Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Alegeri

Economista Mihaela Moroşanu candidează din partea PNG pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Economista Mihaela Moroşanu va candida din partea PNG pentru funcţia de primar al municipiului Suceava.

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a acestui partid, Dan Chiţu, a declarat că candidatura Mihaelei Moroşanu a fost aprobată de forurile de conducere locale, considerându-se că aceasta are cele mai mari şanse pentru a ocupa funcţia de primar al Sucevei.

„Este o persoană tânără, economistă la o cunoscută firmă suceveană, şi credem că avem şanse mari să obţinem un rezultat foarte bun în municipiul Suceava” a spus Dan Chiţu, care a mai adăugat că Mihaela Moroşanu ocupă şi primul loc pe lista PNG pentru Consiliul Local Suceava, ea fiind urmată de omul de afaceri Gelu Jitaru şi de profesorul Ciprian Anton.

Pe de altă parte, preşedintele PNG Suceava a anunţat, în mod oficial, şi candidatul acestui partid pentru primăria Rădăuţi, în persoana omului de afaceri Romeo Marcu.

În ceea ce o priveşte pe Mihaela Moroşanu, aceasta a absolvit facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în momentul de faţă ocupând funcţia de director economic al Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare SA Suceava. Din punct de vedere politic, ea ocupă funcţiile de preşedinte al Departamentului de Femei PNG Suceava şi cea de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a acestui partid.

 

Spaţii de joacă pentru copii

Mihaela Moroşanu a anunţat că printre obiectivele sale principale se numără amenajarea parcurilor şi a spaţiilor verzi din municipiul Suceava, a locurilor de joacă pentru copii, a parcului dendrologic „Şipote” şi înfiinţarea de creşe şi grădiniţe pentru copii şi sprijinirea afacerilor locale.

„Trăim cu toţii într-un oraş în care spaţiile verzi şi locurile de joacă pentru copii au fost lăsate uitării. Şi din acest motiv una din priorităţile mele va fi şi reabilitarea acestor spaţii, astfel încât atât adulţii, dar în mod special copiii, să aibă din nou la dispoziţie locuri în care să-şi petreacă timpul liber”, a declarat candidatul PNG pentru primăria Suceava.

Moroşanu a mai spus că printre obiectivele sale se mai numără şi construirea unui complex sportiv, care să includă şi un ştrand, realizarea de parcări şi reabilitarea infrastructurii rutiere şi de utilităţi, restaurarea Cetăţii de Scaun a Sucevei şi înfiinţarea de centre pentru persoanele vârstnice. De asemenea, ea a spus că va sprijini şi finalizarea construcţiei Catedralei Ortodoxe din Suceava.

„Municipiul nostru merită să aibă astfel de edificii, şi voi face tot ce îmi stă în putere pentru a contribui la finalizarea acestei construcţii. Demn de remarcat este faptul că un sprijin important în aducerea construcţiei la stadiul actual l-a avut şi preşedintele PNG, George Becali, care a donat importante sume de bani pentru acest edificiu”, a mai spus Mihaela Moroşanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Economista Mihaela Moroşanu candidează din partea PNG pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Economista Mihaela Moroşanu candidează din partea PNG pentru Primăria Suceava2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte