Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nereguli

Un banner PD-L din Dărmneşti a fost furat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Poliţia din Dărmăneşti a amendat un localnic cu suma de 600 de lei, după ce acesta a sustras un banner electoral al candidatului PD-L pentru funcţia de primar al acestei comune, Dan Chidoveţ.

Acesta a sesizat că unul dintre cele patru bannere pe care le avea a dispărut, iar în urma cercetărilor poliţia l-a identificat pe Gheorghe Burac, din localitate, care a sustras materialul electoral, după care l-a ascuns într-o groapă de gunoi.

În faţa poliţiştilor, Gheorghe Burac a recunoscut că el este cel care a rupt bannerul de pe stâlpii pe care era amplasat, precizând că a făcut acest lucru la cererea lui Ilie Ropciuc, zis „Ilaş”, care candidează la rândul său pentru Primăria Dărmăneşti din partea PSD. Mai mult, Gheorghe Burac a recunoscut că pentru aceste „servicii” a primit 10 lei şi „o sticlă de rachiu”.

Contactat telefonic, candidatul PD-L pentru funcţia de primar în Dărmăneşti, Dan Chidoveţ, a precizat că personal nu îl condamnă pe cel care a sustras bannerul, ci pe cel care l-a plătit să facă acest lucru.

„Este un caz clar de instigare la distrugere, şi organele de anchetă ar trebui să cerceteze acest caz. Nu îl condamn atât de tare pe cel care a luat bannerul, un om sărman, dar el a primit amendă, iar cel care l-a plătit nu păţeşte nimic. Şi mă miră faptul că domnul Ilie Ropciuc, om de 70 de ani, nu are alte lucruri de făcut decât să trimită oameni să distrugă materialele electorale pe care le am în comună”, a declarat Dan Chidoveţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un banner PD-L din Dărmneşti a fost furat.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un banner PD-L din Dărmneşti a fost furat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Banner gasit trimis de
(24 mai 2008, 12:25:12
"Jigodia" care l-a momit pe acel betiv sa rupa bannerul de ce nu a patit nimic? Daca omul a recunoscut ca a fost patit de PSD sa rupa bannerul,de ce nu-l amendeaza?
2.   RE;MIRZA trimis de
(24 mai 2008, 12:34:21
EXCROCILOR;BEJENARIU...(HOMOSE LUI NASTASE...) PORCUL DE MIRZA...BETIVANUL DE STAN SI TOT CLANUL...LA TELIVIZOR MINCATI...CICAT CA PDL VA RUPE AFISE ..ETC...ACUM CE AVETI DE SPUS DE CAZUL DARMANESTI...VOI SUNTETI CURATI CA UN CUIB DE PUPAZA...BANDITILOR....LA PUSCARIE CU VOI.....
2.1  RE: RE;MIRZA trimis de
(24 mai 2008, 13:08:46
m.u.i.e prostule!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei