Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Lansare

Liberalii vor un nou mandat de primar al Sucevei, prin Angela Zarojanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

„Angela Zarojanu, un nou primar!” şi „Un nou primar liberal – pentru că la noi onoarea contează!”. Acestea au fost sloganurile sub care a avut loc lansarea oficială a candidatului PNL pentru Primăria Suceava, Angela Zarojanu.

Evenimentul a fost unul mai puţin convenţional, în sensul că liberalii au preferat să renunţe la o lansare „obişnuită” în săli, precum cea de la Casa de Cultură, chemând „membrii familiei liberale” să fie alături de Angela Zarojanu în sala de festivităţi a Hotelului Gloria.

Lansarea candidaturii a avut loc în prezenţa câtorva sute de liberali, care au reuşit să creeze o atmosferă plăcută, de familie, dând impresia unei echipe bine legate şi „formate din prieteni”, aşa cum aprecia unul dintre invitaţii celor de la PNL Suceava.

În această atmosferă, Angela Zarojanu a primit cadoul de 8 Martie, candidatura pentru fotoliul de primar al Sucevei.

Acţiunea a avut loc în prezenţa preşedintelui PNL Suceava, Tiberiu Prodan, a deputatului Mihai Sandu-Capră, dar şi a invitaţilor de la „centru”, vicepreşedinţii PNL, Norica Nicolai, Teodor Meleşcanu, şi ministrul educaţiei, Cristian Adomniţei. Alături de aceştia au fost prezenţi şi reprezentanţi ai societăţii civile, precum şi preoţi ortodocşi din municipiul Suceava, care şi-au declarat sprijinul pentru candidatul liberal. După discursurile acestora, toţi liberalii prezenţi la eveniment au cântat alături de Angela Zarojanu imnul de campanie al acesteia, „Dacă aş fi primar”, cântec compus de formaţia Desperado.

 

„Este un nou start liberal”

„Ne aflăm în faţa unui noi start liberal”, a subliniat, încă de la începutul discursului ei, Angela Zarojanu. Ea a arătat că acest nou start are o justificare extrem de puternică prin proiectele realizate de echipa liberală în municipiul Suceava.

Astfel, Zarojanu a amintit de câteva din proiectele începute în ultimii ani, sau care vor demara în perioada imediat următoare, cu o valoare de aproximativ 350 milioane de euro. Ea a reamintit de proiectul ISPA pentru reţeaua de apă şi canalizare, începerea construcţiei rutei ocolitoare a municipiului, dar şi începerea construcţiei unui nou spital judeţean de urgenţă.

„Este corect şi onest să spunem că atât proiectele amintite, cât şi finanţarea altor domenii, cum ar fi educaţia în municipiul şi în judeţul Suceava, nu ar fi fost posibile fără susţinerea de care am beneficiat din partea Guvernului liberal al României, condus de premierul şi preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu”, a precizat Zarojanu.

Făcând referire la nume mari de femei care au reuşit să demonstreze că pot conduce chiar şi destinele unor naţiuni, precum Angela Merkel – Germania sau Margaret Thatcher – „Doamna de fier a Angliei”, Angela Zarojanu consideră că femeile au demonstrat că pot să aibă calităţi de lider.

 

„E necesar să terminăm cu amatorismul”

„Declar cu hotărâre că intenţionez să lupt pentru interesele sucevenilor. Sunt convinsă că, beneficiind de sprijinul politic al PNL, vom reuşi împreună să transformăm municipiul nostru într-un oraş european, să impunem eficienţa şi profesionalismul în administraţia publică locală”, a spus Angela Zarojanu. Ea a adăugat că personal îşi doreşte să transforme Suceava într-un oraş universitar reputat şi într-un centru de afaceri puternic.

Ea a adăugat că personal are şi câteva regrete, legate de o serie de proiecte care nu au putut fi realizate în mod satisfăcător pentru toţi sucevenii.

„Nu pot să nu regret faptul ca unele proiecte conduse au cauzat şi încă cauzează neplăceri. Nu pot să nu regret faptul ca liderul din 2004 al echipei s-a rupt de echipă şi s-a izolat de o bună parte a susţinătorilor şi alegătorilor de o bună bucată de timp. Din acest motiv e necesar să terminăm cu amatorismul şi vă adresez chemarea de a fi alături de mine. În schimb, nu promit decât un singur lucru: aşa cum nu mi-aş permite vreodată să mă dezamăgesc pe mine însămi, nu îi voi dezamăgi nici pe suceveni”, a încheiat Angela Zarojanu.

 

Norica Nicolai: "Suceava va fi primul oraş important condus de o femeie"

Invitată să ia prima cuvântul, vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a ţinut să aprecieze decizia bărbaţilor din PNL de a o numi pe Angela Zarojanu drept candidat la primăria Suceava.

„Mă bucur că aţi considerat că o femeie este cea mai bună dintre noi. Suceava are 106.000 de locuitori şi toţi ar trebui să fie alături de Angela Zarojanu”, a declarat Norica Nicolai.

Ea a apreciat că după alegerile locale din acest an, Suceava va fi primul oraş important din România condus de o femeie. În opinia ei, Angela Zarojanu a confirmat că este un om „de valoare”, în special prin activitatea avută în calitate de viceprimar al Sucevei. Norica Nicolai a arătat că deşi a ocupat funcţia de viceprimar, Angela Zarojanu a fost cea care a coordonat echipa liberală care a conceput proiectele de dezvoltare a Sucevei.

„Ceea ce a făcut ea în acest oraş cred că trebuie continuat, şi aţi gândit foarte bine când aţi înţeles că singurul om care poate continua viitorul acestui oraş este Angela”, a mai spus Nicolai.

Vicepreşedintele PNL nu a ratat ocazia de a-l „înţepa” pe fostul liberal Gheorghe Flutur, amintind de momentul în care acesta a sancţionat-o pe Angela Zarojanu după alegerea ei în funcţia de viceprimar al Sucevei.

„Un personaj de tristă amintire a procedat la sancţiuni împotriva ei, pentru că a îndrăznit să fie viceprimar. Acel personaj, care azi nu mai există în PNL, a făcut acest lucru pentru că Angela era un pericol pentru impostură, pentru precaritate şi pentru că lupta împotriva interesului personal şi al găştilor care i-au adus pe unii în politică”, a spus Nicolai.

 

Meleşcanu: „Angela merge mai departe”

La rândul său, vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a considerat că Angela Zarojanu este cel mai bun candidat de primar, apreciind calitatea acesteia „de a merge mai departe, chiar şi atunci când a fost mai greu”. Meleşcanu a făcut referire la un film „Angela merge mai departe”, considerând că titlul acestuia este extrem de potrivit pentru viitoarea campanie a liberalilor suceveni.

În opinia vicepreşedintelui PNL, dezvoltarea municipiului Suceava din ultimii ani nu s-a datorat actualului primar, Ion Lungu, ci actualului Guvern şi Angelei Zarojanu.

„Se spune că în spatele fiecărui bărbat important din istorie e o femeie puternică. Niciodată nu a fost mai adevărat acest lucru, cum este aici la Suceava. Pentru că în spatele primarului care a vorbit de multe ori frumos, s-a aflat o femeie, şi aceasta este Angela Zarojanu. Şi a venit timpul să-i dăm locul”, a subliniat vicepreşedintele PNL.

El a făcut apel la toţi sucevenii, dar în special la sucevence, să o voteze pe Angela Zarojanu, considerând că o femeie va putea să administreze şi să gospodărească un municipiu precum Suceava.

Mai mult, el a spus că o serie de calităţi, precum aceea de a da naştere copiilor şi proiectelor, sau „simţul oamenilor”, le recomandă pe femei să ocupe locuri de frunte în administraţie.

„Sunt calităţi care le recomandă pentru a conduce şi gospodări nu numai familiile noastre, ci şi un oraş ca Suceava. Nu există nici un oraş reşedinţă de judeţ cu primar femeie. Şi din acest motiv este o bătălie a tuturor doamnelor, pentru a vă fi recunoscut rolul şi importanţa pe care le aveţi în societatea noastră. Nu va fi uşor, dar am o credinţă că din partea Angelei nu va fi nici un fel de problemă, pentru că avem cel mai bun candidat. Aici, la Suceava, vom da o mare bătălie, care poate să schimbe cursul războiului politic din România”, a declarat Meleşcanu.

 

Adomniţei: „Angela Zarojanu este adevăratul primar al Sucevei”

Prezent alături de liberali, ministrul educaţiei, suceveanul Cristian Adomniţei, a considerat că adevăratul primar al Sucevei este Angela Zarojanu.

„Primar este cel care a înţeles să se pună în slujba sucevenilor. Iar acel om a fost Angela Zarojanu. Nu am văzut la ea vreun fel de populism sau politicianism, şi nici să-şi asume merite pe care nu le are. Şi din acest motiv PNL va câştiga alegerile la Suceava, iar Angela Zarojanu va demonstra că este adevăratul primar al Sucevei”, a declarat Cristian Adomniţei.

În opinia acestuia, Angela Zarojanu are cele mai mari şanse de a câştiga alegerile şi datorită faptului că în cadrul PNL este înconjurată de prieteni, care îi vor oferi tot sprijinul în campania electorală.

„Mulţi dintre adversarii noştri şi-ar fi dorit ca să aibă alături de ei nu nişte făţarnici, ci nişte prieteni adevăraţi, indiferent de vârstă sau de vechimea în partid. Nimeni în Suceava nu mai are un sentiment faţă de colegii lor aşa cum avem noi faţă de Angela Zarojanu”, a mai spus ministrul educaţiei.

 

Steiciuc: "Angela Zarojanu este persoana care poate rezolva problemele Sucevei"

Despre Angela Zarojanu a vorbit şi vicepreşedintele PNL Suceava Mihai Steiciuc, care a subliniat faptul că aceasta este persoana cea mai potrivită pentru a rezolva problemele cu care se confruntă sucevenii. Pentru a-şi susţine afirmaţia, Steiciuc şi-a adus aminte de o situaţie petrecută în urmă cu 23 de ani, când el şi Angela Zarojanu erau colegi la fostul IRE.

„La vremea respectivă aveam o colegă care tot insista că vrea şi ea să facă programe. Eu eram şeful unui colectiv de persoane şi aveam un program de grafică pe care nimeni nu îl finaliza până la capăt, pentru că era foarte migălos. Şi atunci, ca să scăpăm de cerinţele acelei colege, i-am dat să facă acel program. Toată lumea a rămas mirată când ea chiar l-a făcut. Şi atunci am înţeles că dacă aveam o problemă mai greu de rezolvat trebuia să o dăm Angelei, pentru că ea cu siguranţă o rezolva. Iar azi vă spun că eu o voi vota pe Angela Zarojanu, pentru că sunt sigur că va rezolva şi problemele Sucevei”, a declarat Mihai Steiciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii vor un nou mandat de primar al Sucevei, prin Angela Zarojanu.
 Vizualizări articol: 1744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liberalii vor un nou mandat de primar al Sucevei, prin Angela Zarojanu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Despre onoare trimis de
(10 mar 2008, 11:12:02
De ce unii foloesesc cuvinte pe care nu le inteleg !?

Daca orasul Suceava ar fi aratat ca un adevarat oras european nu as fi avut nici o retinere in a vota din nou echipa liberala.

Dar oare cum putem merge mai departe cu aceleasi gropi din drumuri si trotuare, cu atata mizerie si atata praf? Cand ajung acasa, seara, pantofii mei arata de parca as fi venit de pe santier. Si asta in conditiile in care circul cu masina. Si daca tot a venit vorba de masina ....am schimbat in ultimul an de 2 ori bucesele si acu bat si un telescop.

Cine e de vina pentru gatuirea treficului din SV ? Cine a semnat pentru Kaufland-ul din centrul orasului ? Oare eu !? Nu echipa liberala ?
1.1  RE: Despre onoare trimis de
(10 mar 2008, 17:51:47
inteleg totul pana la un punct ce mai au si trotuarele nici acum nu sunt bune dupa c le-a pavat lungu si arata super bine si nu sunt prea multe orase in romania su asa niste trotuare
1.2  RE: Despre onoare trimis de
(11 mar 2008, 08:59:04
Hai in Obcine la mine sa-ti arat trotuarele sau hai in fata la Bucovina ca-i central vorba aia ca sa nu scriu. Rusine sa va fie.

Mergeti pana in Bistrita sa vedeti trotuare desteptilor
2.   PNL nu mai pupa primaria trimis de
(10 mar 2008, 11:15:49
PNL in 4 ani nu au reusit sa faca 1 km de drum in Scheea,astfel ca au rupt legatura cu Ardealul.De la suceava la Bistrita nu este 1 km de drum practicabil,trebuie sa mergi prin Tg.Neamt,borsec,Reghin daca ai treaba la Cluj.In acest an nu mai este IONESCU ASA CA NU VOM mai vota doar sa scapam de Ionescu,ci vom vota un primar bun nu ca Lungu Zarujan,Flutur.Parcarea din piata mica este o rusine si arata exact ca primarul.
3.   Doar promisiuni trimis de
(10 mar 2008, 11:17:48
De ce toti vorbesc la viitor ?

Vom face, vom drege, vom studia, avem planuri, vom reusi etc. etc.

De ce nu vorbeste nimenea despre trecut ?

Sa spuna: am facut, am realizat, am asfaltat in 4 ani de mandat ca primar sau viceprimar jumatate din Suceava si nu mai exista nici o groapa. Am schimbat toate trotuarele, am infiintat 2 parcuri insumand un nr de peste 100 de copaci etc. etc.

De ce ? Adica daca nu ati facut nimik din toate acestea credeti ca veti face in umratorii 4 ani ? Ma indoiesc!
4.   Lasa-neeeeeeeeee....... trimis de
(10 mar 2008, 14:03:30
daca �i are dascali pe Norica Nicolai si Adomnitei este clar ca Suceava se va duce la vale cu un nou primar PNL da talia Andelei Zarojanu. Ce te faci cucoana daca in Conisliul local nu ai majoritate? Iti dai demisia sau de te duci la madam Norica sa te invete cum se voteaza prin delagati din afara consiliului?
5.   Felicitari trimis de
(10 mar 2008, 14:05:27
Sunt convins ca Angela Zarojanu va cistiga.
5.1  RE: Felicitari trimis de
(10 mar 2008, 17:55:27
ce sa castige primaria cred ca esti nebun so intrebe cineva pe doamna zarujanu care o fost faza cu anl-urile care le-a distribuit dupa buzunarele fiecaruia si a luat zeci de mii de eruo mita pentru ele si lungu cand a aflat de lucru asta a anulat toate contractele si le-a facut el din nou repartizare dupa dosar adica corect, iar doamna zarujanu ca sa nu fie data la dna pentru luare de mita a dat toti banii inpoi luati mita de la oameni. CAZ REAL am fost in cauza
5.2  RE: Felicitari trimis de
(10 mar 2008, 19:13:19
de ce?s-a suparat cA LUI I-A DAT MAI PUTIN?
5.3  RE: Felicitari trimis de
(11 mar 2008, 10:08:19
Va spun clar ca dosarele cu ANL au stat in birou la Lungu inchise in dulap si el a dat cui a dorit asta in 2005 Locuintele s-au terminat in noiembrie si au fost repartizate in aprilie. De ce ?.Stiu asta de la primarie de la locativ. Eu am fost la doamna Zarojanu in audienta si m-a ajutat. Servicul locativ este in subordinea primarului in mod direct. Esti neinformat domnule FOARTE REAL. Care contracte s-au anulat ? Nu-i adevarat. Eu am primit apartament corect. Au fost si cazuri din acestea.
6.   Fara prodan trimis de
(10 mar 2008, 16:05:59
poate ca ar castiga pnl primaria cu d na angela dar va trage inapoi prodan
7.   PNL trimis de
(10 mar 2008, 17:08:20
dragilor,va veti intalni cu ciolanul asta peste 20-30 ani! ce ati facut in cei 4 ani in Suceava? nimic,doar ati ocupat scaunele cu functii inalte din judet si pa promisiuni !odata vede nasul puta finului.paAAAAAAAAAAAAAAA.....
8.   Da da am sai spun trimis de
(10 mar 2008, 17:25:17
cei mai pupa astia de la monitoru in c u r ... oricum baba nare nici o sansa ori cu voi ori fara voi
9.   Viceprimar trimis de
(10 mar 2008, 17:36:27
cum am mai spus, cred ca pnl va cistiga nu postul de primar, dar pe cel de viceprimar. faptul ca liberalii din sv s-au inteles cu lungu, pe de o parte, si alianta cu psd, la nivel central, pe de alta parte, garanteaza ca pnl va cistiga in suceava un post de viceprimar. problema majora a pnl in suceava e lipsa de personalitati care sa poata trage partidul dupa ele. oricit as fi de ingaduitor, nu cred ca d-na zarojanu este o astfel de personalitate.
10.   Succes DOAMNA ANGELA!!! trimis de
(10 mar 2008, 17:59:38
Doamna Angela este o persoana cu bun simt si cu respect chiar si pt cei mai neinsemnati. Eu am fost in audienta la ea si am fost tratat cu respect, asa ca o sa o votez. O sa vada toti carcotasii ce va fi in turul 2, si mai vorbim dupa. E clar ca dna Angela vine tare din urma si lungu se teme, ca daca n-ar fi asa n-ar mai ataca-o nimeni prin presa!!!

Taranul ordinar de lungu nu mai are ce cauta la primaria sucevei, sa se duca la taicasu la prelipca sa se uite in ochii lui de mare liberal!!!!
11.   PENTRU CEL CARE ISI ZICE FOARTE REAL trimis de
(10 mar 2008, 18:03:57
Ba pewla te ucid cu bataia mm de mancator de rahat. Cand dreacu s-a intimplat asa ceva ma rahatule inainte sau dupa ce i-ai supt-o lui lungu???
12.   D.na ZARUJAN la...ROF deDOROHOI! trimis de
(10 mar 2008, 18:13:03
NU AVETI NICI O SANSA IN FATA D.LUI ION LUNGU CARE S-A DOVEDIT A FI CEL MAI BUN

PRIMAR DUPA REVOLUTIE IAR TINTA DE VICEPRIMAR S-AR PUTEA SA O RATATI CACI VA

IUBESTE GEORGE FLUTUR !

ASA CA INAPOI LA FIRME CU D.UL STEICIUC si partidul "RIBERAL"!
13.   HAHAHA trimis de
(10 mar 2008, 18:28:29
Iulian mi-am dat seama cine esti. Esti fiul lui flutur. Acuma imi dau seama ca e normal sa iti sustii tatal, mai ales cand stii ca un esec in alegeri il va costa, in mod indirect, libertatea...ITI IERT PROSTIA FARA MARGINI fiule!!!Hai acasa GEORGE!!!Loooooolllllllllllll

Serios vorbind, dna Angela vine tare din spatele lui lungu si taranul se teme, se poate citi teama pe fata lui de porc transpirat care vorbeste si se comporta ca un taran!!
13.1  RE: HAHAHA trimis de
(10 mar 2008, 19:47:42
Bai zdreanta, de cand si pana cand, ai ajuns tu aici "dl briceag"? ai?

TE IA MAMA DRAKULUI DE-MI MAI FOLOSESTI AICI NUMELE MEU CEL BUN SI RESPECTAT, CE STARNESTE PANICA SI GROAZA PRINTRE TOTI INFRACTORII POLITICI PSD/PCR/PNL

Traiasca partidul care te invata, PDL.

14.   'primarita" trimis de
(10 mar 2008, 19:09:58
O "toapa" PRIMAR DE SUCEAVA l-ar trezi pe STEFAN din mormant!

ANGELA nu uita,

SUCEAVA nu-i de teapa ta!

ION cu PRELIPCA lui,

Spaima......DOROHOIULUI!

Si mai stati nitel,

Ca MARZA nu-ipe el!
15.   Mai bine il propunea pe Tractoras trimis de
(10 mar 2008, 19:17:03
Mai mare sansa are Tractoras sa ajung primar decat raraita asta ce Zarojanu.
16.   Of,of trimis de
(10 mar 2008, 22:14:32
candidatura lui zarujanu e ca un petec pus pe un tur de pantalon putred.

nu cred sa ia mai mult de 10 %. liberalii puteau sa-i scrie un discurs mai bun decat cel spus de prospata candidata. oricum nu a facut nimic pentru suceava, in afara distrugerii ei (drumuri distruse, spatii verzi distruse, copaci taiati, urbanism la bunul ei gust, un oras plin de noroi, o circulatie infioratoare) - evident toate acestea in echipa cu lungu. sa-ti fie rusine zarujanu!!!

cand tu si lungu vet mai discuta ceva de suceava sa va ginditi ca majoritatea sucevenilor va stiu de mincinosi si negospodari.

pentru final o urare: dispari rapid din lume politica.
17.   PNL VA CASTIGA ALEGERILE LOCALE!!! trimis de
(10 mar 2008, 22:29:48
In PNL mai sunt oameni cu bun simt, ca restul is o apa si-un pamant!!!SUCCES DOAMNA ANGELA SI NU VA LASATI!!!LUNGU SIMTE CA PIERDE TEREN RAPID SI INCEPE SA DISPERE!!!!
17.1  RE: PNL VA CASTIGA ALEGERILE LOCALE!!! trimis de
(10 mar 2008, 22:33:43
dragilor,va veti intalni cu ciolanul asta peste 20-30 ani! ce ati facut in cei 4 ani in Suceava? nimic,doar ati ocupat scaunele cu functii inalte din judet si pa promisiuni !odata vede nasul puta finului.paAAAAAAAAAAAAAAA.....
18.   Angela PRIMAR trimis de
(11 mar 2008, 09:10:53
Mult succes doamna Zarojanu. Va pretuim si sustinem
19.   Taxa auto trimis de
(11 mar 2008, 10:44:28
liberalii castiga alegerile pt. TAXA AUTO,daca castiga alegerile din 2008 ne da masini gratis ce model vrem,propun prodan presedinte RUSINEEEEE ce ati facut din Suceava si din R O M A N I A va mai voteaza bunica de 99 ani.
20.   Revolutie trimis de
(11 mar 2008, 16:45:36
singura solutie inca o revolutie......sa dam foc la tot si sa semanam graulaughing))! hai sa le otravim apa de la robinetelaughing))

21.   Nu revolutie, ci evolutie la constitutie trimis de
(11 mar 2008, 18:32:15
Veti fi surprinsi cand veti auzi, in asemenea circumstante nu se poate face aproape nimic. Pentru ca sistemul este conrupt si nu functioneaza in fata oamenilor cu bani.

Ramane doar un singur lucru de facut. Imputernicirea constitutionala a poporului sa participe la viata administrativa a tarii. Iar Gushterii parlamentari sa nu poata lua decizii majore fara acordul poporului care se va face trimestrial prin prefecturi. De ce aproximativ 1000 de lupi flamanzi sa calareasca tara din patru in patru ani, iar poporul sa se uite la ei neputand face nimic?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte