Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

De-ale campaniei

PSD-iştii acuză „agresiunile verbale şi fizice” ale PD-L-iştilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Social democraţii critică modul violent în care democrat-liberalii fac campanie electorală şi îi acuză că recurg constant la diverse metode de intimidare, mergând până la „agresiuni fizice şi verbale”.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a adus în prim plan un caz petrecut la Ipoteşti, unde, susţine el, patru paznici ai comunei au fost atacaţi cu bâte de un grup de simpatizanţi PD-L, printre care se afla şi fiul candidatului PD-L la funcţia de primar, Dumitru Gulei, pe motiv că ar fi distrus afişele democrat-liberalilor.

El a mai amintit de agresiunea de la Iacobeni, unde fiul candidatului de primar al PSD a fost bătut de tatăl unui candidat PD-L, şi de incidentul de la Cîrlibaba, unde „un grup de 25 de tineri ce purtau însemnele PD-L, dotaţi cu un ATW, au înjurat şi ameninţat la lansarea candidatului PSD la primărie de faţă cu poliţiştii şi cu jandarmii”.

 

„Sondajele i-au băgat pe PD-L-işti în vrie”

Iordache a trecut în revistă şi o serie de „abuzuri în serviciu” făcute de PD-L-işti la adresa candidaţilor PSD. A fost adus în prim plan cazul poştaşului de la Izvoarele Sucevei, Ioan Ignatiuc, candidat pe lista PSD pentru Consiliul Local, care a fost trimis forţat în concediu pentru a nu lua contact cu oamenii, cazul soţiei unui candidat la Consiliul Local Capu Cîmpului, Dan Popescu, căreia i s-a restructurat postul de administrator al şcolii, sau cel al soţiei candidatului la primăria Cîrlibaba care, la fel, a pierdut funcţia ce o ocupa la şcoală. Represalii, a spus Iordache, s-au declanşat şi asupra Ocolului Silvic din Cîrlibaba, care este supus unor controale severe pentru că şeful de ocol „nu a venit să aplaude” la lansarea candidatului PD-L la primărie. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a găsit şi motivaţia comportamentului celor de la PD-L: ultimele sondaje „care l-au impacientat foarte tare pe domnul Flutur şi se pare că PD-L-iştii au intrat în vrie, reacţionând în mod violent şi neomenesc”.

 

Lungu, acuzat că interzice amplasarea unui banner PSD pe Casa de Cultură

La rândul său, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Corneliu Popivici, a dat exemplul localităţilor Capu Cîmpului, Comăneşti şi Botoşana, unde „TIR-uri ale PD-L” au distribuit localnicilor ajutoare constând în haine şi alimente, „cerându-le votul pentru PD-L şi Gheorghe Flutur”.

Popovici a vorbit apoi despre 10 tineri PD-L-işti care au fost fotografiaţi rupând afişe ale PSD în municipiul Suceava, prezentând imagini pe laptop.

„Întrebaţi fiind de ce fac această treabă, ni s-a spus că primarul Ion Lungu i-a trimis să facă curăţenie în oraş”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava.

El s-a referit şi la refuzul primarului Lungu de a-şi da avizul pentru eliberarea certificatului de urbanism în vederea montării unui banner al PSD pe Casa Culturii, în condiţiile în care există acordul proprietarului.

„În timp ce nouă ni se interzice acest lucru, observăm pe Casa de Cultură afişe cu cadidaţii PD-L”, a spus Popovici. Vicepreşedintele PSD Suceava i-a transmis un mesaj senatorului PD-L, Constantin Gheorghe, acela că „indiferent cât va încerca să intre sub pielea senatorului Flutur” la alegerile generale, locul lui de parlamentar îi va fi dat lui Eugen Uricec.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii acuză „agresiunile verbale şi fizice” ale PD-L-iştilor.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD-iştii acuză „agresiunile verbale şi fizice” ale PD-L-iştilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rushinica... trimis de
(20 mai 2008, 11:30:39
De 1 Iunie, gandindu-se la viitorul copiilor lor, Falticeniul va vota Tofan si PDL. Si copiii stiu, tovarase viciu-primar Ghilea, ca Brancusi a sculptat Pasarea Maiastra, nu "japita maiastra", Masa Tacerii, nu "masa placerii", Poarta Sarutului, nu "poarta sarutului frantuzesc". Toti copiii din oras rad de asemenea gafe impardonabile, chiar si elevii minori luati fortat din timpul orelor de la liceul agricol - fieful psd - la manifestarile voastre proletcultiste.

Lasati copiii in pace, pedofililor de la PSD!

Sa va fie rusine!

O sa va bata Dumnezeu.
2.   Decenta trimis de
(20 mai 2008, 13:06:00
Singurii care dau dovada de decenta,bun simt si echilibru in Ipotesti,sint candidatii PNLpentru functia de primar si consilieri locali. succes PNL.
3.   Fii barbat Cornele trimis de
(20 mai 2008, 20:00:59
Inteleg sa se plinga de nesimtirea si agresivitatea PD-Laturilor unul ca Virginel( e si mai pirpiriu si are si un (pre)nume de aparat),dar unuia ca tine,ce duci in spate o intreaga organizatie oraseneasca a acestor scursuri politice(m-am referit la PD-Laturi,ce-ai crezut?),dupa care ,ce-i drept,vei fi nevoit sa-ti dai frumosul costum la curatat,nu da bine sa te plingi,intra in ei si arunca-i unde le e locul,care la BT ,care la groapa de gunoi.Succes !!!
4.   AIUREA trimis de
(21 mai 2008, 10:29:54
Doar ORB si TANTALAU tare sa fii sa NU VEZI ca SINGURII care au sustinut o campanie civilizata au fost cei de la PDL (probabil stiindu-se pe o pozitie sigura). Ceilalti, IN FRUNTE cu PSD au murdarit pana si numele de campanie electorala, deversand in public 100% mizerii, calomnii, latraturi, NICI UN PROGRAM onest, NICI o intentie de a face ceva bun. "Omul cu dosarele" ne-a plictisit cu elucubratiile sale, "Buldogul" ne-a umbrit blocurile cu bannere de 200 m. Nici PNL-ul nu s-a lasat mai jos, agasand bunul simt cu afise, panouri, bannere amplasate pana si pe ghenele de gunoi, scancind intr-una ca "ei au facut tot, ca ceilalti n-o recunosc", etc. etc. "Impreuna, mai departe !" - corect, dar CAT MAI DEPARTE de SUCEAVA, va rugam !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei