Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Glumiţe electorale

Lungu şi Flutur, „Prigoană şi Bahmuţeanu politicii sucevene”, în opinia PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Candidatul PSD la Primăria Suceava, Ovidiu Donţu, a prezentat, miercuri, într-o conferinţă de presă, câteva episoade ale relaţiei dintre primarul de Suceava, Ion Lungu, şi senatorul PD-L Gheorghe Flutur, reamintind că între cei doi politicieni au existat, la un moment dat, acuze destul de grave, îndeosebi ale lui Lungu la adresa lui Flutur.

Donţu a arătat cinci declaraţii publice ale lui Ion Lungu din perioada premergătoare alegerilor la Parlamentul European, de anul trecut, pe vremea când acesta era şeful liberalilor suceveni şi îl acuza pe Flutur de corupţie şi trădare.

În urmă cu câteva luni, Ion Lungu declara că a întâlnit „în creierii munţilor bannere cu PLD”, ceea ce îi dădea un indiciu asupra sumelor de bani aflate la dispoziţia partidului lui Flutur şi Stolojan, „sume mari de bani care duc inevitabil la corupţie”.

 

„5 paşi în palme şi genunchi”

De asemenea, Lungu spunea că nu de puţine ori a trebuit să stea în faţa oamenilor „cu capul plecat când vine vorba despre problemele din agricultură” şi că „singura promisiune neîndeplinită a guvernului este cea referitoare la agricultură”.

Tot Ion Lungu, în calitate de preşedinte al PNL Suceava, îl găsea pe fostul ministru al agriculturii Gheorghe Flutur printre cei vinovaţi de absorbţia extrem de redusă a fondurilor europene pe agricultură. „Acum pe afişe apar împreună Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, aceşti Prigoană şi Bahmuţeanu ai Sucevei, care au divorţat şi s-au împăcat de mai multe ori, după cum arată episoadele cu cei doi. Pe afişe Gheorghe Flutur ne prezintă cei 5 paşi, care de fapt sunt în mâini. Pentru prima dată s-au lansat într-un ambient portocaliu cei 5 paşi în mâini ai lui Gheorghe Flutur, paşi pe palme şi genunchi. Noi oferim varianta statornică de dezvoltare a Sucevei”, a spus Ovidiu Donţu. Totodată, acesta a mai afirmat că nu înţelege „afişajul excesiv” al primarului Lungu, decât dacă acesta se gândeşte că după 4 ani de mandat sucevenii nu-l cunosc. Candidatul PSD a corelat şi afişajul cu risipa banului public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu şi Flutur, „Prigoană şi Bahmuţeanu politicii sucevene”, în opinia PSD.
 Vizualizări articol: 962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Lungu şi Flutur, „Prigoană şi Bahmuţeanu politicii sucevene”, în opinia PSD3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dute-n mata trimis de
( 8 mai 2008, 13:45:09
****p.u.l.a fraaiere....va e ciuda ca nu mai aveti oamnei...PD-L vii ia luat pe toti...au mai ramas cativa constipati de mosnegi....dute-n p.i.z.d.a m.a.t.i de fraier
1.1  RE: Dute-n mata trimis de
( 8 mai 2008, 15:03:35
Presimt ca limba lui Dontu e pe cale sa scuipe un adevar! Cred ca asteapta ultimile zile din campanie. Oricum la cat nu il suport pe Dontu, il prefer in fata Prelipcarului mincinos!
2.   PD-L e la putere "hai PD-L sunteti cei mai buni" trimis de
( 8 mai 2008, 13:54:00
tu de unde ai iesit mai harciog, pana sa inceapa campania electorala nici nu am auzit de tine mai parlitule....de unde te-a scos marza si pe tine ......tu ai facut ceva pt suceava....de Flutur si de Lungu am auzit ca au facut ceva pt suceava...tu ce ai facut? ai tras apa la WC....tu si cu magarul de marza.
2.1  RE: PD-L e la putere "hai PD-L sunteti cei mai buni" trimis de
( 8 mai 2008, 17:29:27
mai G... ti-ai ales prima litera de la G.A.O.Z.A.R. alta data cand scri mai ascude-ti IP, fraiere.
3.   Papagalule trimis de
( 8 mai 2008, 13:59:48
Ia-te de mana cu Marza si duceti-va in alt oras unde nu va cunoaste lumea. Voi, chiar nu aveti cu ce sa va prezentati in campanie.??? Vreau sa vad si eu ceva concret, ca pana acum ori ati batut campii, ori vorbiti despre adversari. Ce au facut ceilalti stim forte bine.
4.   Replica la comentariu trimis de
( 8 mai 2008, 14:05:18
nu stiu cum se permite ca un sustinator asa de inversunat al PD-l ului sa aduca atita insulta unor oameni din PSD
4.1  RE: Replica la comentariu trimis de
( 8 mai 2008, 14:23:44
IETE ASA SE PERMITE, CA SE CONSIDERA CA SI PSD-UL SI-A BATUT JOC DE JUDET 18 ANI SI AM ZIS SA NE BATEM SI NOI JOC DE EI PE FORUMURI. ECHITABIL , NU?

5.   TARANOII trimis de
( 8 mai 2008, 14:38:10
Se vede clar ca mesajele de mai sus sunt trimise de lingaii pupincuristi aiPD-L.Orasenii adevarati vor vota Dontu.Taranii parveniti sa plece la sate,acolo de unde i-a adus Ceausescu.
5.1  RE: TARANOII trimis de
( 8 mai 2008, 14:42:13
BA SQUALL EU AM IMPRESIA CA TU ****P.U.L.A PE BANI PUTINI. IA ZILE LA PSD-ISTI ASTIA AI TAI SA-TI MAREASCA COMISIONUL MAI BAIETE CA AI POTENTIAL!
6.   Aiurea trimis de
( 8 mai 2008, 14:41:35
Tarani sunt mata si cu tactu tampitule si comunistule. Te-ai trezit tu sa iei aparerea lui papalapte Dontul si purcelus de guineea Marza, la furat cu voi
7.   Si ce trimis de
( 8 mai 2008, 15:08:18
domnule SQUALL spre deosebirwe de tine care dupa cum scrii aici esti cel mai tarn (tot respectul pentru dumneavoastra stimati tarani) taranii astia de la suceava s-au mai cizelat.Din pacate tu......esti si vei ramane un taran toata viata ta

8.   Pace intre doua dobitoace trimis de
( 8 mai 2008, 15:10:32
Alianta dintre doua lichele tine pina se termina banii si apoi incepe circul.Ma intreb cum pot sa se apuce impreuna de alte magarii,cind stie fiecare cu cine are de -face(astept sa-l vad intr-un afis pe flutur -Zarone si cu cealalta mina ridicata in semn de predare si indreptare spre BT).Asta nu presupune ca cealalta pereche e mai breaza si oricum unii vor ajunge prea tirziu,iar ceilalti vor cobori la prima...
9.   Pt. Squall si Un Alegator trimis de
( 8 mai 2008, 15:34:17
Domnilor, daca ati intra mai des pe forum, ati vedea cine aduce insulte si injurii mai multe, si, ati obserava de la o posta care sunt taranii... Dati-mi exemplu de un om din PSD care sa merite respectul????? Ca vad ca la comentat si la adus critici toata lumea se pricepe, dar cand vine vb. de facut ceva toti o iau la fuga si dau vina pe ceilalti ca din cauza lor nu s-a putut face... Uite de asta se zice ca Romania e o tara minunata, pacat numai ca e locuita...
10.   Dreptate! trimis de
( 8 mai 2008, 15:50:36
De aceasta data oamenii acestui judet vor intelege ca acest "imbuibat" numit Marza ,trebuie sa dispara de la conducerea CJ.Oare cat timp le mai trebuie unora sa inteleaga ca acest individ a intarziat dezvoltarea economica si culturala a judetului Suceava?Intradevar,nu exista un personaj in PSD care sa merite respectul nostru.La ei sunt atatea increngaturi si nepotisme,incat daca unul dintre ei ar ciripi la DNA,Politie,Parchet sau Curtea de Conturi,ar cadea tot tavalugul de evazionisti si de corupti.
11.   Ati sesizat si Dvoastra? trimis de
( 8 mai 2008, 16:40:31
Candidatii in alegerile locale au inceput sa bombardeze electorii cu propuneri fanteziste, in speranta ca le vor lua voturile: parade lunare gay, garsoniere de 15.000 de euro, bazine de scufundari subacvatice, astuparea raurilor naravase cu dale de beton pe care sa fie amenajate parcari, telegondole, apa ozonificata, internet gratis. "Gogosile electorale" se lanseaza in toata tara. In Neamt, candidata PNG-CD Mirandolina Vinca ofera un metrou intre satele Chintinici si ****ia, cu sprijin italian, daca va fi aleasa
12.   Dontu, flashneta lui tov. mirza trimis de
( 8 mai 2008, 17:36:00
dontu, gushter scapat din carantina de la gradina zoologica, sa ne spuna concret ceea ce poate sa faca el pt. suceava, si nu ce-au facut unii sau altii.

manca-i-ar cancerul de comunisti spurcati!
13.   Sugarii PSD-ului si alti frustrati trimis de
( 8 mai 2008, 18:09:02
Si uite cum iar isi fac aparitia pe aici pe formum retarzi si imbecili precum FAULTatu psihic. Toate comentariile tale denota un comportament de fan obsedat. Probabil te-ai bagat in seama candva cu Flutur si te-a cam ignorat si de atunci ai inceput sa ai fantezii negative cu el (la botosani etc). Sincer, cred ca si un aurolac te-ar ignora, dar asta e alta discutie. Desi nu e prima data cand ti se fac observatii cu privire la stupiditatea si neoriginilatatea comentariilor tale, insisti cu aceleasi idei. Imposibilitatea de a-ti sesiza propria tampenie este ramarcabila si probabil se va dovedi a fi si autodistructiva, dar si asta este o alta discutie.
14.   Mkiu trimis de
( 8 mai 2008, 18:26:11
marza
15.   Putin respect trimis de
( 8 mai 2008, 23:19:25
Cu un briceag si ceva electori cu frecventa redusa vor PDLaturile sa castige alegerile, ca de oferte electorale nu s-a auzit la ei, iar banii (in exces) tin loc de "argumente". Discutand cu un coleg (PNG-ist la origine) care si-a "tapetat" una din masini cu afisele PDLaturilor, am inteles ca ar fi primit 1500Ron, cu conditia ca pana pe 31-05-2008 sa plimbe masina pe toate strazile si mai ales acolo unde-i "dever" mare. Nebun, nebun, dar ma intrebam si eu de ce sunt atatea masini "tapetate" si de ce URLA unii ptr PDLaturi(cica astia primesc 20-50Ron/zi) si cum am ceva dovezi concrete hai de ma contraziceti! Si cum sa nu se dea de ceasul **** "CANDINDATII", ca veni-va vremea vremii si atunci "SOCOTELI"(200 la profesori, 200 la elevi, 200 la strigatori, 200 la profesori, 200 la elevi,...PRISTANDA)
16.   Atac in haita trimis de
( 8 mai 2008, 23:41:02
Bag seama ca nu au voie sa posteze/comenteze pe forum decat cei de la PDminusL,iar cei cu alte opinii sa taca malc.Halal DEMOCRATIE,asta o fi DEMOCRATIA PDminusL.FAULT,daca astia castiga alegerile trebuie sa ne mutam in CONGO.Vor fi in stare sa ne caute(ptr delict de opinie)si in gaura de sarpe,iar"trepadusii"lor o sa se comporte cu noi la fel ca suporterii "U" Cluj cu cameramanul Jandarmeriei.Aici se va ajunge daca mai are doua trei

"CUVANTARI"

BETIVUL DIN MIHAILEANUsau d-l Flutur.Si cum sa nu ne fie frica ca ne fura PDminusL-istii,cand chiar "CARMACIUL" spune ca a aranjat alegerile.Trebuie sa-l credem,ce-i drept e drept,a aranjat el fuga lui HAISAM,acum e mizilic cu alegerile. Pune "trpadusii" pe noi si pas de mai iese cineva la vot.Asa vor vota ei intre ei si pentru noi.Ca nu sunt integrii si-s"rupti"de foame se vede dupa limbajul lor,au primit cativa"graitari" si-si vand si sufletele/trupurile.UN NEBUN are dreptate,cunosc persoane(elevi/studenti)racola
17.   Teama si teroare trimis de
( 9 mai 2008, 13:07:35
Celor care inca se mai tem de urmari ,deoarece au curajul sa denunte stari de lucru anormale si penale ale acestor scursuri politice,ce pentru ca trebuiau sa poarte un nume au fost botezati PD-Laturi(ei se vor partid prezidential !?),le aduc aminte ca pentru a putea sa ne exprimam liber.au murit tineri nevinovati in 1989,cind majoritatea acestor canalii erau in posturi cheie ale statului roman,PCR-isti si chiar securisti,asa ca nu au dreptul sa introduca din nou,teroarea si dictatura ,doar pentru a-si musamaliza faradelegile.In tealitate lor le tremura izmenele de fricabig grinaca nu reusesc sa prosteasca mai multi naivi,ramin cu gasca lor de hoti si pupincuristi mai singuri de cit au fost Ceausestii in `89 si s-ar putea sa aiba acelasi sfirsit tragic.Gesturile si masurile pe care le iau in aceasta dementa campanie,tradeaza disperarea si spaima de pierdere a puterii,pentru ca ei SUNT la putere prin Incrucisatorul Traian si toate institutiile statului mafiot controlate de ei.
18.   (continuare) trimis de
( 9 mai 2008, 13:25:37
Asadar domnilor ce pot pierde oameni ca mine,Romanul,Nebunul,Gigioc si altii,(pe care-i rog sa ma scuze ca nu-i amintesc aici,dar pe care-i asigur de toata stima si respectul meu),daca Doamne fereste,iese un mediocru ca Zarone ca paduchele in frunta la CJ SV.Noi nu suntem slugile nimanui si nimeni nu mai poate dispune,dupa placul si muschii lui de cineva care i se opune.Hai sa-i lasam pe ei sa-si consume munitia(banii cu miros de gainat) si noi sa ne vedem de treburile noastre cinstite si sa le dam cu tifla si cind e cazul sa-i trimitem acolo unde le este locul acestor ultimi bastarzi comunisti.Acum ca toate partidele au fost deparazitate de aceste hiene politice,vor ramine si partide curate ,cu ideologie si dragoste de oameni(mai ales cei necajiti) si poate ca ne vom incerca si noi fortele ajutind un partid sau altul sa contribuie la scoaterea tarii din mizeria in care ne-au impins 50 de ani de comunism si 20 de tranzitie.Putintica rabdare ,Domnilor,vremea canaliilor ia sfirsit!
19.   Sa-i lasam sa-si adore idolii trimis de
( 9 mai 2008, 13:44:16
Pe cei atit de incintati ca pot tine de" sase" unor aventurieri ca Stolo si Raluca ,veniti in vijiiala la hora Bucovinei,spre a nu-si insela fanii(nu acelasi lucru se poate spune si de perechile lor)doritori a-i vedea si a le ridica adevarate osanale(in special nasului Zarone) cu pretul blocarii circulatiei(sunt la putere ?) si a injuraturilor primite cit pentru o generatie intreaga de pupincuristi si lichele,sa-i lasam sa juiseze(m-as bucura si pentru Raluca)printre gratare si fanfare si noi sa ne vedem de necazurile noastre,mare parte pricinuite de ei si tot neamul lor de comunisti-securisti.Unul ca cel(da) cu frecventa trebuie sa fie tare mindru de ce idoli are si de finetea posterioarelor pe care le linge pentru citiva firfirici.Dispret si scirba

pentru asemenea rebuturi umane....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei