Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Dezvăluiri

Serial despre mituirea primarilor PSD de către PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liderul judeţean al social-democraţilor, Gavril Mîrza, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că va face un serial săptămânal despre mituirea primarilor PSD pentru a candida din partea PD-L la alegerile locale din acest an.

Mîrza a început serialul cu primarul comunei Ciprian Porumbescu, Dumitru Nimiţan, despre care a spus că a fost forţat de PD-L să candideze sub „flamura portocalie” prin intermediul soţiei sale.

„Soţia lui Nimiţan a funcţionat ca secretară la şcoala din Stupca în perioada cât titulara postului a absentat. A terminat perioada, nu s-a aprobat iniţial nici un post şi nici nu a vrut să se audă să rămână în continuare la şcoală. Pentru trecerea lui Mitruţ (n.r. Dumitru Nimiţan) i s-a creat un post, s-a simulat un examen şi deja este salariată. A doua secretară la şcoala din Stupca la un număr de câteva sute de copii. Post nou înfiinţat. De cine? De cine conduce şcoala suceveană, adică de domnul profesor Carcalete, care este şef de instituţie publică deconcentrată, care este implicat în politică şi prin fapte politice până în măduva oaselor şi rog instituţia prefectului, pe domnul prefect personal ca să nu se supere să facă verificările cuvenite şi să ia măsurile care se cuvin”, a relatat Mîrza.

El a vorbit de campania „foarte dură” şi de presiunile mari făcute de democrat-liberalii suceveni asupra primarilor PSD pentru a candida la locale din partea PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serial despre mituirea primarilor PSD de către PD-L.
 Vizualizări articol: 1486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Serial despre mituirea primarilor PSD de către PD-L3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai incet tovarase trimis de
( 8 mar 2008, 12:22:12
De ce nu spui si de acolitii dumitale tovarase Mirza? Fa un serial si cu cei pe care i-ai propulsat in posturi cheie in speranta de a-ti mai aduce ceva money.Dumneata ai facut o campanie dura de aproape patru ani si vezi si d-ta unde ne-ai adus.De ce nu te retragi tovarase
2.   Epoca securitatii trimis de
( 8 mar 2008, 12:29:50
pana acum toti ati fost si sunteti la fel SECURISTI, COMUNISTI. Dar parca Flutur este tataia lor. ELlupta ascuns si murdar.
2.1  RE: Epoca securitatii trimis de
( 8 mar 2008, 14:48:10
mai analfabetule ....ori esti prost ori est bat ...din ce vad eu din ce in ce mai des ....Marza se balbaie, vorbeste ca un analfabet ... ori e un betiv notoriu ....intr-o zi ...de dimineata Marza intra la consiliul judetean si l-am salutat .....de abia a deschis gura ....de dimineata luase la masea ....betivule ti se apropie sfarsitul

. Marza e terminat!!!!
3.   Intrebare trimis de
( 8 mar 2008, 18:40:21
pe primarul de la brodina cine la fortat,domnule marza? sotia de la straja,amanta secretara la primaria brodina ori bastarzii din cele comuni unde a domnit.A.R.U
4.   Stiti de ce? trimis de
( 8 mar 2008, 22:01:31
Racolarile acestea n-ar fi posibile daca localitatilor li s-ar repartiza sumele cuvenite pe criterii strict obiective(nr.locuitori,obiectv in derulare sau corect evaluate in urma unor planuri de perspectiva temeinic documentate, interes si importanta strategica locala si nationala,putere economica ,potential social ,etc.) Asa cum se procedeaza acum,cind un primar mai fisnet,reuseste sa deschida usile cu capul,cumse spune,numai ca astazi banalele pachete sint inlocuite cu fisicuri verzui ce-adesea umplu-o mapa ,i-au incurajat sa faca politica si sa candideze mai ales pe aventurieri,ce ca orice hot mizeaza pe faptul ca,daca imparte cu cine trebuie,nu va fi prins.Unele ex.din tzari vecine noua ar trebui sa le dea serios de gindit > N-am auzit pe nimeni sa ia exeplul unui primar care s-a hotarit sa deschida un cont al primariei,nu al lui ,in care sa evidentieze cistigurile realizate in urma comisioanelor rezultate in urma cistigarii licitatiilor (10%)de firme executante.Firmele o fac !
5.   Chefuiala trimis de
( 9 mar 2008, 08:41:25
Acest imbuibat de la sefia CJ nu a facut nimic altceva decat sa vorbeasca.Ieri 08-III-2008 a fost invitat la restaurantul Nistru la cheful "amazoanelor" de la PSD,cele cu coc si cu afaceri profitabile.Ducetii niste moare de varza sau de castraveti murati sa se dreaga.Astia o tin numai in chiolhanuri si noi ii punem in fruntea judetului ,a orasului fara sa gandim.Dar aruncatii odata la ghena lui Prigoana,ce "prostanacul meu"!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte