Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Reacţie

Zarojanu susţine că Ion Lungu se crede premierul Tăriceanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Candidatul PNL pentru Primăria Suceava, Angela Zarojanu, consideră că actualul edil al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, îşi arogă merite şi realizări care nu îi aparţin personal.

Mai mult, Zarojanu spune că Ion Lungu a ajuns să se creadă premierul României, Călin Popescu Tăriceanu, susţinând că el este cel care a adus fonduri realizarea unor investiţii în Suceava.

Angela Zarojanu a arătat că primarul Sucevei a declarat, cu mai multe ocazii, că el este cel care a adus fonduri pentru modernizarea şcolilor sau că a transferat cinematograful Modern în patrimoniul primăriei.

„Dacă cineva nu ştia funcţia domnului Ion Lungu, l-ar fi identificat cu ministrul educaţiei sau cu cel al cultelor. Mai mult, la un moment dat, dacă cineva nu îl ştia pe Ion Lungu, ar fi crezut că este premierul Tăriceanu. Pentru că vorbea de fonduri alocate la Guvern, spunând că el le-a adus. Dumnealui vorbeşte de parcă a fost singur în primărie, fără viceprimari, consilieri sau o echipă proprie. Nimeni nu contestă că s-a făcut ceva, dar aceste realizări au plecat de la echipa liberală, iar ele nu pot fi continuate decât de noi”, consideră candidatul PNL Suceava.

 

PNL va demonstra proiectele lui Ion Lungu aparţin liberalilor

Zarojanu a spus că „cireaşa de pe tort” a reprezentat-o afirmaţia lui Ion Lungu potrivit căreia el ar fi adus 44 milioane de euro pentru realizarea programului ISPA, în vederea reabilitării reţelelor de apă şi canalizare.

Angela Zarojanu a arătat că această realizare aparţine echipei liberale, iar banii pentru proiect nu au fost aduşi de Ion Lungu, ei provenind din fonduri europene sau guvernamentale.

„Pe lângă faptul că domnul Lungu îşi arogă aceste proiecte, el a început să facă şi foarte multe promisiuni. La primăria Suceava sunt acum tot felul de râuri siropoase de miere, de ciocolată, şi dumnealui promite totul şi spune că poate să facă orice”, a mai adăugat Zarojanu.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, a precizat că în perioada următoare, liberalii vor prezenta documente prin care vor demonstra faptul că proiectele cuprinse în programul lui Ion Lungu aparţin liberalilor, şi au fost concepute de echipa liberală.

Steiciuc a subliniat că deja a identificat mai multe proiecte care îi aparţin, şi pe care Ion Lungu le prezintă că ar fi ale lui. În acelaşi timp, Mihai Steiciuc a arătat că în comparaţie cu Ion Lungu, Angela Zarojanu este percepută de electoratul din Suceava ca fiind persoana care se preocupă cel mai mult de interesele comunităţii. Astfel, liderul PNL Suceava a prezentat rezultatele unui sondaj, care arată că 87,5% dintre suceveni consideră că Zarojanu pune pe primul plan interesele sucevenilor, şi doar 2,1% au optat pentru interesele personale. Steiciuc a mai spus că în ceea ce-l priveşte pe Ion Lungu, doar 30% dintre suceveni consideră că este preocupat de interesele Sucevei, 16,3% considerând că este preocupat de interesele personale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu susţine că Ion Lungu se crede premierul Tăriceanu.
 Vizualizări articol: 953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Zarojanu susţine că Ion Lungu se crede premierul Tăriceanu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jos PNL trimis de
( 8 mai 2008, 11:13:39
mai tarinilor,totdeauna primarul e cel ce isi asuma si binele si raul,voi,aia galbenijiti,cu afise galbene pe toti stalpii sunteti niste pioni pe acolo,care executati ce va da primarul,asa ca gura mica ca va pierdeti painea!
1.1  RE: Jos PNL trimis de
( 8 mai 2008, 19:41:35
CULMEA ESTE CA PRIMARUL ISI AROGA DOAR MERITELE SI PISICILE MOARTE LE ARUNCA IN CURTILE ALTOR PARTIDE. NU UITA CA DIN GALBEJITI S-A RIDICAT SI C A C A T U L CA SA FIE REGE.
2.   Asa este trimis de
( 8 mai 2008, 14:20:05
Pai daca Lungu nu a facut nimic cu ce sa se laude cu realizarile altora. Sper ca PNL-ul sa invinga.
2.1  RE: Asa este trimis de
( 8 mai 2008, 14:52:10
Te-ai trezit vorbind dar cat timp a fost lungu la PNL si a avut proiecte si realizari a fost ok acum sunt ale PNL-ului nu a omului politic Ion Lungu. Deci sunteti penibili denmi de mila, si nici marcar atat sunteti jalnici foarte jalnici
3.   PNL va invinge trimis de
( 8 mai 2008, 14:23:12
De ce va invinge? Pentru ca a relizat ceea ce a promis acum 4 ani.

Lungu isi atribuie niste merite pe care nu le merita. Bafta multa Angela.
3.1  RE: PNL va invinge trimis de
( 8 mai 2008, 14:29:16
MAI POATE STAU EU PROST CU AUZUL , DAR AM IMPRESIA CA TANTI ASTA CARE VREA PRIMAR NU PREA POATE SA VORBEASCA. SE CHINUIE EA ASA DA CAM GREU SE INTELEGE CE VREA SA SPUNA. PARCA-I PACURAR , DE LA MINISTERUL MUNCII , SI LA ALA TREBUIA SA VEZI INTERVIUL SI IN RELUARE CA SA INTELEGI CE O VRUT SA SPUNA.

3.2  RE: PNL va invinge trimis de
( 8 mai 2008, 19:54:59
DOMNULE DUMNEATA PUI STAMPILA PE VOCEA CUIVA SAU TE INTERESEAZA MAI MULT RIDICAREA NIVELULUI DE TRAI IN ORAS ,DEZVOLTAREA SI MODERNIZAREA LUI. CE CONTEAZA CUM ARATA,ORI DACA GRISEAZA SAU NU. IMPORTANTA ESTE RELATIA PE CARE O POATE AVEA UN PRIMAR CU ELECTORATUL, CUM PERCEPE PROBLEMELE OAMENILOR SI A ORASULUI, PROIECTELE PE CARE LE ARE SA NE FIE NOUA MAI BINE. DORIM O PERSOANA MODESTA SI CU SIMTUL RASPUNDERII. LUNGU DE CAND S-A RIDICAT IN TRON ARE NASUL SUS, ESTE INSENSIBIL CU OAMENII, LE VORBESTE DE SUS, SI CE ESTE FOARTE GRAV II JIGNESTE PE FATA. ATITUDINEA ASTA NU ESTE DEMNA DE FUNCTIA PE CARE O DETINE ,CA SA NU MAI PUNEM LA SOCOTEALA INTERESELE .
4.   Lungu este in criza trimis de
( 8 mai 2008, 14:26:08
Se vede ca Lungu a intrat in criza, probabil se teme de cei de la PNL.Cred ca PD-L ul va pierde si vom avea un primar mai competent. PNL invinge.
4.1  RE: Lungu este in criza trimis de
( 8 mai 2008, 14:28:38
Sunt de acord ca lungu este terminat din moment ce se lauda cu realizarile altora.Incearca si el sa mai salveze situatia.Asta e, dar incercarile sunt fara rezultat.

4.2  RE: Lungu este in criza trimis de
( 8 mai 2008, 14:57:51
PNL sunt la fuart total daca lungu nu pleca de la pnl tot el candida si noi nu mai aveam dicutia asta, si inca cava dna raraita e cu pluta pe Suceava e se bucura ca e informata ca etc dar in 4 ani de mandat de cate ori a fost pe teren ca pana sa inceapa campania nu am vazut-o nicaieri. Iar ca si chestie la Suceva a castigat omul Ion Lungu alegerile acum 4 ani nu PNL-ul putea Lungu sa candideze independent si tot el iesea primar. Concluzie generala astaia de se cearta acuma de nu au aer si dupa campanie sunt prieteni. Vorba multa saracia omului.
4.3  RE: Lungu este in criza trimis de
( 8 mai 2008, 15:55:17
Lungu oricum e cel mai bun primar care l-a avut Suceava vreodata si oricu el o sa iasa din primul tur cu cel putin peste 65% si o sa moara rarita de Zarujanu si comunistu de Dontu pe care cica l-a lansat in polititca Andrian Nastase nepotul lui Tamara... ai vazut si voi la Bucovina TV ce a spus Nastase...
4.4  RE: Lungu este in criza trimis de
( 8 mai 2008, 19:59:41
GRESIT!!!! ACUM PATRU ANI ATI VOTAT LUNGU PE LISTELE PNL. CA INDEPENDENT NU-L STIA NIMENI SI NU AVEA NICI O SANSA. POLITICA ESTE O CARACATITA VENINOASA SI MURDARA. DACA NU TE LANSEAZA CINEVA ESTI FIUL PLOII CU STUDIILE TALE CU TOT.
5.   LUNGU trimis de
( 8 mai 2008, 15:41:15
LUNGU

6.   Love Romania :))) trimis de
( 8 mai 2008, 16:10:06
Vreau si eu stick de 1GB de la PNL... Poate si niscai ulei, zahar si faina de la PSD!!!laughing)) Eu stiam ca "pomana electorala e interzisa prin lege"!!!! Probabil in alta tara...
7.   Dreptate ai Orange! trimis de
( 8 mai 2008, 16:25:57
Cred ca "Orange" are dreptate,aceasta femeie are probleme cu dictia si asta datorita protezei din gurita aceea obraznica.Pai daca ar iesi primar,aceasta rrr-ita,ar fi inghitita de "sacalii" PNL de genul Steiciuc si Vornicu.N-ar mai putea "ciupi" si ea saraca,ceva.Datii si ei o sacosa cu citrice,o sticla de ulei si un kg de zahar,poate se duce acasa si ne lasa in pace.
8.   Sa vedem dacasi la noi! trimis de
( 8 mai 2008, 16:43:12
Candidatii in alegerile locale au inceput sa bombardeze electorii cu propuneri fanteziste, in speranta ca le vor lua voturile: parade lunare gay, garsoniere de 15.000 de euro, bazine de scufundari subacvatice, astuparea raurilor naravase cu dale de beton pe care sa fie amenajate parcari, telegondole, apa ozonificata, internet gratis. "Gogosile electorale" se lanseaza in toata tara. In Neamt, candidata PNG-CD Mirandolina Vinca ofera un metrou intre satele Chintinici si ****ia, cu sprijin italian, daca va fi aleasa
9.   Unde-i mangafaua? trimis de
( 8 mai 2008, 19:00:53
Astept comentariul lui Gigioc-Mare pupindosist al doamnei cu pricina
9.1  RE: Unde-i mangafaua? trimis de
( 9 mai 2008, 00:40:26
Auzi sclavule, cateodata ma gandesc ca la cat de tarani sunteti meritati primarul taran pe care il avem acum. Cum poate idiotul ala sa scrie ca in 2004 sucevenii l-au ales pe omul ion lungu, cand el era la fel de necunoscut ca Dontu sau Zarojanu azi???? A fost impins de la spate de echipa pnl, cand nu stia sa scoata doua vorbe. Mi-e greata de voi toti care il sustineti. V-as scuipa in gura daca v-as vedea sclavilor jegosi, dar nici atat nu meritati!!!
10.   Francmasoni trimis de
( 8 mai 2008, 21:07:40
degeaba ne certam aici! atata timp cat mogulii conduc lumea inseamna ca ne conduc si pe noi doar am semnat pentru UE. acu suntem si trebe sa jucam dupa cum ne spun mogulii ,bineinteles in favoarea lor si nu a noastra doar am accesat de la ei asa zisele fonduri europene!cu fonduri europene oricine poate fi un primar model pentru urbea sa! fara finantare de afara ce putea sa faca lungu? si in schimb a distrus toata industria din suceava si a fost de acord cu planurile mogulilor:construirea de supermarketuri adica realizarea pietei de desfacere in detrimentul industriei din sv. am ajuns o natie de consum fara sa producem nimic,oare unde ne indreptam domnu lungu?
11.   Rrrr-ita trimis de
( 8 mai 2008, 21:38:38
Ar trebui sa angajeze un purtator de cuvant ca daca mai vorbeste mult asa nu o mai voteaza nimeni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei