Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2008 - Anul XIII, nr. 66 (3747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Reacţie

Primarul Lungu susţine că Termica „este o afacere marca Adrian Năstase”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susţine că TERMICA „este o afacere a băieţilor deştepţi din România, a domnului Adrian Năstase” şi nu „o afacere portocalie”, aşa cum a afirmat vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Ovidiu Donţu.

Lungu a arătat că Adrian Năstase a dat în 2002 o hotărâre de guvern prin care a trecut CET-ul în subordinea municipalităţii, act pe care-l consideră ilegal din cauză că nu a fost consultat Consiliul Local.

Primarul a spus că cei de la PSD au votat „cu braţele deschise” trecerea CET-ului la Consiliul Local, deoarece au văzut în această unitate „o vacă de muls”.

„Şi aşa a fost. Timp de patru ani, în perioada 2000-2004, au muls-o la maxim. Vreau să spun că ei îşi fac iluzii că vor câştiga din nou puterea şi vor mulge în continuare această vacă pe nume Termica. Am două veşti proaste pentru ei: în primul rând nu vor câştiga Primăria municipiului Suceava, şi în al doilea rând această vacă de muls a înţărcat”, a spus Lungu.

El a rămas surprins de percepţia pe care o are Donţu despre privatizare, proces care în opinia lui nu înseamnă decât scumpiri şi concedieri.

„Incredibil ce punct de vedere are domnul Donţu despre privatizare. Spune că înseamnă şomaj şi scumpire. Să nu uităm că domnul Donţu reprezintă oamenii de afaceri din municipiu şi judeţ, prin Camera de Comerţ şi Industrie. Afirmaţiile dumnealui îl descalifică total în calitatea pe care o are de director la Camera de Comerţ şi Industrie”, a mai spus Lungu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Lungu susţine că Termica „este o afacere marca Adrian Năstase”.
 Vizualizări articol: 952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Lungu susţine că Termica „este o afacere marca Adrian Năstase”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aberatii trimis de
(19 mar 2008, 15:18:14
De unde scoate primarul aberatiile cu mulsul din partea PSD. Aberatii si numai aberatii. De cand este el primar s-a trecut de la 3 membri AGA la 5 si au fost angajati aproximativ 50 de oameni, printre care si cateva rude de-ale lui. Angajarea marii majoritati dintre acestia era necesara, odata cu preluarea punctelor de masura din oras, insa printre acestia au fost strecurate si neamurile si pilosii primarului. PSD-ul probabil a gresit ca transferat centralele la primarii, dar portocalii nu stiu cum sa le suga mai tare. Daca sunt asa de buni, de ce nu le dau inapoi la Termoelectrica, ca tot se infiinteaza un holding in energie?
2.   Matusa Tamara trimis de
(19 mar 2008, 20:11:24
Matusa Tamara are un nepot la Suceava. E Ovidiu Dontu. Acum stiu de ce l-a votat ce Nastase.
3.   :D trimis de
(19 mar 2008, 21:07:18
Lasati-o moale cu PSD cu PNL asa zica alianta cacanie sau alte partide politice...e timpul PDL ...e timpul ca oamenii competenti sa conduca judetul nostru acolo unde ar fi trebuit sa fim de mult. Suceava nu arata ca un oras de secolul 21. Lasati-l pe Nastase caci pe el si pe PSD nu-l voteaza decat matusa Tamara si poate rudele....
4.   Bai trimis de
(19 mar 2008, 22:09:49
mai dute in pashune si lasa-ne cu pd-l tau...care e plin de porci
5.   Minciuni trimis de
(20 mar 2008, 00:47:48
primarul lungu a uitat sa ne arate cum l-a penalizat pe directorul tehnic al termica , cand acesta a acceptat modificari in cazul blocului de la industrial 4, de aici concluzia ca a fost o iesire de circumstanta si ca in fond lungu s-a folosit mult de termica(plus minciuni cu pretul gigacaloriei) LUNGU ESTI UN IMPOSTOR
6.   HUUU PSD trimis de
(20 mar 2008, 14:05:53
**** lor **** lor...**** psd-istilor...Oameni buni faceti loc unei noi formatiuni politice care poate schimba orasul nostru in bine. FAceti loc faceti loc flutur e pe primul loc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 2 porţii – 25 minute 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în... Citeşte