Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mai 2008 - Anul XIII, nr. 101 (3782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Aliniere

PD-L ia startul în campania electorală cu un prohod la CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Organizaţia Judeţeană Suceava a PD-L începe, astăzi, campania electorală cu un marş de Ziua Tineretului, în care este inclus şi un aşa zis prohod în faţa Consiliului Judeţean.

Marşul începe la ora 12.00, din faţa sediului PD-L, pe esplanada Casei Culturii, cu o oprire pentru „prohod”, după cum au declarat liderii PD-L Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, la Consiliul Judeţean.

Traseul este stabilit pe strada Mihai Viteazul, Aleea Trandafirilor, spre Primăria Suceava, oprire în faţa primăriei, după care marşul continuă spre Cetatea de Scaun, unde vor concerta Mandinga şi Cătălin Rotaru.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că partidul său este pregătit de alegeri şi şi-a prezentat afişul cu care va candida: „5 paşi spre ordine şi bunăstare”.

„Am avut în vedere, cu echipa mea, paşii esenţiali pe care trebuie să-i facem în acest judeţ pentru a ajunge la bunăstare. În primul rând, e vorba de vot, cea mai importantă fiind ziua de 1 iunie pentru schimbarea de fond în judeţul Suceava, apoi ne organizăm european, proiectăm european, muncim şi câştigăm european. Este un slogan antrenant, precis şi foarte ambiţios pentru ceea ce ne propunem noi şi ceea ce propunem sucevenilor pentru următorul mandat la CJ şi la primăriile unde vom câştiga locurile de primar”, a afirmat Gheorghe Flutur, care este şi candidatul PD-L pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

 

Director finaciar al OMV-Petrom şi Mircea Druc, în echipa lui Flutur

Conform senatorului, oferta PD-L are în vedere dezvoltarea infrastructurii, îndeosebi în transport, locuri de muncă pentru tineri prin atragerea de fonduri europene în mari proiecte, dezvoltarea agriculturii şi a grupurilor de iniţiativă locală.

Flutur l-a prezentat, ieri, şi pe unul dintre viitorii săi sfetnici la CJ, Petru Luhan, un tânăr de 31 de ani despre care candidatul la preşedinţia CJ a spus că este originar din Frătăuţi, că a studiat în SUA, Australia şi Germania şi astăzi este manager, director general la OMV-Petrom.

Senatorul a spus că din viitoarea sa echipă de consilieri vor mai face parte, foarte probabil, Mircea Druc pentru relaţiile cu Ucraina şi Republica Moldova şi un specialist teolog.

Luhan a declarat că a urmat o facultate de economie în Germania, are masterate în Germania, Australia şi SUA, a fost stagiar la Parlamentul Germaniei.

„La Petrom sunt director financiar la nivel naţional, membru al Camerei de Comerţ şi Industrie germane din Bucureşti şi membru PD-L în organizaţia sector 1 Bucureşti”, şi-a prezentat tânărul varianta prescurtată a CV-ului.

 

Luhan: „Am plecat la studii, nu la căpşuni şi am absolvit acolo cu mari greutăţi”

„Trebuie să trecem de la badea cu pălărie la un om cu experienţă europeană şi să aducem fonduri. CJ are nevoie de un manager care să poată fi mâna dreaptă a preşedintelui CJ pentru implementarea şi absorbţia de fonduri europene şi internaţionale şi domnul Luhan îşi asumă această responsabilitate, la fel ca şi Flutur. Trebuie să înlocuim preşedinţii de colhoz cu o nouă generaţie de politicieni, pentru că altfel Canada scrie pe fruntea tinerilor din acest judeţ şi nu dorim acest lucru”, a argumentat Gheorghe Flutur faptul că Petru Luhan ar renunţa la o poziţie de top la o companie multinaţională pentru a deveni consilierul unui preşedinte de consiliu judeţean.

Tânărul Petru Luhan a precizat şi el că va veni „cu mare plăcere la CJ Suceava, dacă domnul Flutur va câştiga alegerile”, dar a recunoscut că încă nu a discutat cu conducerea OMV-Petrom despre eventuala sa plecare.

Membru PD-L este de la sfârşitul anului 2007 şi a spus că a venit în acest partid la invitaţia Elenei Udrea şi a lui Adriean Videanu.

„Am plecat la studii, nu la căpşuni şi am absolvit acolo cu mari greutăţi. Implementarea de proiecte cu fonduri europene poate să fie o activitate mult mai interesantă decât cea pe care o desfăşor acum”, a mai spus Petru Luhan.

Din echipa PD-L Suceava, Cristian Irimie, candidat la un mandat de consilier local la Suceava, a afirmat că atât el, cât şi ceilalţi colegi ai săi îl susţin pe primarul Ion Lungu să-şi realizeze cea mai mare parte a obiectivelor într-un nou mandat, iar Mona Săndulescu a anunţat că „suntem strâns uniţi în jurul primarului Ion Lungu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L ia startul în campania electorală cu un prohod la CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
PD-L ia startul în campania electorală cu un prohod la CJ Suceava3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Superman trimis de
( 1 mai 2008, 18:55:27
LOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL...mai flutur si mai luhane, cu masteratele tale mondiale, sincer ma lasi rece...auzi domnule, renunta el la o asa pozitie ridicata intr-o companie multi-nationala ca sa devina consilierul lui flutur....GUNOIULE DE FLUTUR, chiar iti place sa mananci rahat?

Si tu tinere, perfect in toate (mai ramanea sa zica ca ai organul de 20 de cm si fizic de stripper profesionist, si le aveai pe toate), crezi ca ai sa faci mare branza langa flutur? Au mai fost multi ca tine care au incercat marea cu degetul, si dusi au fost. SI vor mai fi si dupa tine. Sunt curios sa stiu daca ai sa mai ramai de brat cu flutur si dupa alegeri, cand va pierde mult de tot...SI SINCER, NU DAU DOI BANI PE MASTERATELE TALE!!! Un om valoros in administratie nu e deloc un laudaros ca tine!!! Cu 100 de euro bucata imi cumpar si eu diplome din Germania si....Australia (ce ai facut acolo ai fugarit cangurii??) Mai bine zi ca taticul tau ti-a cumparat functia la OMV, ca sa fie lucrurile c
1.1  RE: Superman trimis de
( 3 mai 2008, 01:58:53
Sasaitul asta mic ne vorbeste de schimbare! Frate, eu ma sterg undeva cu diplomele tale de benzinar, "Implementarea de fonduri europene" zice. Unde sa le implementezi? In bugetul de campanie? In datoriile de dupa? Daca erai mai destapt nu te bagai in treaba asta murdara numita politica. Dar tu esti doar unul din catelarii lui Flutur cu ochii pe ciolan ha? Las ca lumea e mai inteleapta decat credeti voi. Director general OMV? Poate la o statie din judet. Du-te si te culca ca ti-ai dat cu toporu in barba.Imi este rusine ca esti tanar ca mine!
1.2  RE: Superman trimis de
( 3 mai 2008, 09:55:42
BAI IDIOTILOR, PROSTI MAI SUNTETI! DE AIA CULEGETI CAPSUNILE SPANIOLILOR! VA MERITATI SOARTA CIOBANI IMPUTITI. HABAR NU AVETI CE INSEAMNA UN LICEU DARA MITE O FACULTATE. DAR STATI LINISTITI. SE TERMINA SI CAPSUNILE SI O SA VA INTOARCETI ACASA SA NUMARATI C O A I E L E LUI MIRZA
2.   Culoarul pan-european trimis de
( 2 mai 2008, 11:33:34
Domnu DRUC, drumurile din Romania (cele mai importatnte) au fost "trasate" de un ministru al transporturilor (cam plimbaret- FSN, PDSR, PD) cu tinere de minte putina ( a uitat ca a avut o casa si a mai cerut una de la stat). E 85, ca la el va referiti, o coteste de la Roman spre IASI sa va duca acasa, in Moldova de peste Prut. Acel ministru a uitat ca are ceva proprietati(de la socri, drept) prin Bucovina si nu a dorit infrastructura si aici, ca se aduceau prea multi turisti si curiosi prin zona si cine stie ce se mai vedea. Sau sa nu se dezvolte prea tare Bucovina....???? Ma bucur ca ati ales barca care trebuie, drum bun pe PRUT, la vale....
3.   Mama da prost e asta trimis de
( 2 mai 2008, 11:55:36
Stmate domnule director de la OMW....Taci dracu din gura....ca duhnesti a prostie....tu chiar nu te auzi cum vorbesti??? Doamne.....
4.   Padurile trimis de
( 2 mai 2008, 12:17:37
Acum se taie padurile in stil barbar,ordinele de pe vremea ministrului flutur,daca castiga consiliul judetean se vor face taieri rase,hai verzisorilor ajutati-l sa ajunga la CJ sa puteti schimba limuzinele.In judet sunt sute de ferme facute cu bani europeni ajutate de flutur,numai din gura.
5.   Off fluture trimis de
( 2 mai 2008, 12:21:30
o sa-l parafrazez pe Mircea Badea degeaba o facut el scoli in lumea larga la noi nu se aplica notiunile pietei libere, aici trebuie sa stii cine da cu pixul, care e pretul lui, cu cine e ruda si ce are pe caciula, in rest nu merge nimic. asa ca cu masteratele lui nu face nik in administatia locala romanseasca
6.   Rase trimis de
( 2 mai 2008, 12:22:15
se vor face taieri rase cat vezi cu ochii,doar trebuie scoase cheltuielile din campania electorala.un verzisor cu bani si limuzina.
7.   BAFTA FLTUR!!! trimis de
( 2 mai 2008, 12:32:07
Lasa d-le Flutur analfabetii PSD sa crape de invidie!!! Noi intelectualii din Suceava o sa te votam si cu siguranta o sa conduci judetul.Cat despre faptul ca-l atacati pe tanarul Luhan tot invidia va macina.In partidul vostru de ca...kat PSD toti tinerii pe care-i aveti nu au cv-ul acestui tanar.Cu cine vreti sa-l comparati pe Luhan cu Nichifor,Dontu,Adomnicai promovati pe relatii de cumatrii si compromisuri gramada??? Cat despre felul in care arata Luhan este superrrrrrrrrr !!! Avem nevoie in judetul asta de tineri ca si tine ca de prostanaci suntem satui ,ca doar toti sunt adunati la PSD.Bafta draga Fluturica si Luhan!!!!
8.   HOTII trimis de
( 2 mai 2008, 12:35:40
NU MERITATI NIMIC,SUNTETI NISTE MINCIUNOSI NUMAI VORBE IN OCHI,SPAGARI NESIMTITII,ECHIPA DE RAHAT
8.1  RE: HOTII trimis de
( 2 mai 2008, 14:10:01
da' bine domnule Vranau ca sunteti dvs. tare ilustru, meritati totul si de fiecare data ati spus adevarul in fata!!!!!!!! de cand anume va credeti atat de cinstit si cu bun simt????? mai bine v-ati vedea de treaba dvs., decat sa stati si sa mancati ciuperci de altii.... ma mir ca nu aveti rusine.....
9.   Astai tare fratiore trimis de
( 2 mai 2008, 12:59:14
Bai oameni buni bai acesti indivizi au fost vazuti impreuna de mana la RADAUTI ,intruna din seriile trecute,deci este adevarat nu este doar politica ci si iubire.
10.   M..... trimis de
( 2 mai 2008, 12:59:59
rahat. nu ati facut mai mult decat altii. dar ati promis enorm. cred ca veti pierde totul.
11.   En joy trimis de
( 2 mai 2008, 13:07:02
http://tinypic.com/player.php?
12.   PARDON trimis de
( 2 mai 2008, 13:11:16
http://tinypic.com/player.php?
13.   ..... trimis de
( 2 mai 2008, 13:13:14
v=2iau5hy&s=3
14.   Rusine luhane cu studiile tale trimis de
( 2 mai 2008, 13:23:34
"Am plecat la studii, nu la capsuni"...se vede lipsa de experienta politica. Aceasta expresie este O SINUCIDERE POLITICA PENTRU DOMNUL PARVENIT, director imaginar la OMV (cautati pe site-ul OMV Romania si nu il veti gasi in nicio organigrama de conducere). Sunt foarte multi oameni de rand care MUNCESC IN ITALIA SI EUROPA LA CAPSUNI SAU IN CONSTRUCTII CA SA CASTIGE UN BAN SI SA DEA O PAINE FAMILIEI. Si acum apare acest elevat care "a plecat la studii, nu la capsuni...", ca sa arate el cat e de superior. GUNOIULE, AI PIERDUT DIN START!!!!!!!
14.1  RE: Rusine luhane cu studiile tale trimis de
( 2 mai 2008, 15:57:48
ptr "GIGIOC": asa e romanul nostru, se duce doua trei zile teleleu prin lume si c�nd vine acasa uita cum se cheama grebla(era un banc, sper ca-l stii). "Odrasle" de bani gata, scoliti si nu prea, aiurea, vin sa ne tina teorii de cum e mai bine pentru noi. Eu apreciez g�ndirea si simtul practic al romanului ramas "la glie" si care a avut inteligenta si puterea de a trece peste toate greutatile ce s-au abatut peste noi. Cred ca si tu ai fi vrut sa faci studii la Londra sau Paris, dar...si daca ai fi fost la capsuni sau la facut curat prin lume, cred ca tot invatai ceva, ceva mult mai util decat sa dai sfaturi(ca altii). Sunt mandru ca sunt roman, crescut, educat, format si "muncit" in Romania si deaceea vreau sa am EU sau TU un CUVANT DE SPUS IN TARA MEA>

14.2  RE: Rusine luhane cu studiile tale trimis de
( 2 mai 2008, 19:48:56
Esti un prost oricum. Si tu si flutur si marii lui sfatuitori...
15.   Was,wo,welcher...,hier ? trimis de
( 2 mai 2008, 13:39:57
Si in traducere ; ce,unde, care ? AAA am uitat ;wann ?....cind ...?
16.   Pt. primar trimis de
( 2 mai 2008, 15:05:48
Doi hoti!!!!Flutur si Lungu. Bun tandem. Unul a distrus Voronetul, iar celalalt Suceava. Tineti-o tot asa.
17.   Primar trimis de
( 2 mai 2008, 15:15:51
Fratii Lungu ,doi berbeci si Flutur duhu padurilor... jos cu ei.
17.1  RE: Primar trimis de
( 2 mai 2008, 15:25:05
Fratii Lungu-TUNURILE GEMENE,scaldati-i in fantana cu Tempera sau Guase sau Gallus,la dracu sa-i ia !!
18.   Ba ratatule trimis de
( 2 mai 2008, 15:26:05
Ce pacat ca nu te-au exportat si pe tine...da `ce dracu sa faca cu tine? si unde? poate in namibia,stii unde e tzara`asta?

Cat despre fluturash si lunguletz care-o freaca prin judetz...tzarani coclitzi si parvenitzi yunu mai tare ca altu...sa va fie rusine !
19.   Minciuni trimis de
( 2 mai 2008, 15:41:16
vor ciolanu
20.   Le papillon trimis de
( 2 mai 2008, 15:47:07
Fluturas ai sa ramai fara aripioare. Sa vedem care pe care. Ti-ai taiat creaca de sub picioare cu falsa gripa aviara. Cuporcaria asta vei intra in istorie.Doamne, ce specimen mincinos.Mai oameni buni, dati-i ipotichemului la tuloaie.
21.   Rusine trimis de
( 2 mai 2008, 15:48:06
Macar voi cititi ce comenteaza lumea aici?
22.   DESTUL trimis de
( 2 mai 2008, 15:50:44
Una dintre marile boli ale sufletului este boala invidiei. Aceasta produce mare rau sufletului omului, este cauza unei mari nefericiri a unora.

Invidia este in principal tristetea pentru fericirea aproapelui nostru si bucuria pentru nefericirea lui. Deci PSD-ul sufera de aceasta boala. A fost la guvernare, oamenii au fost nemultumiti. Sa vina si altii...este o sansa pentru marea multime a oamenilor. Cu PSD s-a vazut ce a oferit lumii.....mai nimic. Eu cred ca Flutur este foarte bun, judetul Suceava este "casa, gospodaria" lui. Nu poate sa-i faca rau, este un gospodar ambitios, t�nar, energic etc. M�rza este un om cu 4 mandate....c�te mai vrea ?! Sunt pe l�nga el niste lacomi care au muls destul �n mandatele anterioare....�i stim cu totii indiferent c�t ar striga � public sau pe forum
23.   Cum e cu...reabilitarea??? trimis de
( 2 mai 2008, 15:53:20
Nea Lungu,anul trecut spuneai ca ce s-a facut pana a dat inghetul e numai o parte a reabilitarii termice si ca anul asta(2008)va fi mai mult de lucru.Cand,nene ca vad ca asfaltati si pavati in draci,ca vin alegerile! Mai mult ca sigur,la toamna cand vine frigul,veti transforma iar orasul in santier,spargand asfaltul si pavelele puse acum Pe banii cui,musiu?La aceasta intrebare poate raspunde si Angela-merge prea departe,cea care raspunde doar la intrebarile comode,puse de subalterni sau colegi de partid!
24.   Ajunge trimis de
( 2 mai 2008, 15:57:15
Invidiosul in mod obisnuit are multi ochi. Supravegheaza cu sarguinta sa gaseasca totdeauna motive sa condamne. Observa pe celalalt cum va vorbi, cum se va comporta. Este pregatit sa-i faca observatii si mai ales in fata celorlalti, ca sa-l coboare si paralel sa se inalte pe el insusi. Cand cel invidiat este laudat, atunci cel care invidiaza este gata sa exprime contrariul. Asta face domnul M�rza cu echipa sa la adresa domnului Flutur: �si manifesta sentimentele de invidie.
24.1  RE: Ajunge trimis de
( 2 mai 2008, 16:14:48
ptr OPOZITIA: Eu sunt impartial (fata de ce primar vreti si veti avea in Suceav), dar nu pot sa nu va amintesc de soselele din Suceava, de la Sofronie nu ati avut sosele bune. Daca intri, cu masina in Suceava, trebuie sa coalizezi cu melcii si serpii, iar la iesire sa treci pe la Sf. Ioan sa te dezlege popii de pacate(injuraturile ...), la spitale, la scoli apelez la cele din judetele limitrofe Iasi, Neamt sau Bacau, DE CE OARE??? ALIANTA DA isi are oamenii in posturile cheie, la CJ sau Prefectura poate fi oricine, atata timp cat in posturile cheie sunt unii care nu se prea pricep decat la politica propriului interes.......

Am sansa sa lucrez in alte judete, asa ca pot compara cum e acolo si cum e aici.
24.2  RE: Ajunge trimis de
( 2 mai 2008, 16:17:03
Precizare; Drumurile judetene (in Suceav) sunt cu mult mai bune decat cele din municipiul Suceava, se vede ca cei de la CJ (care le administreaza) isi dau interesul
24.3  RE: Ajunge trimis de
( 2 mai 2008, 21:37:50
drumurile judetene din suceava sunt mai bune..... asta ai zis-o in gluma sau in serios??????? ca drept sa iti spun, tare si-au mai dat interesul baronii de la CJ sa le """reabiliteze"""... eu cred ca ai spus-o in gluma!!!
25.   :)) trimis de
( 2 mai 2008, 16:33:30
S-a intalnit hotu cu prostulaughing) doamneeee
26.   Invazia mirlaniei fluturiste trimis de
( 2 mai 2008, 16:51:12
Flutur Zarone cu PD-Laturile lui au impinzit judetul cu aiurelile lor mincinoase in care nu cred decit citiva nefericiti specimeni ce asteapta sa le cada din cer(poate din c.r) bunastarea pe capul lor lipsit de minte si elementara logica .Mai nou vin cu sloganul : 5 pasi spre ordine si bunastare.Cita nerusinare !Si totusi ei au dreptatebig grinaca ajung la ciolan vor da ORDINE(de genul celui cu uciderea nevinovatelor gaini) si-si vor asigura BUNASTARE pentru gasca lor de hoti si lichele.Iata spre exemplu care au fost pasii lui Flutur -Zarone: 1) te dai bine pe linga un medic cu influenta ,care te scoate din glodurile BT(Saveni) si te aduce la Humor ; 2)Dai din coate si din buzunare pina ajungi sef de ocol la Humor ; 3)Din afacerile murdare de aici,cumperi postul de Sef la Dsj SV ; 4)Din raderea padurilor mindrei Bucovine,faci suma necesara intrarii (in 1999) in politica;5)ajunge ministru si face prapad in banul public,pina este dat afara;6) Ultimul pas : inapoi la BT ,pentru reeducare
26.1  RE: Invazia mirlaniei fluturiste trimis de
( 2 mai 2008, 17:06:50
E Etapa? Iar le dai la "gioale"? (vezi, te rog, RE-urile din postarile anterioare 1-05) si mai primeste un sfat: dupa alegeri sa-ti schimbi furnizorul de net si IP-ul. Or sa te caute si-n gaura de sarpe, stiu ei de ce. Ai mai omis ceva: cand pleaca de undeva/se desparte de colaboratori le face dosare penale(vezi fostii Directori/colegi ai Dir Sivice Sv)
27.   Re.kiki trimis de
( 2 mai 2008, 19:55:18
bravo mircea,iar tu kiki si intelectualii sa mergeti sa va votati.capsunarii judetului nu sunt cu drept de vot,dupa tine,mancator de rahat ce esti.cetatenii de rand sunt prostimea,intelectual ce esti.rusine!asta e sleahta lui flutur,clasa intelectuala comunista.prostesc lumea cu galeti,sepci,tricouri,mici si bere,iar apoi 4 ani nimic.ARATATI DRAGI INTELECTUALI CE A FACUT FLUTUR IN CEI 2 ANI, PENTRU CAPSUNARII DIN JUDET,PENTRU CETATEANUL CU 8 CLASE,CU 12 CLASE absolvite
28.   Mai bine capsunari trimis de
( 2 mai 2008, 23:52:05
Un individ insipid care ar trebui sa ne explice cine l-a ajutat sa faca studiile. Sie cumva? Daca esti atat de onest da publicitatii jaful de la Petrom facut de OMV. Pacaliciul asta mai bine lucra 6 luni la capsuni si si-ar fi aratat respectul pentru cei care muncesc in strainatate si trimit in Romania cca 9 miliarde de euro. Stiti cine lucreaza la multinationale, poti incompetentii. Ce ma mir este, cum un angajat Rompetrol ( Druc) consilier onorific al republicii Kazahstan, face echipa cu unul de la Petrom OMV. asta nu stie ca se afla pe un drum national si nu pe o strada. securitatea nu moare si imi explic prezenta sovieticilor de la PPCd in Suceava. efros stie. Tovarase omida cand o sa-ti iei consilieri de la Suceava? RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE. dispretul acestor exponenti ai lui Dej, Ana Pauker si nicolscki au acelasi mesaj ca in anii 46-50 de dispret pentru cei care muncesc. Pe 4 mai sper din tot sufletul si inima ca fulgerele sa va faca muzica.
29.   Pentru ALT ROMAN trimis de
( 3 mai 2008, 02:17:14
Ai circulat, cu masina, prin judet? In orase e ca dupa bombardament, pe DN-uri e OK, iar pe DJ-uri au inceput "STOMATOLOGII" sa plombeze, dar am vazut si DJ-uri reabilitate ca la carte(pentru suceveni, va recomand DJ Suceava - Adancata sau DRAGOMIRNA) cu ceva firme de la Iasi si Bucuresti. Norocul judetului Suceava e ca este strabatut de DN-uri si astea sunt ceva mai bine intretinute.
30.   FELICITARI!!! trimis de
( 3 mai 2008, 06:04:44
SUCCES!! Ati inceput primii campania si veti fi primii care vor face ceva pentru judetul Suceava. Aveti strategia cea mai buna. Lungu trebuie sa-si continue treaba la Primarie si Flutur trebuie sa preia Consiliul Judetean. Impreuna veti schimba Suceava!

31.   Recunosc ca sunt prost trimis de
( 3 mai 2008, 06:14:12
Domule recunosc ca azi ca psdist mi-a fost rusine ca m-am imbracat in rosu, o culoare mult prea frumosasa pentru partidul meu gri, imbatranit, imbogatit prin fraude. mI-a fost rusine cand am vazut pe strada la inceputul de campanie ca pdlul a reusit sa adune mii de oameni cand eu tre sa imi chem bunicii si mai ales matusile sa facem si noi cateva zeci de oameni. as fi vrut sa trec imediat la ei in partid dar nu ma primesc. sunt trist si deceptionat si cand vad ca acelasi marza candideaza(dar acum mai gras si nesimtit ca niciodata) si acel tanar dontu care e mai comunist ca ceausecu mi-e rusine ca-s psdist si o sa imi depun demisia. MULT PA PSD
32.   Circul trimis de
( 3 mai 2008, 09:14:53
daca vine Flutur iar incepe circul, iar raman babele fara gaini (el mai face o vila), iar agricultura o sa ,,mearga bine,, , padurile vor fi intinerite pt ca cele ,,batrane,, au parasit tara si in final popii trebuie sa mai astepte sa creasca padurile pt a le primi inapoi si va fi f bine....
33.   Mi-e greata de voi, PD-L-istilor! trimis de
( 3 mai 2008, 10:13:45
Chiar asa trebuie sa arate o campanie electorala in Suceava anului 2008, intr-o tara a Uniunii Europene??? Cata ura emani Fluture! Cand te ambalezi ti se umfla narile ca la un porc! De fapt asta esti: UN MARE PORC! Cum poti sa conduci asa o campanie gretoasa? Pur si simplu e de prost gust sa-ti arati mutra pe toti stalpii. AI manjit Suceava cu mutra ta infecta! Tu, cel mai prost ministru al agriculturii si al inculturii, inventatorul gripei aviare si administratorul parcului Sipote, cel mai mizerabil si puturos loc din toata Suceava... Asa vrei sa administrezi si judetul? S-o crezi tu! N-o sa te voteze lumea! In luna asta de campanie, dupa cum ai inceput-o, ai sa-i ingretosezi pe toti cu mutra ta si cu zoaiele pe care le scoti pe gura! BYE/BYE, PD-L! Mai bine te-ai ascunde, Fluturas, prin padurile care au mai ramas netaiate...
34.   Urari de bine ptr d-l FLUTUT ET.COMP. trimis de
( 3 mai 2008, 11:02:26
Pentru d-l Flutur si echipa sa, va doresc din inima sa aveti parte de sanatate,minte luminata,rabdare,rabdare,sa rezistati cu bine atacurilor marsave care vin si vor veni de la adversari, si sa va ajute Bunul Dumnezeu in toate! Va voi vota cu toata familia mea!
35.   Ptr Dusmanul si Bulaaan trimis de
( 4 mai 2008, 13:47:05
Recunosc in voi doua persoane fara judecata.Temperamentul vostru arata de cata lipsa de informatie duceti lipsa.In ceea ce priveste partidele politice cu sanse de castig la Suceava,toate sunt astazi in campanie electorala este "normal" sa fie asa,ca doar suntem in Romania.Acuze fara dovezi se strecoara peste tot in campania electorala,insa voi jigniti pe oricine fara pic de bun simt.Informati-va si mai apoi scrieti astfel de tampenii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei