Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Precizări

PNL se distanţează de numirea lui Neamţu la conducerea spitalului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liberalii suceveni au anunţat că PNL nu a avut nici o legătură cu numirea lui Ovidiu Neamţu în funcţia de director interimar al Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, şi au avansat ideea că acesta ar fi fost susţinut de către PD-L. Ovidiu Neamţu a fost numit în această funcţie luni 10 martie a.c. printr-un ordin al ministrului sănătăţii, Eugen Nicolăescu, care însă a revenit asupra deciziei şi l-a demis în cursul zilei de miercuri 12 martie.

Preşedintele PNL Suceava, Tiberiu Prodan, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că PNL nu a avut nici un „amestec” în nominalizarea lui Ovidiu Neamţu, adăugând totuşi că aceasta ar fi fost făcută cu acordul unor persoane cu „funcţii de răspundere în spital”.

„Dar mai mult ca sigur, această nominalizare s-a făcut cu acordul şi cu sprijinul PD-L. Pentru noi este un capitol încheiat şi asta deoarece nici un liberal nu l-a propus pe Ovidiu Neamţu pentru funcţia de director al spitalului judeţean”.

La rândul său, secretarul general adjunct al PNL Suceava, Bogdan Cristache, a declarat că liberalii nu aveau cum să-l propună pe Ovidiu Neamţu pentru a ocupa funcţia respectivă, deoarece PNL îşi doreşte să promoveze doar manageri cu experienţă.

„PNL nu a avut amestec nici în desemnarea lui Costică Dăscăliuc şi nici a doamnei Doina Ganea Motan. Şi nici acum nu am avut, pentru că noi dorim ca spitalul să fie condus de un manager, aşa cum vrem şi pentru primăria municipiului Suceava”, a declarat Cristache.

Pe de altă parte, liderul PNL Suceava, Tiberiu Prodan, a reamintit că liberalii se preocupă de dezvoltarea sistemului sanitar din judeţ, în condiţiile în care Guvernul a aprobat construcţia unui nou spital de urgenţă în municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL se distanţează de numirea lui Neamţu la conducerea spitalului Suceava.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PNL se distanţează de numirea lui Neamţu la conducerea spitalului Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(15 mar 2008, 22:30:19
Cine mai crede ca PNL nu a avut absolut nici un amestec in nominalizare? Chiar ne credeti batuti in cap?

Garantat nu o sa votez cu PNL.
2.   INFORMARE trimis de
(16 mar 2008, 18:52:41
Mai gindeste-te prietene. Nu te pripi pina nu te informezi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte