Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Precauţie

Campania electorală, interzisă silvicultorilor în uniformă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Silvicultorii suceveni nu vor avea voie să facă campanie electorală, folosindu-se de uniformă sau de funcţia pe care o deţin în cadrul celei mai mari Direcţii Silvice din ţară.

Avertismentul a fost făcut public ieri, de către şeful Direcţiei Silvice Suceava, Valerian Solovăstru, care a precizat că deja a transmis acest lucru şefilor de subunităţi.

“I-am anunţat deja pe toţi cei care candidează să nu cumva să facă uz de uniforma silvică sau de locul de muncă  în campania electorală. Toate activităţile electorale trebuie să le facă în timpul lor liber. Chiar de nu sunt funcţionari publici, i-am sfătuit ca în campanie să îşi ia liber, să nu mai aibă nici o tangenţă cu Direcţia Silvică, pentru perioada respectivă”, a declarat şeful Direcţiei Silvice Suceava.

 

„Nu se fac presiuni din partea nimănui”

Solovăstru a subliniat faptul că acesta este un an greu şi pentru silvicultori, din cauza campaniei electorale, tocmai de aceea încearcă să ţină cât mai departe instituţia pe care o conduce de activitatea politică.

“Avem totuşi mulţi colegi de-ai noştri care candidează din partea mai multor partide, pe diverse funcţii, unii vor să fie primari, alţii consilieri locali sau chiar consilieri judeţeni.

Mesajul conducerii Direcţiei Silvice este foarte clar: nu avem nici o problemă cu vreunul din ei, pot să candideze din partea oricărui partid vor, iar pe de o parte mă bucur că silvicultorii prezintă încredere în comunităţile locale, ţinând cont că suntem destul de blamaţi din toate părţile. Eu sper ca cei care vor reuşi să îşi ducă la capăt mandatul şi să nu ne facă de ruşine. În rest, ce se mai vorbeşte, e pură speculaţie. Nu s-au făcut şi nu se fac presiuni din partea nimănui, să candideze pentru un anumit partid sau altul, iar noi, în mod categoric ne vom ţine deoparte, din acest punct de vedere”, a mai adăugat Valerian Solovăstru.

Şeful Direcţiei Silvice Suceava a precizat că ştie de cel puţin 10 silvicultori care candidează pentru diferite funcţii, dar a spus că e posibil ca numărul acestora să fie chiar mai mare, pentru că nu s-a interesat în mod special de acest aspect.

“Noi nu le punem nici o piedică celor care candidează, dar să se gândească şi la riscurile pe care şi le asumă”, a spus Valerian Solovăstru, care a amintit faptul că, până acum, mai mulţi silvicultori suceveni, implicaţi în politică, au reuşit să obţină funcţii importante, o parte din ei ajungând primari în localităţi precum Broşteni, Frasin, Mălini, în vreme ce alţii au ajuns deputaţi şi senatori, chiar şi miniştri, cum e cazul lui Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania electorală, interzisă silvicultorilor în uniformă.
 Vizualizări articol: 1883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Campania electorală, interzisă silvicultorilor în uniformă1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa te credem? trimis de
(15 mar 2008, 12:56:22
Solovastrule, functia ta nu este vesnica. Spune adevarul, la comanda cui ai ordonat controale la sange asupra personalului silvic implicat in campania PDL? Este cumva rezultatul colaborarii dintre PSD-PNL? Marza are vreun amestec? Cata mizerie poate sa iasa la suprafata acuma in preajma alegerilor, dar victime cad niste naivi ca noi, oamenii de rand. Marza trebuie sa plateasca pentru toate porcariile care le-a facut in acest lung interval de timp cat a fost la conducerea CJ. Iadul sa-l primeasca , impreuna cu "credinciosul" din Hiliseu.
2.   ABIES ALBA-NEAGRA trimis de
(16 mar 2008, 08:05:42
LA CAT SUNT DE "CURATE" ACESTE UNIFORME.....CE MAI CONTEAZA?
3.   DOMNULE SOLOVASTRU, trimis de
(17 mar 2008, 09:06:38
DOMNULE SOLOVASTRU,DE CE NU STATI ,S AU SA PUNETI OAMENI DE INCREDERE CATEVA AZILE IN ZONELE CAMPU LUNG,VAMA,MOLDOVITA,SUCEVITA,V SA VEDETI CE CANTITATI MARI DE LEMN SE FURA CU STIINTA SEFILOR DE OCOALE PE BANI GREI POATE AI SI DUMETA O PARTE DIN BANII MURDARI CAT SA MAI RABDAM ACEST JAF AL PADURILOR ACESTEI TARI.DE CE NU TE IMPLICI PENTRU STOPAREA ACESTOR ABUZURI?NU VA LASA P.N.L.ZECI,SUTE DE MASINI CU REMORCI TREC ZILNIC INCARCATE LA MAXIM CU ACELEASI FORME FALSE FARA NICI UN CONTROL VA ROG SA TINETI CONT DE ACEASTA SOLICITARE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte