Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Incidente

PSD reclamă „cuiburile legionare ale PD-L” din zona Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

PSD Suceava a reclamat, vineri, mai multe incidente violente care ar fi avut loc între activiştii PSD şi PDL în zona Fălticeni.

Deputatul PSD de Suceava Ioan Stan a declarat că la Fîntîna Mare primarul a fost agresat fizic de oameni ai PDL din cauza unui banner ilegal, deşi ajunsese la o rezolvare pe cale paşnică cu deputatul PD-L Romică Andreica.

„Între timp a apărut killerul principal al cuibului de la Fălticeni, Dulgheru Pavel, salariat al Direcţiei Agricole, care l-a lovit pe primarul de la Fântâna Mare. Au apărut în câteva minute şi ceilalţi lideri ai cuibului de legionari PDL-ist de la Fălticeni, care erau în stare să-l maltrateze pe primar. La Preuteşti, primarul agresează cu câini oamenii, la Bilca candidatul PD-L îl ameninţă pe primar că-l trage în ţeapă. Este comportament tipic fascist în întreg judeţul”, a spus Stan. Acesta a mai declarat că are informaţii certe că PD-L are echipe care instruiesc oamenii să utilizeze telefonul mobil pentru a fotografia buletinul de vot în ziua alegerilor în acţiunea „votul contra 1 milion de lei”.

 

„Prostul gust domină Suceava”

Fondurile alocate câştigării alegerilor de PD-L au fost invocate şi de purtătorul de cuvânt al PSD, Virginel Iordache, care a spus că primarul Ion Lungu „înfrumuseţează” oraşul în contrapartidă cu materiale electorale.

„Prostul gust domină Suceava. Nu mai contează cum se cheltuiesc banii publici, important este doar comisionul. Nu este normal ca în Suceava să avem parte doar de imitaţii de roabe, imitaţii de cişmele, de suporturi de flori, totul este o imitaţie. La fel ca şi primarul Ion Lungu, care imită actul managerial la primărie, dar de fapt este bun doar de preşedinte de colhoz la Prelipca. O să punem bănci şi pe străzi şi pentru fiecare bancă a făcut un banner, pentru fiecare cişmea 10 afişe. De unde finanţarea deşănţată a acestei campanii electorale?”, a întrebat retoric Virginel Iordache.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD reclamă „cuiburile legionare ale PD-L” din zona Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD reclamă „cuiburile legionare ale PD-L” din zona Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prea mult trimis de
(10 mai 2008, 18:04:17
Este obositoare deja, publicitatea electorala a unor partide. Sefii de campanie ar trebui sa stie pana la ce cantitate informatia vizuala incita si de unde oboseste fiindca, daca se depaseste un anumit raport, nu mai trezeste interesul. Oricum costul este enorm! De unde banii si ce se va pretinde pentru acesti bani?

2.   Frica d-nului Stan trimis de
(10 mai 2008, 20:58:01
ce limbaj comunist folositi domnule Stan.va este frica pentru osul pe care s-ar putea sa-l pierdeti?va legati de niste mizilicuri in loc sa va faceti curat in propria ograda.si ma refer la primarul din Radaseni ,bineinteles pesedist, care are la activ cateva dosare penale si multe abuzuri si ilegalitati.ca sa nu mai vorbim de luciul de apa care este de drept al radasanenilor si pe care il detineti dvs impreuna cu acest primar.eu in locul dvs nu asi mai avea curaj sa vorbesc.

3.   Penibil trimis de
(10 mai 2008, 23:33:25
Sunteti de-a dreptul penibili PSD-istilor!!!!Nu aveti frica de Dumnezeu..........
4.   COMUNISTILOR trimis de
(12 mai 2008, 10:04:45
STANE ,MARZA LEGIONARI SUNTETI VOI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei