Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2008 - Anul XIII, nr. 69 (3750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Poziţie

PSD ameninţă cu instanţa primarii din Cornu Luncii, Rîşca şi Preuteşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Social democraţii suceveni, prin vocea vicepreşedintelui organizaţiei judeţene, deputatul Ioan Stan, au anunţat că intenţionează să-i acţioneze în judecată pe primarii localităţilor Cornu Luncii, Rîşca şi Preuteşti, din cauză că au refuzat să închirieze PSD-ului căminele culturale pentru lansarea candidaţilor la alegerile locale din data de 1 iunie.

Deputatul Stan a declarat că cei de la PSD au procedat legal, au făcut cereri pentru închirierea căminelor, însă acestea au fost respinse pe motiv că obiectivele urmează să intre în reparaţii, lucru, susţine el, neadevărat.

Stan a exemplificat cu cazul de la Cornu Luncii, unde social democraţii au fost nevoiţi să ţină acţiunea de lansare a candidaţilor în aer liber în faţa căminului cultural.

„Cele câteva sute de cetăţeni membri şi simpatizanţi au refuzat să amânăm întâlnirea şi au ţinut să o desfăşurăm afară, în faţa căminului, în condiţiile în care era un frig pătrunzător. Această adunare s-a desfăşurat, iar cetăţenii comunei au luat poziţie, au condamnat gestul primarului şi cred că ultima brumă de simpatie pe care unii o mai aveau faţă de primar a dispărut. Cetăţenii îmi spuneau că acest cămin este al comunei, nu al primarului. El nu a făcut altceva decât să-l lase în paragină în cei patru ani de mandat”, a declarat Stan.

 

Acţiuni PSD bruiate de adversarii politici

Stan a spus că nici un primar PSD nu va proceda aşa cum au făcut-o cei trei şi a dat exemplul primarului oraşului Dolhasca, Maria Cojocaru, care a pus la dispoziţia PD-L o locaţie pentru lansarea candidaţilor.

„La Dolhasca li s-a pus la dispoziţie căminul, în condiţiile în care a fost un desant adevărat: autocar de la Botoşani cu tineri de 16-18 ani , maşini aduse de la Paşcani de către soţia preotului din Dolhasca şi în sală abia au reuşit să facă 160 de persoane. Nu ştiu ce putea să le spună domnul Flutur acelor tineri din Botoşani despre Dolhasca sau despre activitatea domnului Mîrza”, a spus deputatul PSD de Suceava.

Stan a mai adăugat că în multe situaţii, adversarii politici ai PSD au bruiat acţiunile de lansare a candidaţilor social democraţi „prin anumiţi cetăţeni care erau în anumite stări fizice şi psihice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD ameninţă cu instanţa primarii din Cornu Luncii, Rîşca şi Preuteşti.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
PSD ameninţă cu instanţa primarii din Cornu Luncii, Rîşca şi Preuteşti2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu sunteti doriti!! trimis de
(22 mar 2008, 20:33:29
sclavii lui basescu nu sunteti doriti nicaieri!!!!!!!!!!!!!
2.   STAN trimis de
(22 mar 2008, 21:38:05
DEPUTATUL STAN,DEZINFORMEAZA OPINIA PUBLICA IN STILUL SAU CARECTERISTIC....ASA SAII AJUTE DUMNEZEU LUI SI FAMILIEI LUI CUM ACEI TINERI CATE SPUNE EL ERAU DIN BOTOSANI...BORFASUL DE STAN SPUNE TAOTE ACESTEA LA NECAZ ..SALA ERA PLINA ,STATEAU OAMENII IN PICIOARE SI PE AFARA ,DEOARECE NU MAI AVEAU LOC IN SALA..DE CE NU SPUI EXCROCULE CA LA ADUNAREA PSD-ULUI DE MIERCURI ,PRIMARIA DOLHASCA A FOST DOUA ZILE INCHISA (MARTI SI MIERCURI),persaonalul din primarie au primit sarcina sa mearga pe teren sa aduca fiecare cel putin cite zece oameni,cu toate acestea nu a-ti reusit sa stringeti 80 de persaone...!!!!lumea s-a saturat de dictatura PSD-ista..de ce nu spui tantalaule ca la DOLHESTI a doua zi nu a-ti reusit sa stringeti 20 de oameni...!!!! Nu te-ai saturat de furat bandiutule..la alegeri,vei mai iesi parlamentar cin o zbura porcul..sictir comunistilor.....!!!!
2.1  RE: STAN trimis de
(23 mar 2008, 19:15:40
SALUTARI LU MATA!
3.   Ptr.stan trimis de
(22 mar 2008, 21:45:47
stane du-te si te ineaca in rachiu ,ca asta iti place al dracului...nu ai facut nimic pentru noi,acuim simti nca va fuge sacunul...esti un paduche fata de flutur...betivanule...mai bine da banii inap[oui la oamenii care i-ai mintit ca ii ajuti...o sa ti se infunde cinva...
4.   Halal alegeri trimis de
(23 mar 2008, 09:02:55
eu cu cine votez?

5.   Psd istii mint ca nu au venit oameni deloc trimis de
(23 mar 2008, 20:53:57
la primarie a venit marzi si stan si paznicu primariei si sa nu se faca de rusine au zis ca nu au camin,era frig ca au venit ei cu Gipurile cu freon si le au inghetat paduchii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rapan în sos roşu 2 porţii - 40 minute 450g rapan  (Melc marin)50g ulei de măsline 2 căţei de usturoi 75ml vin alb 150ml sos de roşii 6-7 frunze busuioc        1 leg. mărar  •± sare, piper ... Citeşte