Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 apr 2008 - Anul XIII, nr. 81 (3762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Reacţie

Prodan îl sfătuieşte pe Flutur să nu se substituie instituţiilor statului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Tiberiu Prodan, l-a sfătuit pe liderul democrat liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, să nu se substituie instituţiilor statului, şi să nu preia din atribuţiile acestora.

Prodan a făcut referire la prezenţa lui Gheorghe Flutur la stingerea unui incendiu produs la sfârşitul săptămânii trecute într-o pădure din Pojorâta, şi unde ar fi dat indicaţii despre modul în care ar fi trebuit să intervină pompierii.

„Dumnealui a dat sugestii cum că trebuia să vină un elicopter pentru a stinge incendiul. Dar vreau să-l informez că în România aceste elicoptere trebuie să fie dotate cu instalaţii speciale de transportat apa. Iar în judeţul Suceava sunt doar trei puncte unde rezervoarele de pe elicoptere pot fi alimentate, şi care se află la peste 100 de kilometri de locul în care s-a produs incendiul. Iar efectul unor astfel de intervenţii ar fi fost aproape zero”, a declarat Tiberiu Prodan.

El a adăugat că în astfel de situaţii, Gheorghe Flutur ar trebui să-i lase pe specialişti să-şi facă datoria. Liderul liberalilor suceveni a explicat că într-un stat democratic, cum este şi România, există instituţii care au atribuţii clare în rezolvarea diverselor probleme, iar în cazul incendiului de la Pojorâta, coordonarea acţiunii de stingere a acestuia a fost a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Şi vreau să-l felicit pe şeful acestei instituţii pentru modul în care a intervenit şi a coordonat stingerea incendiului. Să-i lăsăm pe cei de specialitate să-şi facă datoria şi să nu facem dintr-o tragedie ceva ce să ne aducă voturi în plus. Eu nu ştiu la câte acţiuni similare a participat domnul Gheorghe Flutur anul trecut. Asta cu toate că au fost 10 sau 12 situaţii similare, iar Direcţia Silvică şi-a făcut datoria corect”, a mai spus Tiberiu Prodan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan îl sfătuieşte pe Flutur să nu se substituie instituţiilor statului.
 Vizualizări articol: 1222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Prodan îl sfătuieşte pe Flutur să nu se substituie instituţiilor statului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fluutr Zoaia Pdl. trimis de
( 5 apr 2008, 11:37:55
Sa treaca la curatat WC uri pentru a primi voturi.Atit mai are de facut restul lea facut pe toate.Minciuni cit incape pe care le-a promis si in 2oo4 acum incepe din nou cu minciuni sfruntate pentru a pune mina pe OS. Rusine asa politician.
1.1  RE: Fluutr Zoaia Pdl. trimis de
( 5 apr 2008, 12:08:55
Cutit ...prietene daca tu esti frustrat din cauza faptului ca trebuie sa cureti wc-uri ...asta nu inseamna ca totzi trebuie sa facem asta! Tu esti o rusine de cetatean si demonstrezi asta prin limbajul de mahala pe care il ai! Problema care era adusa in prim plan in Romania era ca nimeni nu se implica ....dar daca cineva se implica un pic ...haidetzi sa il criticam! cine greseste aici?
2.   Pentru Dorin trimis de
( 5 apr 2008, 13:11:32
Draga nu frustat MINTIT de acest minciunos care a promis subventii si el le-a primit ,salar de pomana dela Parlament el umblind sa cerseasca voturi, asta e problema NENE.
3.   Atata stie sa faca flutur trimis de
( 5 apr 2008, 16:11:30
sa cutreiere tot judetul sa ne promita multe iar dupa vot dispare pina la urmatoarea campanie
4.   Comentarii de mahala/////// trimis de
( 5 apr 2008, 16:32:06
nu am cuvite.
5.   Prodan senator numit si, nu ales. trimis de
( 5 apr 2008, 18:17:24
Tov. Prodan, decorat cu SteauaRomaniei de tov. Nicolaie Ceausescu, pentru "meritii deosebitii partidului PCR"... sa mai taca din gura. Si, sa nu speculeze cuvinte din contextul lui dl Flutur.

Sunt convins ca Flutur cunoaste mult mai mult despre incendiile padurilor decat...orice pompier facut la apelul de seara(cu o interventie de nu situ unde) Flutur stie mai bine decat Prodan ca nu sunt elicoptere in Suceava pentru astfel de actiuni (daca ar fi fost, zicea el) Prodan cand crestea porci, Flutur studia despre incendiile padurilor.

Prodan sa nu uite ca a ajuns senator datorita prostiei lui Tractoras si bine-vointei lui Conul Gica.

Daca tu Prodane daca crezi ca pupi CJ esti cel mai mare naiv din Suceava. Nici Mirzoi nu are sanse.

Az,i lumea nu mai poate face deosebire intre PNL si PSD.

Dici, o sa voteze PDL, partid cu legitimitate care si-a castigat respect datorita unor oameni integrii precum dl Flutur si altii.

5.1  RE: Prodan senator numit si, nu ales. trimis de
( 7 apr 2008, 02:23:55
Flutur cred ca este urmasul celui mai iubit fiu ca prea le stie pe toate. Ii mai lipseste perfomanta, deA castiga C.J cu 99,99%.Briceag, daca crezi ca TRADATORI sant cei mai stilati si stimati oameni ai pdl-ului.pot spune RUSINICA pentru integritatea partidului si nu trbuie sa ne asteptam la o ROMANIE mai prospera cu asa ELEMENTE.
6.   Prodan trimis de
( 5 apr 2008, 18:42:41
Prodane, povesteste cum ai stins biroul local PNL Falticeni si l-ai inlocuit cu tradatorul de Bulboaca! Din acel birou faceau parte si cei sapte consilieri locali,pe care personal ii felicit pentru ca s-au opus candidaturii lui CORNEA pe lista PNL Falticeni.Sunt sigur ca acest sacrificiu va fi apreciat de multi falticeneni.
7.   Gargara trimis de
( 6 apr 2008, 08:09:14
Acest individ numit flutur este un mare tupeist. Se crede buricul pamantului crezand ca lumea poate o sa-l voteze la CJ. O sa-l votam pentru Jilava !
8.   Pentru D-l Briceag. trimis de
( 6 apr 2008, 09:10:52
Mai frate mai las-o mai moale cu osanale ridicate pentru acest mafiot care este Flutur,un MINCINOS ORDINAR care promite si nu se tine de ce spune.Cauta sa ocupe un post pentru imunitate ca iar vor urma dosarele cu NUP..Am zis sa iei concediu pina dupa alegeri.Rusine ca lingusesti acest individ,poate iti da si tie o bucatica de OS.Probabil asta e scopul tau.
9.   Zburatorii trimis de
( 6 apr 2008, 11:48:30
De data asta ii dau dreptate lui Flutur-Zarone,e domeniul lui(spatiul aerian) si n-a putut scapa prilejul sa nu puncteze decisiv si intr-o situatie atit de dramatica.De la catastrofe la nenorociri,nimic nu-i scapa pentru o mina de voturi in plus(vezi si inmormintarile,cazul soldatului cazut in Irak,de ex.). Cita nesimtire intr-un singur exemplar, de pus in insectar !
10.   DEMAGOGIE SI POPULISM trimis de
( 7 apr 2008, 09:57:26
Am participat la stingerea incendiului.FLUTUR a dat doar interviuri la toate tv. posibile .SA-I FIE RUSINE PT. TOATA PREFACATORIA ,URA SI MINCIUNA pe care le promoveaza.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei