Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 apr 2008 - Anul XIII, nr. 81 (3762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nemulţumire

Liberalii acuză greutatea cu care Primăria Suceava acordă avize pentru campanie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, viceprimarul Angela Zarojanu, a acuzat modul discreţionar în care unii angajaţi ai primăriei acordă partidelor politice avizele necesare în campania electorală pentru amplasarea de bannere publicitare.

Zarojanu a precizat că în comparaţie cu alte formaţiuni politice, PD-L este singurul partid pentru care aprobarea avizelor şi a certificatelor de urbanism s-a făcut în regim de urgenţă. Spre comparaţie, liderul liberalilor suceveni a arătat că în momentul  în care PNL a solicitat eliberarea certificatelor de urbanism pentru amplasarea afişelor electorale, reprezentanţii acestui partid au început să fie întrebaţi de angajaţii primăriei până şi de mesajele care vor fi trecute pe respectivele materiale de campanie.

„Pentru pregătirea campaniei electorale trebuie foarte multe documente, care sunt elaborate de primăria Suceava, pentru închirieri de panouri, spaţii publicitare etc. Şi am văzut că în primărie există o tendinţă de a trata preferenţial unele cereri din partea anumitor partide”, a explicat Angela Zarojanu. Ea precizat că, în calitatea sa de viceprimar, a solicitat angajaţilor din compartimentele care eliberează aceste avize să renunţe la aceste atitudini, şi să acorde aceeaşi atenţie tuturor formaţiunilor politice.

„Este anormal să apară astfel de situaţii. Şi în calitate de reprezentant al administraţiei locale, misiunea mea este de a veghea ca lucrurile să fie în regulă şi să nu existe reproşuri în ceea ce priveşte avizele de la Primărie”, a încheiat Zarojanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii acuză greutatea cu care Primăria Suceava acordă avize pentru campanie.
 Vizualizări articol: 1066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii acuză greutatea cu care Primăria Suceava acordă avize pentru campanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Niciodata nu este prea tirziu trimis de
( 5 apr 2008, 13:03:38
A inceput sa simta si PNL-ul cum este sa ti se puna bete in roate. interesant si amuzant ! La mai multe ... bete !
2.   Amestecul si combinatia trimis de
( 5 apr 2008, 16:29:55
o curva atunci cand lasa'n urma ceva se'ntoarce si ,,scuipa'' fara sa se gandeasca c'a facut parte din viata ei..daca Lungu a fost liberal,facut primar de PNL,investitii de incredere (si nu numai) pentru el cum poate (acum) sa se'ntoarca in spate si sa scuipe ? de ce ar face cine aasta ? il apreciaza Flutur mai mult ? sau Basescu ? oare n'ar avea mai mult de castigat (in imagine si mai ales respect) dac'ar fi fair-play ? a uitat si (pana)cum e sa fii barbat adevarat ? cine te mai poate aprecia politic daca esti atat de instabil ? el e liberal sau...ce mai e (ca habar n'am)?
3.   Hai sictir trimis de
( 6 apr 2008, 19:39:02
ii convenea la baba cand era pupata in fund de toti din primarie , da macar o pupa astia de la ziar:)) ai dat de greulaughing si in orice caz inca nai voie sa pui afise deocamdata sau vrei sa fii sigura cati vad toti suceveni fata aia de spate

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei