Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Atenţionare

Zarojanu le arată obrazul foştilor liberali care atacă PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, le-a arătat obrazul foştilor liberali care au plecat la PD-L, pentru atitudinea acestora faţă de partidul din care au plecat. Zarojanu a arătat că foştii liberali, actuali lideri ai PD-L Suceava, s-au transformat în cei care atacă cel mai frecvent PNL.

Ea a precizat că în condiţiile în care există anumiţi lideri PD-L Suceava care fac apel la promovarea unui discurs politic decent, alţi lideri ai acestui partid, în special cei proveniţi din PNL, încalcă aceste solicitări formulate de colegii lor.

„PD-L nu se fereşte să apară în faţa opiniei publice cu declaraţii mieroase, lipsite de conţinut, pentru ca apoi, adevăraţii lideri ai acestui partid să promoveze un discurs presărat cu vorbe grele, cu neadevăruri. Din păcate, mă refer aici la liderii care provin din PNL. Este un lucru extrem de dureros pentru noi şi incalificabil pentru ei”, a declarat Angela Zarojanu.

Liderul liberalilor suceveni a arătat că printre cei care au lansat atacuri la adresa PNL Suceava se numără şi primarul Ion Lungu, cel care a fost şi liderul liberalilor suceveni.

Pe de altă parte, Zarojanu a subliniat că în comparaţie cu PD-L, PNL este singurul partid care promovează o atitudine decentă şi corectă în competiţia electorală.

„Personal am rămas surprinsă de acest cameleon PD-L, care e format în mare parte din foşti democraţi, cu care am fost în alianţă, şi care acum fac tot feluri de atacuri. De asemenea, am constatat, cu durere, că domnul Ion Lungu a început să-şi justifice neînţeleasa dezertare spre PD-L atacând PNL”, a încheiat Angela Zarojanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu le arată obrazul foştilor liberali care atacă PNL.
 Vizualizări articol: 1133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Zarojanu le arată obrazul foştilor liberali care atacă PNL4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doi trimis de
(27 mar 2008, 11:18:42
Doamna Zarojanu sa isi arate ei obrazul pentru ca a furat Sucevenilor "bani" sa nu uite de hotelul construit pe spatele "ei" in drum spre falticeni ca eu unul nu am uitat. A FURAT DESTUL PNL-UL. Sa mai lasam si pe altii sa fure
2.   Zaru.... trimis de
(27 mar 2008, 11:23:15
Doamna RRrrrrrr ataca si ea pe unde apuca sa-si faca campanie si poate ajunge in turul doi pt a redeveni viceprimar cu ajutorul PSD.....cumetrie PSD-PNL e in floare la Suceava!!! Mai si sufera vad doamna......oare o sa se trateze ..dupa ce a plans atat dupa Lungu
3.   Nu merita.... trimis de
(27 mar 2008, 11:45:32
Doamna Angela Zarujan, nu trebuie sa va surprinda atitudinea lui lungu, intrucat el este CIOCOIUL VECHI si NOU, si sa nu uitam ca se conduce dupa dictonul "scopul scuza mijloacele". Acesta este imnul, crezul dupa care exista ca individ in aceasta societate si asa a invatat la prelipca ca fac bratienii lui de balta.

Pentru ca sunteti o femeie puternica, veti castiga alegerile, intrucat sucevenii destepti va vor sustine.Majoritatea acestora au obosit ascultand sloganurile ieftine, demagogice si nu mai suporta perfidia CAMELEONULUI.
4.   Angela nu merge mai departe trimis de
(27 mar 2008, 12:09:48
Stai ghinishor,Angelico. Nu-ti mai face atatea iluzii. Nu ajungi tu pe scaunul de primar. Poate ca o sa stai putin pe el dupa terminarea programului si dupa ce pleaca primarul acasa .
5.   Mai vorbim la alegeri trimis de
(27 mar 2008, 12:11:50
Doamna Angela are dreptate, cei din pdl uita ca in urma cu cateva luni erau in PNL si aveau alte idei...indiferent ce spun carlanii astia platiti de lungu, se pare ca mai mult de jumatate din populatia Sucevei va vota in turul 2 cu oricine altcineva decat cu lungu...cred ca pe 15 iunie o sa avem mari surprize!
6.   Curaj gaina ca te tai trimis de
(27 mar 2008, 13:05:25
D-na Zarujan, astia din sleahta lui Flutur si stafia Stolo gandesc ca muscandu-te in fiecare zi de cur, pardon, fund, ai sa cedezi. Sa nu faci treaba asta, fi "barbata" si la 1 iunie aratale locul derbedeilor din PD-Laturi, in cocina. Pana atunci, ca viceprimar, pune furtunul cu apa pe ei si spala-i bine ca pute dupa ei ca dupa dracu si fac de ras Suceava. Flutur si cu gasca lui sa se duca dr....... in Afganistan. Scuzati formularea, sunt un simplu cetatean, ca multi altii, fara ifose "intelectuale" si am invatat ca ca PDL este continiatorul fidel al PCR. Priviti la Baselu si Flutur si o sa-mi dati dreptate.
7.   Camelion trimis de
(27 mar 2008, 14:23:42
camelion este porcan pardon prodan,HUOOOO HUOOO impostorilor,2%.
8.   Prima taxa trimis de
(27 mar 2008, 14:28:10
pentru prima taxa va votam,de ce nu spuneti nimic de taxa de prima inmatriculare?oare cat la suta o sa mai aveti la alegeri?
9.   Baba trimis de
(27 mar 2008, 17:42:58
doamna asta sasi vada de treaba...pana acuma au tot aruncat cu glod in ei si asa si acuma probabil nu mai au ce spune si trebuie sai iasa si ei poza in ziar ca daca nu ii ia clontu voturile cu afacerile lui asfaltu si celelaltelaughing mai bine va vedeti de treaba amandoi
10.   Stan patitu trimis de
(27 mar 2008, 18:13:02
stan copil,natarau..puti a comunism de la o posta,pardon, a psd-ist...las-o mai moale ca lumea isi mai da seama si cu ce se mananca politica si mai si gandeste...Calmeaza-te ca ne provoci sila
11.   Staaaaaan? trimis de
(27 mar 2008, 20:10:40
Esti si astazi un individ de nimic.Am crezut ca te-ai linistit cu acuzele la adresa altora!Sigur ca nu poti,duci lipsa de neuroni si te inteleg.Daca continui insa ,cred ca esti tampit.
12.   Penticostaaaaaaaaaaaaa...... trimis de
(27 mar 2008, 21:29:35
subscriu!
13.   Zarojanu viseaza trimis de
(28 mar 2008, 02:06:59
A inceput sa se lasae pe spate raraita Zarojanu, simte ceva tare phopon.
14.   Re;zarujanu trimis de
(29 mar 2008, 08:49:25
auzi cucoana zarujanu..iti dau un sfat prietenesc...nu este locul tau in politica..iti prinzi urechile..nu pricepi ca te-a bagat pdsr-ul la inaintare si nu stii sa inoti...du-te mai bine la cratita si cirrrrie acolo cit vrei..,nu ne mai intoxica cu realizarile tale ca numai prostii spui...pnl-ul este un partid ratat ca si pntcd-ul ,nu o sa se mai auda de voi ani multi...a-ti jupit oamenii cu tot felul de taxe si mai aveti curajul sa scoate-ti ciocul...cu un excoc ca tariceanu,vozganian,prodan steiciuc si dumneata vreti iarasi puterea..???!!!,daCA NU VA RESSUSCITA PDSR-UL,era-ti morti v-ati facut frate cu dracul ca sa ne pacaliti..va avertizez ca nu mai tine..epoca pnl-pdsr s-a terminat ,va ajunge lacustelor.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei