Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cocktail

PD-L-iştii au sărbătorit victoria la Brădet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Democrat liberalii suceveni au sărbătorit ieri victoria în alegerile locale la terasa Brădet într-o atmosferă lejeră şi destinsă.

Au fost prezente circa 400 de persoane, în frunte cu membrii Biroului Permanent Judeţean al partidului, primari, candidaţi de primari, consilieri judeţeni şi locali, preşedinţi de organizaţii.

Nu au lipsit tinerii democrat liberali prezenţi în număr mare, tineri care au pus serios umărul în campania electorală alături de seniorii partidului.

Amfitrionul petrecerii a fost preşedintele ales al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care a ţinut să mulţumească tuturor protagoniştilor partidului pentru efortul depus în campania electorală şi în special lui Ion Lungu, pentru scorul „fantastic” obţinut la primăria municipiului Suceava, scor care se apropie de 72%.

De la petrecerea democrat liberalilor nu au lipsit grătarele, berea şi muzica.

„Am muncit împreună/Am câştigat împreună/Sărbătorim împreună”, a fost sloganul afişat pe un banner amplasat la terasa Brădet, slogan care a exprimat de fapt motto-ul petrecerii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L-iştii au sărbătorit victoria la Brădet.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 7 voturi
PD-L-iştii au sărbătorit victoria la Brădet1.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat! trimis de
( 5 iun 2008, 12:08:02
Domnule Flutur ai loat toate nulitatile din PD si le dai acum putere, numai cand il vad pe oligofrenul ala de Olarean ma doare mintea. Aveati in PNL oameni mult mai capabili. A-ti luat un partid (PD) care in Suceava era 0 barat sa-l creste-ti mare, uitand de vechii oameni care v-au fost alaturi.
1.1  RE: Pacat! trimis de
( 5 iun 2008, 15:31:58
Multa dreptate ai Mihai. PD-L in frunte cu acesti oameni sunt pusi pe capatuiala. Nici de DUMNEZEU n-au frica. Electoratul va trage ponoasele pentru ceea ce a facut
1.2  RE: Pacat! trimis de
( 5 iun 2008, 18:43:02
Stimate domnule Mihai, sper ca nu din rautate ai facut comentariul de mai sus, altfel spus, cum poti sa-l denigrezi pe Olarean cand acest OM a facut ceva pentru Radauti, inclusiv un lacas de cult unde toti pacatosii pot sa intre fara culoare politica, chiar si tu, cel care-l contesti. Ce a facut Frunza in afara de propriile-i afaceri si bunastarea familiei ? Ce au facut celalti care-l critica pe Olarean ? Frunza a facut o fantana din care un insetat sa-si ostoiasca setea? Olarean merita sa fie primarul Radautiului, Frunza la Hiliseu. SUCCES OLAREAN.
2.   Elita politicii sucevene trimis de
( 5 iun 2008, 12:32:10
ma uit in poza si vad numai nulitati de la stanga la dreapta.asa e in politica.tofan -primarul zero barat al falticeniului care a vrut sa dea bir cu fugitii cand a constatat ca nu mai e nimic de furat la primarie,vasile ilie care invata cetatenii inainte de 1989 cum sa fure energia electrica din contor,flutur-un gargaragiu politic,lungu-primarul tradator.la asa oameni mi-e mai mare dragul sa ma gandesc la ce ne asteapta.
2.1  RE: Elita politicii sucevene trimis de
( 5 iun 2008, 12:40:49
Cu siguranta echipa varanului Marza, Jordache, Popouvici, & comp. sunt "pozitivitati" de te apuca rasul!!!! Ne pare foarte rau pentru ei, dar si mai bine pt. noi!!

In fundatura istoriei cu ei........!!.

Slava Domnului ca l-i s-a taiat macaroana si poate renunta la postul de consilieri si pleaca la Bucuresti langa TATUCA ILICI!!!
2.2  RE: Elita politicii sucevene trimis de
( 5 iun 2008, 13:35:55
Voi astia PD-Listi stiti una si buna: la Bucuresti sa il bagati pe Oprescu in aceeasi oala ci Iliescu ca, poate poate bucurestenii vor vota contra lui si deci cu Blaga iar la Suceava de cate ori are cineva o opinie mai mult sau mai putin impotriva PD-L aratati cu degetul spre Marza si ai lui! Adevarul este dureros cate o data! Sictir bai MK!! Si nu sunt pesedist tampitule!
3.   Baietii destepti trimis de
( 5 iun 2008, 13:16:31
Bah,forumistilor!Voi nu stiti oare,ca pt a putea fura cat mai bine,ai nevoie de o echipa de oameni care se pricep la asta?? Pai Flutur a facut ff bine ca a luat in jurul lui lichele...ca sa il ajute la furat! A fost baiat destept!Cine draqu sa fure in judetul asta cand el o sa plece la bucuresti sa conduca partidul astia 4 ani?? Ce mama draqului, voi nu ganditzi deloc? Dati din gura pe forum si nu intelegeti nimic...In jurul lui,sunt oameni cu vasta "experientza"...la luat spaga si la furaciuni...Poate invatza si astia mai tineri gen Cadariu, cum se fura fara sa fii prins! Sa traitzi bine!
4.   Vai de noi trimis de
( 5 iun 2008, 14:32:13
la radauti va iesi olarean ,chiar daca nu merita acest post .am fi avut nevoie de cineva care sa ne scoata din mocirla .
5.   Sus paharul, la mai mare! trimis de
( 5 iun 2008, 14:52:42
Felicit din nou conducerea PDL. Oameni cu experienta si integritate. Ma bubur nespus de mult ca am scapat de haita comunista a lui mirza care a devorat judetul.

Sus paharul si la multi ani PDL, partid cu demnitate!
6.   Petrecere trimis de
( 5 iun 2008, 15:29:27
Vom recupera urgent banii cheltuiti de la suceveni . Ha , Ha, Ha
7.   Toti infractorii la un loc trimis de
( 5 iun 2008, 15:38:55
In poza asta eu vad numai fete de infractori care vor goli visteriile judetului .

Niste excroci de talie internationala . Trebuiau sa fie de cand la puscarie da na le va veni timpul cand vor ajunge .

Au buzunarele goale si sunt flamanzi de rup totulDl Flutur a taiat padurile bucovinei si a cheltuit banii pe campanie .

Daca sucevenii sunt prosti sa traiasca in prostie .

Astept momentul cand infractorii din paza vor fi arestati

MAFIOTII!!!!!!!!!!!!

8.   Aduceri aminte trimis de
( 5 iun 2008, 17:53:48
Dupa poza lui Bobu cu sticla-n mina(imitatie dupa Basecu),aceasta cu echipa PD-Laturilor iesita la iarba verde(tot acolo se simt cel mai bine taranoii de ei),ramine de referinta pentru emblema Sucevei :iata cum arata ,cei ce te-au cucerit,straveche cetate...."Nu au lipsit gratarele,berea si muzica",in schimb au lipsit (si din pacate vor lipsi in continuare),modestia,bunul simt,cinstea si respectul pentru cei ce nu fac parte din gasca lor. Banerul afisat : "Am muncit impreuna,am cistigat impreuna,sarbatorim impreuna"va suferi cit de curind modificari substantiale :" Am batut impreuna(judetul!).am mintit impreuna(electoratul)si vom fura impreuna(inimile tuturor adversarilor politici)"! P.S. Asa sa (nu)v-ajute Dumnezeu !!
9.   Olarean ,presimte ceva trimis de
( 5 iun 2008, 18:06:11
Dupa cum isi tine mainile,Olarean cred ca presimte ceva,numai ca deocamdata nu le are duse la spate..... Sa vedeti ce o sa inceapa Bobu cu gargara,la radauteni si falticeneni sa-i voteze supusii ca altfel face ca tata lui Bula(se duce acasa fara ei !).Cineva trebuie sa le spuna oamenilor de acolo ca PD-Laturile n-au multe zile de furat,pentru ca in toamna ,guvernul il fac PSD si PNL iar la anul ne spune" pa "si Crucisatorul Traian.Asa ca daca-i vorba de gindit cu anticipatie, PD-Laturile-s mirtoage, nu cai cistigatori ,pe care sa pariezi !
9.1  RE: Olarean ,presimte ceva trimis de
( 5 iun 2008, 18:54:17
FAULT, piei odata! Pui de comunist spurcat, parshiv, bandit si manglitor! Apuca-te de droguri si bautura, ca altceva nu ti-a mai ramas de facut! Potaie!
10.   PDL la Bradet trimis de
( 6 iun 2008, 16:16:15
La Bradet a fost o atmosfera distinsa cu oameni de calibru, care se bucura de respectul locuitorilor judetului Suceava.

Traiasca echipa PDL, partid iubit de popor. Daca la toamna, PDL va lua si Guvernul, atunci cu siguranta, Suceava se va transforma intr-un santier prosper.

Succes!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei