Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Observaţii

Zarojanu acuză starea drumurilor şi curăţenia din Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Viceprimarul Sucevei, Angela Zarojanu, a acuzat modul în care au fost realizate lucrările de reabilitare a drumurilor din cartierul Burdujeni, investiţii pentru care s-au alocat sume importante de bani.

Zarojanu a spus că în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu mai mulţi locuitori ai acestui cartier, cea mai mare parte a acestora i-au reclamat faptul că toate străzile din Burdujeni au fost „cârpite”, astfel încât starea lor este în continuare necorespunzătoare.

„Deşi s-au alocat foarte mulţi bani în acest mandat pentru repararea străzilor, oamenii sunt nemulţumiţi şi s-au săturat de cârpeli”, a declarat Zarojanu. Ea a precizat că personal susţine conceperea unui program de investiţii în reabilitarea integrală a străzilor din Burdujeni, iar în realizarea acestuia ar trebui să se ţină cont şi de refacerea sistemelor de utilităţi.

 

Nemulţumiri

În acelaşi timp, Angela Zarojanu a spus că mai mulţi locuitori ai cartierului Burdujeni au reclamat faptul că deşi primarul Sucevei a anunţat că susţine amenajarea unei săli de spectacol în fostul cinematograf, această iniţiativă a fost dată uitării.

„În Burdujeni se simte lipsa unui astfel de spaţiu, atât pentru întâlniri, cât şi pentru diverse activităţi culturale. Şi se pare că actualul proiect de reabilitare a cinematografului nu mai conţine şi amenajarea unei săli de spectacole. Oamenii au ţinut minte însă că domnul Lungu le-a promis această sală, şi nu sunt mulţumiţi de ce se întâmplă acum”, a spus viceprimarul Sucevei.

Nu în ultimul rând, Zarojanu a precizat că una din cele mai mari probleme cu care se confruntă cartierul Burdujeni este activitatea de salubrizare. Ea s-a declarat nemulţumită de modul în care firma Rosal îşi îndeplineşte obligaţiile privind asigurarea curăţeniei.

„Am salutat iniţiativa lui Ion Lungu de a merge cot la cot cu muncitorii de la Rosal pentru a-i ajuta să facă curăţenie, dar nu cred că primarul poate să rezolve problema în acest fel”, a spus Zarojanu.

Viceprimarul Sucevei consideră că firma Rosal ar trebui să fie penalizată în condiţiile în care nu îşi îndeplineşte obligaţiile contractuale în ceea ce priveşte asigurarea serviciilor de salubrizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu acuză starea drumurilor şi curăţenia din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zarojanu acuză starea drumurilor şi curăţenia din Burdujeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu ea? trimis de
(20 mar 2008, 11:07:13
nu ea e cea care este respansabila, din partea primariei, cu situatia drumurilor? sa ia masuri, nu sa se planga!
1.1  RE: Nu ea? trimis de
(20 mar 2008, 15:39:46
o taranca murdara de pe linga dorohoi,hoata si panarama.....
2.   Ce sa spun trimis de
(20 mar 2008, 11:33:24
nu mai poate sarojanu de sucevenii din burdujeni, ca platesc taxe pt curatenie etc.

La mijloc e un razboi intre ea si primar....deci se foloseste de suceveni nu ai ajuta.
3.   Afara cu lungu!!! trimis de
(20 mar 2008, 11:34:23
Are dreptate doamna Angela, lungu a uitat efectiv de drumurile din cartierul burdujeni. Eu merg zilnic pe acolo , iar seara ma intorc in oras, si pot sa zic ca dau cu masina prin 15-20 de gropi pe care nu le pot ocoli ca intru pe contrasens sau dau in altele mai mari!

SPER SA AVEM UN NOU PRIMAR CARE SA ASTUPE GROPILE CU ASFALT, NU CU PROMISIUNI SAU CU PAVELE DE LA FIRMA PERSONALA!!!!!!Si sa scrie aici cei care sunt soferi. Si nu ma refer la cei care au rahaturi de dacii 1300 care costa 20 de milioane...la masina mea costa 20 de milioane un set de jante, iar 2 telescoape costa 5 milioane!!!Sa-l vad pe lungu ca ma despagubeste pentru toate stricaciunile de la masina provocate de craterele de prin oras.

MA APUCA RASUL CAND VAD CATE UN IDIOT CARE ZICE CA IL VOTEAZA PE LUNGU PENTRU CA "A MAI FACUT CEVA FATA DE IONESCU CARE NU A FACUT NIMIC"...suntem niste prosti daca asta e singurul criteriu dupa care votam, pacat ca multi nu au vazut alte orase cum ar fi Bistrita, TgMures sau
3.1  RE: Afara cu lungu!!! trimis de
(20 mar 2008, 11:54:40
D-l Lungu chiar a realizat multe in Suceava. Dar multi vad doar gropile....

Apa, spatiile verzi, transportul in comun ?! Astea nu sunt realizari ? Si sunt doar o parte din ele.

SUUCES D-LE PRIMAR
3.2  RE: Afara cu lungu!!! trimis de
(20 mar 2008, 12:05:38
daca tie ti se pare o realizare faptul ca a distrus traficul in comun, atunci vorbesti cu ochii inchisi. In loc sa investeasca intr'un autobuz 170.000 de euro, mai bine investea in trolee, este mult mai ecologic. Nu cred ca era asa de mare investitia pentru a putea aduce "fire" pana in obcini. Daca tie ti se pare ok distrugerea spatiului verde odata cu introducerea conductelor de apa, si nefinalizarea la timp a lucrarilor, fapt care a dus la "inmorcilizarea" sucevei, atunci vorbesti cu ochii inchisi ... indraznesti sa spui de spatii verzi? zimi te rog frumos in ce spatii verzi a investit? Lungu vrea sa distruga si spatiul verde al universitatii pentru a face parcari. Spui ca multi vad numai gropile, sa stii ca altii vad si trotuarele, care arata intr'un hal foarte jalnic. Sa stii ca lucrurile marunte fac suceava, iar lucrurile marunte arata jalnic in momentul de fata. DOAMNE, VIN'O DOAMNE .... SA VEZI CE'A MAI RAMAS DIN OAMENI !
3.3  RE: Afara cu lungu!!! trimis de
(20 mar 2008, 16:51:33
Mai .....,ai posibilitatea sa dai in judecata primaria daca te simti prejudiciat.

Si bai stanca(sa ma cobor la nivelul tau),adica aia care au dacia ,nu sunt soferi?Dreptul la sofat il dobandesti odata cu obtinerea permisului,nu atunci cand iti cumperi un model sau altul de masina.

Alte exemple de targuri nu ai gasit? ce te faci cu mentalitatea concetatenilor tai? Ar fi capabili sa pastreze un oras curat?

Si la subiectul articolului: d-na Zarojanu ce a supravegheat acolo,in calitate de viceprimar? A visat frumos si acum s-a trezit ?

4.   SA FIM CORECTI trimis de
(20 mar 2008, 12:05:17
POATE E BINE SA VEDEM TOTUSI CORECT: CINE S-A ZBATUT SI ACUM ESTE APA DE LA BERCHISESTI SI IN BURDUJENI SI CIT A COSTAT INVESTITIA, DEASENENE CITE STRAZI S-AU REPARAT SI ASFALTAT, SENS GIRATORIU, ETC. IN MANDATUL LUI REABILITAREA CONDUCTELOR DE TERMOFICARE, DESIGUR CU DERANJUL SUPORTAT. ANALIZATI FAPTUL SI O SA VA DATI SEAMA CIT DERANJ SE FACE CIND ZUGRAVITI UN APARTAMEN. E BINE DE ANALIZAT CORECT CACI ALTFEL NICIODATA NU O SA DISCERNEM VALOAREA DE NONVALOARE. ANALIZATI BINE SI APOI VOTATI.
5.   Mp3 trimis de
(20 mar 2008, 12:08:39
doamna zarojanu are ochelari de cal? ea nu vede ca peste in suceava este mizerie? mai ales in centru si in zamca .. george enescu, aleele jupiter si venus ... + multe alte locuri, dar doamna zarojanu isi face campanie pe rand in fiecare cartier .. in urma cu 2 saptamani a iesit cu o declaratie de presa privind cartietul obcini ... o strategie usoara .. cred ca doamna Zarojanu poate mai mult decat a dat dovada acum! sau sa schimbe consilierul pentru campania electorala. !@@
6.   ATENTIE trimis de
(20 mar 2008, 13:09:09
Doamna zarujanu raspunde din partea primariei de salubrizare si ea face pe lupul moralist . Nuti este rusine madam minti cu nerusinare ce? ne ei de prosti rusine sati fie mincinoaso .Daca esti tare iesi pe post si citesteti fisa postului in primarie astept raspuns madam stiu cati trimiti articolele singura
7.   Asta trimis de
(20 mar 2008, 13:21:33
Madam raraita se ocupa de salubrizarea orasului! Asta cred ca are tulburari de memorie!!!!! Ce penibila poate fi!
8.   Rrrrrrrrrrr trimis de
(20 mar 2008, 13:21:34
Lica nu stia sa zica Lau,Latusca Lamulica:))
9.   Zaro lasa-ne trimis de
(20 mar 2008, 13:25:21
Uite cine vorbeste. Singurul care a faxcur ceva este dl Lungu. Zaro s-a ocupat mai mult de cumatria PNL-PSD. Zaro, lasa-neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
10.   AA trimis de
(20 mar 2008, 13:26:14
Hai sclavilor ca se vede ca sunteti invidiosi! Primarul are puterea de decizie, nu viceprimarul.Si primarul a decis sa faca mizerie si gropi ca sa scoata si el un ban!
11.   Cu Lungu pana la moarte, indiferent de culoarea lu trimis de
(20 mar 2008, 13:28:31
Zaro ar trebui sa-si acopere gaurile din mintea ei.....si sa-l lase in pace pe singurul primar care cu adevarat a facut ceva......
12.   Pentru Vasile Casapu trimis de
(20 mar 2008, 13:37:06
Vasile, du-te cu lungu la prelipca si stati amandoi acolo pana la moarte, taranoiule...se vede ca esti un prost de 2 bani care habar nu are cum merg lucrurile la noi in oras!!!
13.   Hmm trimis de
(20 mar 2008, 13:43:54
pana acum ai tacut acum te-ai trezit la viatza doamna eu zic sa stai in banca ta ...ca stai bine..
14.   LASA-NE trimis de
(20 mar 2008, 13:50:57
Ce cauta gaina asta jumulita de zarojanu in politica? Sa se duca la spalat wc-uri ca se plateste bine si e munca cinstita
15.   TREZIT-VA trimis de
(20 mar 2008, 14:40:08
Nis-a dus vestea ca suntem inapoiati, chiar suntem, ne multumim cu nimic si strigam in gura mare votati pe Lungu. Votati-l fratilor si inotati in glod pana la glezne si distrugeti-va masinele de zeci de mii de euro ca sa nu mai spun de multe altele.
16.   Poate face curat rosal si in parculetul trimis de
(20 mar 2008, 14:41:14
In spatele firmei d-nei Zarojanu este un parculet vesnic murdar si plin de mizerii.Ar fi bine daca ar trimite Rosal si pe acolo sa faca curat,si cainii care se strang noaptea sa-i duca la adapost.
17.   CE OBOSITA... trimis de
(20 mar 2008, 17:33:13
DE CAND A PLECAT LUNGU LA PD-L, II CAUTA TZATZA ASTA NOD IN PAPURA SI DACA NU VINE BARBIERIT LA SERVICIU. CAT ERA LA PNL, II PUPA IN KUR DE DIMINEATA PANA LA SFARSITUL PROGRAMULUI SI IL RIDICA IN SLAVI. MI-E GREATZA, NU O MAI DATI IN PRESA !!!!!
18.   Mafia drumurilor trimis de
(20 mar 2008, 17:35:05
De gropi si carpeli lumea stie. Ce nu stie este, in ce buzunare ajung banii care se aloca pentru sosele, drumuri si poduri.

A venit Zarojanu cu un raport sa arate ce firme au papat banii si cat au incasat? Nu! De ce, fiindca n-o doare-n cot de asta, mai degraba duduia este interesata de niste votuti....poate pe langa Dorohoi le gaseste mai repede.

Pana ce urbea nu formeaza Comisii de Control - particulare sa aiba acces la orice decument din Primarie, CJ si Prefectura nu se poate stopa mafia, furtul, si traficul de influienta.

Inainte la placinte!

Si, nu uitati, votul dat lui Zarojanu este un vot irosit.

19.   Mafia gropilor trimis de
(20 mar 2008, 18:17:58
Lasaty vorbele.ca ne-am cam saturat de ele si de dat cu parerea ,si miscativa odata sa vedem si noi faptele daca avety ,daca nu afara cu voi

20.   Revin asupra comentariului de mai sus trimis de
(20 mar 2008, 18:19:19
Am aflat ca Lungu modernizeaza bazarul ca sa il vanda ulterior unor firme private pe bani frumosi...VOTATI ANGELA ZAROJANU daca vreti sa scapam de noroiul si gropile din orasul nostru, ca vremea lui lungu a trecut!

Si recunosc ca nu am drept de vot si ca sunt platit de pdl sa scriu prostii!
20.1  RE: Revin asupra comentariului de mai sus trimis de
(20 mar 2008, 22:49:43
asta nu e dl briceag, fiindca el este doar unul

acum toata lumea vrea sa fie dl briceag, nu se poate
21.   Obosity trimis de
(20 mar 2008, 18:19:44
Mai obositylor,gata cu voi ca aty muls destul.
22.   Sssssiiiiii trimis de
(20 mar 2008, 18:24:15
Tara domneste de atata prostime,trezirea
23.   Drumuri trimis de
(20 mar 2008, 20:11:25
voturi ieftine campanie incepe
24.   Pentru cunoscator trimis de
(20 mar 2008, 21:10:28
Da, cum sa nu, s-a zbatut saracu pentru binele nostru..........Las-o moale ca macaie. Mi-l si imaginez pe Lungu agitandu-se pentru suceveni. Se vede de la o posta ca isi urmareste numai propriul interes, ca ii place puterea si mai ales ca ii plac banii nemunciti.
24.1  RE: Pentru cunoscator trimis de
(20 mar 2008, 22:59:16
Daca ar fi mai multi oameni informati, lungu nu ar lua nici 20 la suta, pacat ca toti prostii se multumesc cu atat de putin de la un primar taran, cu faptul ca "a facut ceva in comparatie cu ionescu"...oamenii astia se vand ieftin de tot daca considera ca lungu , raportat la banii pe care i-a avut la dispozitie, a facut "ceva".Si vreau sa scrie aici toti soferii despre calitatea drumurilor, sa spuna daca difera de 2004 sau 2000, ca va zic eu ca nu difera cu nimic!!!
25.   Mda trimis de
(21 mar 2008, 17:36:26
domnu` lungu..da oare cetatenii din burdujeni platesc taxa de salubrizare mai putin? bine ca v-ati apucat de pavat trotuarele din obcini si pe strada Amurgului din Burdujeni abia circuli cu un 4X4. Rusine voua derbedeilor ca banii sucevenilor se duc de-acuma pe campanie si drumurile noastre is gata la pulivara.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte