Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Serial

PSD îl bagă pe Flutur la „Surprize-Surprize”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Social democraţii suceveni anunţă un nou serial în care protagonist va fi adversarul lor politic numărul unu, preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur. Este vorba de serialul „Surprize-Surprize”, care, după cum a declarat liderul social democraţilor din municipiul Suceava, Virginel Iordache, va prezenta exemple de încălcare a legii de către democrat-liberal şi partidul pe care-l conduce.

„Noi am dat drumul deja la un serial cu promisiunile neonorate ale lui Gheorghe Flutur, dar de acum încolo vom începe un alt serial, pe care să-l numim „surprize-surprize”. Gheorghe Flutur va avea în fiecare săptămână surprize, pentru că principalul adversar al lui Gheorghe Flutur este tocmai Gheorghe Flutur”, a declarat Iordache.

 

Prefectul, somat să se ia de PD-L

Virginel Iordache a dat drumul deja primului episod al noului serial, în care a prezentat modul în care PD-L încalcă legea electorală. El s-a referit la lansările de candidaţi PD-L pentru funcţia de primar, lansări în care se distribuie materiale electorale, ca şi cum ar fi campanie electorală. El a exemplificat cu lansarea candidatului la primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Iordache i-a cerut prefectului Orest Onofrei să se autosesizeze în legătură cu campania electorală ilegală pe care o face PD-L şi să ia măsuri, ameninţând că în caz contrar va informa direct Guvernul. „Este anormal ceea ce se întâmplă şi atenţionez Instituţia Prefectului că, dacă nici de data aceasta nu va lua măsuri, ne vom adresa guvernului, care ar trebui să aplice legislaţia în vigoare”.

„Dacă, odată, domnul prefect Orest Onofrei a făcut parte din echipa PNL a fostei Alianţe D.A., aceasta nu-i dă dreptul să nu ia măsuri cu privire la modul în care Gheorghe Flutur şi echipa sa respectă legislaţia”, a spus preşedintele PSD Suceava.

El a adăugat că apelurile PD-L la campanie civilizată sunt doar simple declaraţii pentru a da bine în faţa electoratului.

 

Flutur, sfătuit să se ocupe de „pălăriuţa cu pene de fazan”

Virginel Iordache s-a arătat deranjat de faptul că Gheorghe Flutur s-a legat iarăşi de basca liderului spiritual al PSD, Ion Iliescu, atunci când a spus că voturile date PNL-ului ajung în „basca lui Ion Iliescu”.

„Îi transmit să lase la o parte basca domnului Iliescu şi să se ocupe de pălăriuţa cu pene de fazan a domniei sale. Cred că este momentul ca Gheorghe Flutur să se comporte ca un senator al unui Parlament european şi nu ca un senator care are un singur scop, acela de perpetua puterea”, a precizat Iordache.

El a mai adăugat, în altă ordine de idei, că are informaţii certe că la nivelul PD-L Suceava s-a creat un grup de dezinformare, utilizat pentru a intoxica opinia publică cu lucruri false despre PSD, astfel încât social democraţii să fie puşi într-o lumină proastă.

 

Flutur: „PD-L nu va fi pe post de Andreea Marin”

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, va răspunde la seria de „Surprize, surprize”, pe care i le anunţă PSD, cu „catalogul privatizărilor” făcute în timpul administraţiei PSD în judeţul Suceava.

Senatorul i-a transmis preşedintelui PSD Suceava, Virginel Iordache, că „PD-L nu va fi pe post de Andreea Marin”, ci „va fi mai transparent”.

„Le spun celor din PSD că pregătim catalogul privatizărilor şi al marilor beneficiari ai tranziţiei în judeţul Suceava. PSD este un partid învăţat să lucreze ascuns, noi vom lucra la vedere, dacă vor alege varianta de luptă ”, a declarat senatorul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îl bagă pe Flutur la „Surprize-Surprize”.
 Vizualizări articol: 1620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
PSD îl bagă pe Flutur la „Surprize-Surprize”2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deja e clar trimis de
(15 mar 2008, 11:33:25
Si PSD-ul si PNL-ul deja il vad castigator pe Flutur, asa ca au hotarat sa il injure de pe acum. Ce pot sa spun... au dreptate ca va castiga. Cu injuraturile, cine sa-i bage in seama?
1.1  RE: Deja e clar trimis de
(15 mar 2008, 21:11:25
foiletoanele astea ale pesede-ului sunt cel putin penibile.

culmea penibilului insa il reprezinta asa zisul concurs cu bunicul lui lungu.

pesede-ul simte ca sta pe cioburi.

daca vrei sa castigi capital electoral, arata cat de bun esti, ce poti face pentru suceava. nu incerca sa convingi electoratul prin discreditarea unora.

cat despre pesede, am vazut cu totii ce au facut la guvernare.
2.   OM VICLEAN trimis de
(15 mar 2008, 12:22:15
Nu exista un om mai viclean ca domnul Flutur. Daca ar fi sa contabilizam raul pe care l-a facut la Directia Silvica Suceava, nu ar ajunge toata arhiva Sucevei sa bagam documentele scrise. Dumnealui a furat ca "in codru" din codru fara sa raspunda pentru faptele sale, dar in schimb a lasat sute de oameni pe drumuri pentru trei vreascuri luate din padure pentru a incalzi o casa cu copilasi. E un om HAIN, fara inima. Momentan alearga ca un caine prin satele judetului si, prin santaj si sabotaj, "convinge" primarii altor partide sa treaca la PDL. Asa ca, SA-L VOTAM si putem sa ne confectionam cosciugele. Asta daca vom avea lemn. Ca de cand l-a furat domnia sa, FLUTUR GHEORGHE, e cam greu de gasit - http://www.403.ro/cms
2.1  RE: OM VICLEAN trimis de
(16 mar 2008, 18:54:29
iti dau dreptate
3.   OM VICLEAN trimis de
(15 mar 2008, 12:24:12
http://www.403.ro/cms
4.   Marza nu iese sef la CJ trimis de
(15 mar 2008, 13:05:02
Decat sa-l votez pe escrocul de Marza mai bine il votez pe Flutur, cu toate ca nu-mi place, are apucaturi de dictator tip Basescu. Oricum Flutur este mai abil, politic vorbind, decat Marzacu. Acest Marza nu -i ia in considerare nici pe proprii colaboratori politici din cadrul CJ, nu mai vorbim de oamenii de rand ai PSD-ului. Este un prost si fudul, interesat doar de afaceri.
4.1  RE: Marza nu iese sef la CJ trimis de
(16 mar 2008, 09:32:14
Ori marza ori flutur tot un dr...c, continu sa cred ca suceveni merita un om cu mai multa SERIOZITATE SI CU MAI MULT CARACTER. Flutur este un mare hot si un MARE tradator. INTREB DE UNDE ATATIA BANI PENTU CAMPANIE ELECTORALA
5.   Dar un candidat PNL? trimis de
(15 mar 2008, 13:13:43
Dar ai vota un candidat de la PNL pt CJ? Pare o solutie mai buna decat cei 2...
5.1  RE: Dar un candidat PNL? trimis de
(15 mar 2008, 18:50:09
Care PNL, bre? Pe toti oamenii competenti care mai putea face ceva i-a dat afara CapDeCal sa ramana el, Patriciu si, de la distanta, Iliescu.

PNL nu are candidati pt Consiliu Judetean inafara de Tractoras, Anghelush si o capra raioasa care behaie. Nimic, partid de surcele!

Nu numai ca nu are candidat pt. Suceava dar nici in toata tara. PNL nu va luat nici un CJ din cele 41 de judete cat are Romania.

Deci, mai lasa-ne, bre cu zdrentele astea perverse din PNL care-si pun voturile in basca lui Iliescu.
5.2  RE: Dar un candidat PNL? trimis de
(15 mar 2008, 19:14:25
Seara asta am ceva cu tine,nea Briceag! Chiar consideri ca acest forum este deficitar in ceea ce priveste persoanele cu limbajul duhnind a wc ambulant? Chiar daca provii din fostul PLD, ar cam fi fost timpul sa afli ca in PD expresii de genul celor folosite de tine nu prea sunt agreate.Suntem un partid cu pretentii,un partid de oameni civilizati,asa ca iti sugerez sa te abtii de la formulari care nu ne caracterizeaza! Refularile--in familie,nenicule,daca nu te poti abtine.Personal,nu cred ca Flutur si ceilalti reprezentanti PDL au nevoie de atare sustinere! Nu da dovada ca esti tributar tzarusului!
5.3  RE: Dar un candidat PNL? trimis de
(16 mar 2008, 18:56:30
Am auzit ca briceag e barba pus de flutur sa faca asemenea comentarii . Este adevarat ?
6.   MP3 trimis de
(15 mar 2008, 13:25:37
nu ascult sfaturile tale, nu incerca sa fii prieten cu mine ca am deja ! .... ar fi bine ca lumea sa il cunoasca pe flutur si le pungu inca din inainea alegerilor, sa stie fiecare cu cine are de'a face ... nu suntem chiar asa de prosti cum crede lungu ... ! @ !!
7.   Psd mananca rahat cu polonicul trimis de
(15 mar 2008, 13:45:00
incurajati-va ca, doar cu incurajarile veti ramane. comunisti ca la psd in toata lumea nu gasesti.ne-am saturat cat ati "muls" poporul asta : marza, oprisan, nas(7case),cozmanca,paranghelie,miky spaga,mischie,nechita,mitrea,.
8.   Iordache nici nu stii...ce penibil esti! trimis de
(15 mar 2008, 14:51:37
laturile psd-iste vor fi inlaturate de ziua copilului. o sa le ia flutur jucaria.
9.   Iordache trimis de
(15 mar 2008, 15:44:45
Mai Iordache ia spune mata cum esti angajat cu doua norme.Respectiv una la liceul de informatica si una la Consiliul Judetean.Cum poti munci mata 16ore/zi si mai ai in afara de asta si sedinte de Consiliul local,ca doar esti si consilier local.Explica asta ,lasa tu aberatiile. Rusine mai piticule!
10.   JOS flutur!! trimis de
(15 mar 2008, 16:13:35
Oameni buni, puneti mana si informati-va cat de mincinos poate fi flutur!!!!
11.   JOS mirza!! trimis de
(15 mar 2008, 16:57:40
Oameni buni,puneti mana si informati-va cat de mincinos poate fi mirza!!!!
12.   Nu mai avem nevoie de comunisti! trimis de
(15 mar 2008, 17:08:58
" Social-democratia este anticamera comunismului.Comunistii au vrut sa ne faca fericiti cu forta: "Ba,sa fiti fericiti,ca va ia mama dracului!" Adica sa mananci bine,sa bei bine,sa dormi bine si la loc comanda! Ca sa constati ca e incapabil comunismul de guvernare,nu trebuie sa ai doctoratul in stiinte sociale.Orice bou vede ca nu e bun. El vede ca maica-sa rabda,nevasta rabda,copiii rabda...vede tot si totul pute. A te opune comunismului inseamna a apara puritatea Codului Penal.Comunistii nu trebuie tratati ca infractori politici. Ei trebuie tratati ca infractori de drept comun. Ca hotii de buzunare,ca talharii,ca violatorii de dame...

Daca prin social-democratie s-a intrat in comunism,nu se poate iesi din comunism tot pe acolo.E ca o usa care se poate deschide numai dintr-o parte!"
13.   Virginel cusut des la ghaozel trimis de
(15 mar 2008, 19:04:25
Iordache mai bine ne-ar face o spovedanie sa ne spuna cate plicuri cu bani a primit de la parintii elevilor, sa treaca clasa pe cei "slabi". Trimetea parintii elevilor sa-i puna plicurile cu bani in dacie, pe care o tinea continuu descuiata. Dintr-un salar care-ti ajunge abia sa traiesi, el a facut o vila cu mai multe etaje in Suceava de poti intoarce tirul in ea. Cu bani furati, bine-inteles.

Nu vrem ca lupul sa ne faca noua morala sau sa ne fie talmaci.
13.1  RE: Virginel cusut des la ghaozel trimis de
(15 mar 2008, 19:34:15
N-ai vrea tu,maestre,sa-mi descosi ghaozelul cu limbutza ta scarboasa? Fomistule,marsh la cotetz,acolo unde iti este locul,lepra rurala!
14.   Da ce limbaj are nea "antibriceag" trimis de
(15 mar 2008, 20:08:51
unde mai pui,ca, cel ce se auto-denumeste :"antibriceag", este purtator de vorbe la consiliul judetean.halal vocabular, jigodie penala. mi-e greata de tot ce inseamna comunism,sau mai bine spus psd.
15.   Virginel ...ne surprinde! trimis de
(15 mar 2008, 22:14:11
Virginel sa ne surprinda cu urmatoarea stire:

cum a bagat el un om cu zile in pamant, i-a manglit casa, pe care i-a dat-o lui tak'su.

sa ne mai surprinda:

cum fura banii de la scoala si de la CJ.

Are doua norme intregi, este ca Mikidutza, apare in doua locuri in acelasi timp, adica in trei...si la sedintle de CJ...vreau sa spun, patru.... daca mai punem la socoteala si sedintele/chiolan PSD, la care trebuie sa participe cu regularilate.

Virginel este la fel ca contabila aia care avea salariul lunar cat Basescu plus Tericeanu plus pensia lui Iliescu ..toate la un loc. Oameni minune!

16.   VIRGINEL CEL CUMINTEL trimis de
(16 mar 2008, 19:00:35
Omul minune mananca gem si ********* prune!!!
17.   Il vreau pe flutur trimis de
(16 mar 2008, 19:16:41
il vreau pe flutur am vre-o doua gaini si un cocos guraliv la un vecin.te roogggggggggg poate le gasesti o gripa aviara si ma ajuti.

Forta Fluturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
18.   Curat murdar trimis de
(17 mar 2008, 09:20:18
Curat muradara va fi campania electorala din acest an. Si la locale si la generale. Toata lumea va improsca cu noroi pe toata lumea, dupa cum interesele de partid sau personale o cer. Nenea Iancu mai actual ca oricand, desi tradarea si lipsa de printzipuri din vremea lui sunt naivitatzi romantzioase compartiv cu ce se intampla astazi. Vorba romanului: "precum sacul, asa si petecul" - la asa alegatori, asa alesi! Care va sa zica, sa ne traiasca, ca-s neam din neamul nostru!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte