Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Apartenenţă comună

Mîrza îi transmite lui Flutur că şi el îi datorează lui Iliescu cariera lui politică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, i-a transmis, vineri, lui Gheorghe Flutur, să renunţe la atacurile la adresa lui Ion Iliescu, despre care vorbeşte “de parcă Iliescu ar fi vărul lui” pentru că dacă nu ar fi existat, în decembrie 1989, mişcarea anti-comunistă condusă de preşedintele de onoare al PSD, Gheorghe Flutur nu ar mai fi fost lider naţional de partid, senator şi ministru.

“Vreau să-i transmit lui Gheorghe Flutur că datorită lui Iliescu este ce este astăzi. Când Iliescu alerga printre gloanţe, în decembrie 1989, Gheorghe Flutur alerga printre sălciile şi copacii de pe malul Prutului. Şi dacă nu era Iliescu în fruntea mişcării anticomuniste, Gheorghe Flutur era şi azi şef de brigadă sau de ocol în judeţul Botoşani. S-a bucurat din plin de o serie de demnităţi şi funcţii în această perioadă, beneficiind de funcţia de director la Direcţia Silvică, apoi senator 8 ani şi ministru 3 ani, când n-a făcut nimic”, a declarat, în conferinţă de presă, Gavril Mîrza.

El a afirmat că trei dintre proiectele de care Flutur este foarte mândru- Fermierul, combaterea gripei aviare şi renta viageră- sunt nule, arătând că Fermierul este “un eşec total”, combaterea gripei aviare este investigată de DNA, iar renta viageră “desfiinţată fără drept de apel de Comisia Europeană”, ca ajutor de stat.

“Să răspundă de ceea ce a făcut în calităţile oficiale pe care le-a avut în această perioadă de care a beneficiat din plin. Dacă era aşa un anticomunist şi luptător împotriva lui Iliescu, de ce a acceptat funcţii pe perioada când guverna această uniune socialistă? De ce nu s-a dus bărbăteşte luptător?”, a întrebat Mîrza.

 

„Agenţii viitorului” cu trecut comunist

Totodată, acesta a subliniat că Gheorghe Flutur nu cunoaşte atribuţiile Consiliului Judeţean, pe care vrea să-l conducă, de vreme ce le promite oamenilor că le va majora pensiile, iar în ceea ce priveşte calităţile senatorului, Mîrza îi recunoaşte două: de opozant şi organizator.

„Nu este bun de nimic, doar să lupte împotriva PSD, să fie mereu în opoziţie, pentru că are tupeu şi minte cu uşurinţa cu care unii respiră. Spune că e agentul viitorului? Este agentul distrugerii, al dezastrelor şi calamităţilor. Un agent al viitorului nu merge în trupă cu un om de la Grăniceşti care înainte de 1990 a fost primar vreme de 3 mandate. Acum îl ia în garnitura lui proaspătă, de viitor. Să se mai uite şi la alţii din curtea sa. Are calităţi de organizator, a realizat în condiţii bune acţiuni de masă, a demonstrat şi la Hora de la Bucşoaia şi altădată, cu Brutus de lanţ, la pupat viţei şi cu coasa în mână. Dar dacă astea aduc bunăstarea în casele oamenilor şi aceştia trăiesc din circ... el le poate da din plin”, a mai spus liderul PSD Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îi transmite lui Flutur că şi el îi datorează lui Iliescu cariera lui politică.
 Vizualizări articol: 1381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Mîrza îi transmite lui Flutur că şi el îi datorează lui Iliescu cariera lui politică3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Colhoz trimis de
(10 mai 2008, 11:28:25
Pai ce sa faci tu cu brigadierul botosanean zis Gigi Flutur ?

Pai dupa ce a muncit la colhoz si doinea de jale si dor pt padurile sucevei acum vrea Athos bucovinean.

Pai el nu stie ca in Athos nu sunt paduri ?

Sau poate vrea o Bucovina fara paduri?

Intreb si eu ca nu am inteles mesajul !
1.1  RE: Colhoz trimis de
(10 mai 2008, 18:33:05
Iliescu alerga printre gloante ?!!! Confuzie intentionata totala. ROM�NII ALERGAU PRINTRE GLOANTELE LUI ILIESCU !
2.   PSD trimis de
(10 mai 2008, 11:35:20
jos hotiii- psd
3.   AMR putzin de tot! trimis de
(10 mai 2008, 12:26:54
:)))) Iliescu alerga printre gloatze ?.....=)))) e fatastic de glumetz Marza .....traim intro tzara in care pt iliescu locul potrivit e puscaria dar inflentele comunste in mentzin in libertate .....treziti-va ....cine se aseamana se aduna ...marza si iliescu 2 comunisti cu multa scoala socialista in cap vor sa ia cu iei in mormant probabil toate averile lor uriase......

Mesaj pt Dl Marza: AMR = Au mai ramas! ......sau Atentie marza ramane....fara ciolan!

Draga alegator sucevean ....padurile judetului au fost defrisate cu salbaticiune in perioada 1994 - 1996 in timpul guvernarii PSD si in 2002 in zona vama cand oamenii PSD-ului au profitat de vaturile puternice pt a mai distruge cu salbaticune padurile judetzului .....!!!!! Informneazate mai bine !
4.   Asa! trimis de
(10 mai 2008, 16:33:32
NU PRIN JURNALISTI, CI DIRECT trebuie date replicile catre contracandidati! Din schimbul acesta de replici putem trage multe concluzii si putem afla multe lucruri, daca nu ne inflacaram prea tare. Spectacolul il dau candidatii, noi mai avem 3 saptamani! Vrem sa auzim replica la replica! Va rugam frumos, nu faceti blat!
5.   Comunistii.. trimis de
(10 mai 2008, 21:47:17
CAND VETI INTELEGE CA PDL ESTE ARIPA TANARA A PSD .
5.1  RE: Comunistii.. trimis de
(11 mai 2008, 01:53:11
Desi ametit de atata TANGO, ai vazut esenta lucrurilor: pleac'ai nostrii, vin ai nostrii, noi ramanem tot ca prostii! Si ca orice "catelandrii" astia musca pe furis, dar te latra de crezi ca-s lei paralei.
6.   Asa va trebuie ! trimis de
(11 mai 2008, 11:14:33
Flutur Zarone ii datoreaza lui Iliescu,nu numai cariera politica ,ci si libertatea,deoarece Iliescu s-a lasat induplecat de interventiile lui Stolojan si a intervenit pentru stoparea anchetelor in cele 5 dosare intocmite de parchet cu invinuitul Flutur Gheorghe.Cum toate se platesc,acum de geaba scinceste Mirza ,ca-l musca zarone de turul prea larg al pantalonilor(atunci avea si el un cuvint greu de spus,dar a tacut milc).Ii aduc aminte ca atunci cind intr-o sedinta,cineva s-a aratat nemultumit de faptul ca "au ajuns arabii sa faca afaceri cu lemnul Bucovinei "(era vorba de Haysam) si Flutur Zarone a spus(cu impertinenta care-l caracterizeaza) ca" daca bucovinenii nu stiu sa faca comert,e normal sa vina altii si nu vad care-i problema",presedintele Cj SV,eternul Mirza a fost de acord cu Flutur(la cistig,impreuna !).
7.   (continuare) trimis de
(11 mai 2008, 11:33:04
In alta ordine de idei,cind bucovinenii s-au plins ca nu sunt lasati sa-si pasca animalele in padure,sub amenintarea unor amenzi uriase si a confiscarii vitelor(ordin dat de ministrul (halal)Flutur-Zarone),nimeni n-a sarit in apararea lor. Mai mult,aduceti-va aminte de interzicererile dictate tot de acest tembel,cocotat pe criterii politice,in functia de ministru referitor la vanzarea produselor animale de catre producatorii agricoli si apicoli,a criteriilor demente de functionare a stinilor(apa curenta ,gresie,faianta,frigorifere,et aveau rolul perfid de a distruge micii producatori romani(sub pretextul indicatiilor UE),desi in Austria,Grecia,mai ales unde am putut vedea pe viu,felul asemanator cu al nostru de a desfasura astfel de indeletniciri milenare nu existau asemenea timpenii(dar nici astfel de ministri timpiti),dovada ca acum s-a renuntat la ele. Si acest rebut politic mai are neobrazarea de a solicita votul taranilor bucovineni .Vina e a celor care nu stiu
8.   (continuare II) trimis de
(11 mai 2008, 11:57:33
Vina nu-i a taranilor ,ce sunt prea putin informati de faradelegile acestui nesimtit ce vrea sa le cumpere voturile cu hore,mici si bere,cu bani furati tot de la ei(dovada ca ministrul Ciolos a desfiintat toate ineptiile aviarului penal fost ministru,aducind la normal activitatea unui minister ,bulversat de idiotenia slugarnica a cajvaneanului ce ne-a facut de rusine in toata tara;in alte judete e luat pe fuga daca ar indrazni sa cerseasca voturi).Aici ,la noi in Bucovina,unde ceilalti competitori nu vreau,sau nu pot sa le deschida ochii celor de la sate,aratidu-le adevarata fata a acestui impostor,nerusinat cersetor sau cumparator de voturi,Zarone inca mai imbata oamenii ( la propriu si la figurat)cu promisiunile lui mincinoase.Va asigur ca daca cineva stie sa faca o campanie ca la carte,bazata pe realitati de necombatut,demascind ipocrizia si minciuna acestui disperat ce se agata de ultimul pai (CJ SV) ,spre a-si intirzia plecarea spre BT,aceasta nulitate nu ia mai mult de 7-8%
9.   Ultimul cartus trimis de
(11 mai 2008, 23:07:09
Iliescu,"razboinicul",se ferea de gloante aidoma personajului din Matrix!Cata fantezie in capul "inbuibatului" Marza!!!Mai degraba se ascundea si il interzicea pe majestatea sa regele Mihai.Se ferea de economia de piata,de restructurarea economiei,de descentralizare,de critici,partide politice.In acest sens "a adus" minerii la Bucuresti."A pastorit" hotia vreme de 14 ani,a"prostit" populatia neinformata la alegeri,a negociat "distrugerea" altor oameni politici.Asta a facut Ion Iliescu si baronul Marza stie acest lucru.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei