....
8.   Dl briceag este doar unul! trimis de
(10 iun 2008, 17:52:32
Rog sa se faca distinctie intre "alti bricegi", mai putin domni, si Dl Briceag original, care este doar unul, adica eu!

Flasnetelor PSD/PNL! Adica PSDNL!

9.   SCURGERE DE APA RADIOACTIVA trimis de
(10 iun 2008, 18:44:21
ATENTIE ! DIN CENTRALA NUCLEARA DE LA RIVNE, UCRAINA, SITUATA LA DOAR 300 DE KILOMETRI DE SUCEAVA, S-A SCURS APA RADIOACTIVA.

CA DE OBICEI, RUSII SPUN CA NU E NIMIC GRAV SI CA DETIN CONTROLUL. ASA AU SPUS SI IN PRIMELE ZILE DUPA CERNOBIL... NU VREAU SA SPERII PE NIMENI, V-AM SCRIS DOAR CA SA STITI SA LUATI MASURI DE PRECAUTIE. IN PRIMUL RAND, SA IESITI CAT MAI PUTIN DIN CASA...

ASTEPT SA VAD CATE ZILE LE VA LUA AUTORITATILOR DE LA NOI SA REACTIONEZE... DOMNULE PREFECT, SE AUDE? DAR LA VOI, LA GARDA DE MEDIU?
9.1  RE: SCURGERE DE APA RADIOACTIVA trimis de
(10 iun 2008, 20:21:51
Stati linistiti, flutur aduce fonduri europene pentru construirea unui zid imens la granita, care va opri radiatiile. Iar lungu deja a scumpit apa, ca sa nu ne iradiem de la prea multa apa vara asta! BRAVO PDL!!!!! Sunteti tari!!!
10.   Dezastru trimis de
(10 iun 2008, 21:42:07
d-le DAN cunoasteti marea drama in legatura cu locurile de munca din mica publicitate,ale firmelor care atunci cand te prezinti si ti se incheie contract de munca,imediat se incepe linsajul tau pentru a te determina sa-ti depui demisia cat mai repede ?Oare cineva incearca sa-si insuseasca din banii DATI DE GUVERN PENTRU ELEVI,STUDENTI,SOMERI SI PERSOANE PESTE 45 ANI? Marele exemplu este firma ART GEORGIES IASI care face angajari peste angajari de ani multi.Oare noi in Suceava avem asa ceva?
11.   Pentru Cadariu trimis de
(10 iun 2008, 21:47:00
Doar nu era sa sustina un pistolar ! Nu suntem in America. Totusi traim in Romania asa cum este. Poate Cadariu vrea sa transforme functia de primar in sherif?!?!!!
11.1  RE: Pentru Cadariu trimis de
(11 iun 2008, 01:47:26
Bine punctat domnule Marius. Ati pus punctul pe I. Olarean e nepotul lui Jesse James, dup acum manuieste pistolul!
12.   **** trimis de
(11 iun 2008, 08:37:06
vai de voi...numai de scris aiureli aveti timp...unii sunteti "raciti" de-a binelea!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei