Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Reacţie

Zarojanu spune că Ion Lungu are pierderi de memorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, Angela Zarojanu, consideră că fostul lider al liberalilor suceveni, Ion Lungu, are pierderi de memorie.

Zarojanu spune că acestea au început să apară imediat după ce Ion Lungu şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de primar al Sucevei din partea PD-L. „Concluzia noastră este că după ce domnul Lungu a părăsit PNL a început să aibă pierderi de memorie. Şi asta pentru că dumnealui nu mai ţine minte, sau nu vrea să mai recunoască sprijinul dat de parlamentarii PNL de Suceava pentru a atrage cât mai multe fonduri în judeţ”, a declarat preşedintele liberalilor din municipiul Suceava.

Afirmaţiile Angelei Zarojanu vin după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, Ion Lungu a precizat că personal nu a beneficiat de sprijinul nici unui parlamentar liberal în obţinerea de fonduri pentru proiectele care se realizează în municipiul reşedinţă de judeţ, şi că aceştia nu au sprijinit cu nimic alocarea de fonduri în Suceava.

În aceste condiţii, Zarojanu a ţinut să-i aducă aminte fostului preşedinte PNL Suceava, Ion Lungu, că atât deputatul Mihai Sandu Capră, cât şi senatorul Tiberiu Prodan au sprijinit proiectele care se realizează în municipiul Suceava şi în judeţ, contribuind la atragerea de fonduri pentru punerea lor în practică.

„Îi aduc aminte lui Ion Lungu că în momentul în care domnul Mihai Sandu Capră a fost ales vicepreşedinte al PNL Suceava, a apreciat activitatea acestuia, pe care a calificat-o ca fiind extraordinar de eficientă. Mai mult, el a spus că domnul deputat a fost printre cei care a contribuit la atragerea de fonduri în judeţul Suceava. Iar acum domnul Lungu a uitat de tot aceste afirmaţii”, a declarat Angela Zarojanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu spune că Ion Lungu are pierderi de memorie.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Zarojanu spune că Ion Lungu are pierderi de memorie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De VASILE ROIBU trimis de
(23 feb 2008, 13:33:40
oare liberalului asta din tata-n fiu nu-i e rusine de ce zice? nu-i e rusine de cetatenii acestei urbe pt care nu a facut nimic decat sa puna flori si sa monteze pavele in conditiile de care stim toti? oare nu-i e rusine de felul in care arata orasul asta, plin de noroi si de mizerie? a mers el vreodata in ultima vreme pe bulevardul G Enescu ca sa vada mazga adunata pe strada principala de apropae 10 centimetri? a intrat el in spatele turnutilor de la G Enescu ca sa vada cat de mari sunt gropile in care ne rupem noi masinile zi de zi si pentru care platim din banii nostri reparatiile la service? nu vedeti ca a facut numai lucruri de fatada in orasul asta si nimic concret? credeti ca el a cumparat autobuzele din banii lui de se lauda atat? gresit... o sa platim taxe si impozite de nu o sa mai stim ce e cu noi vreo 15 ani ca sa platim autobuzele! dar ce sa-i ceri unui taran de la Prelipca! atata stie atata face! mi-e greata cand il vad ca pozeza intr-un bun primar!!!!! hai pa!!!
2.   ADIO trimis de
(23 feb 2008, 16:04:46
Prabusirea lui Lungu a inceput din momentul in care a schimbat macazul de la PNL catre PD-L si a deraiat. A fost un mandat primar de acum este timpul sa lase loc si la altcineva . Acest lucru il doresc sucevenii
3.   Schimbare trimis de
(23 feb 2008, 21:20:09
Municipiul Suceava a fost sprijinit financiar foarte mult de guvernul liberal , prin demersul parlamentarilor locali si org. PNL Suceava . I. Lungu nu vrea sa recunoasca acest lucru ,iar el crede ca este doar cel care ,,puncteaza" ca la fotbal, uitand ca nu poti realiza nimic fara bani, iar banii primiti la bugetul Sucevei au fost de cateva ori mai multi decat in perioada M. Ionescu. Primarul este cel care executa in cadrul unei echipe, dar se pare ca Lungu nu a vrut sa colaboreze cu nimeni si doar a incercat sa speculeze mai totul pt.imaginea personala si impunand in functii de conducere persoane ,,fidele" lui. Acum spre sfarsitul mandatului sau se vede cat de gospodar a fost si ca orasul arata de aiurea , gropi , noroi , iar el se tine de spectacole si idei nastrusnice (telegondola, parcari subterane,etc). Cred ca este timpul ca cetatenii sa aiba parte de un alt primar ,mai realist si ni demagog. Banul public sa fie cheltuit in interes public si nu doar pt . imaginea unei
4.   Lungu a adus numai noroi in oras trimis de
(23 feb 2008, 22:42:37
si a batut joc de oras cu toate ca guvernul PNL ia dat o groaza de bani,rusine Lungu si pdl ului ca a luat un exemplu de incompetenta in partidul lui flutur
4.1  RE: Lungu a adus numai noroi in oras trimis de
(24 feb 2008, 11:00:58
asa am scapat de oameni care se gindesc numai la functii si bani
5.   ... trimis de
(24 feb 2008, 18:35:23
treziti-va suceveni! chiar nu vedeti nimic??? este numai o mafie de la primarie pana la ultimul lucrator de la Rosal... Lungu ar fi in stare sa o vanda si pe ma-sa numai k sa ajunga iar primar...abonamentele gratuite pensionarilor nu este altceva decat o campanie electorala de doi bani! daca lungu iese iar primar, o sa vedeti ce va fi....

stiu multe.... dar vom vedea!

6.   ... trimis de
(24 feb 2008, 18:41:56
l-ati venerat pe primar k a adus autobuze noi... stiti cat a costat de fapt un autobuz? stiti ce discount a avut la atatea atuobuze? stiti k iris-bus-urile is printre cele mai ieftine si mai proaste autobuze? a-ti observat k deja au inceput sa se strice? treziti-va! deschideti ochii!
7.   Adormitilor trimis de
(24 feb 2008, 18:54:15
stati cu limba scoasa in autobuze cand va intoarceti de la serviciu. de ce? v-ati intrebat? pentru ca lui Lungu nu-i mai ajung banii.. a vrut sa fie numai autobuzele lui noi pe traseul centru-banca-policlinica-etc. maxi-taxi nu erau bune pe acolo? nuuuu... pentru ca erau soferii nesimtiti... pt k mergeau cu viteza... acum, in autobuze taxatoarele(unele) va trateaza de parca dvs le-ati ramas datori candva... asa e mai bine? dar dvs nu vedeti asta... venerati primarul in continuare! ve-ti vedea....
8.   ... trimis de
(24 feb 2008, 20:07:53
nu mai aveti cuvinte? nu mai santeti asa de tari la comentarii?

9.   Clanul LUNGU din PRIMARIA SV. trimis de
(24 feb 2008, 21:37:10
LUNGU , CIUTAC SI FLORISTEANU RUDE SI AFACERISTI CONDUC DUPA PROPRIUL INTERES MUN. SUCEAVA . ACESTIA MAI SUNT AJUTATI SI DE UNII ZIARISTI DE LA OBIECTIV . NUMELE LUI BUJDEI TIBI .
10.   ... trimis de
(25 feb 2008, 10:46:14
stau si ma intreb pana unde o sa duca nesimtirea lor. pana cand o sa stam cu mainile in san? se agita astia acum.... dar pana acum ce au facut? telegondole pe la cetate? HA! au semaforizat trecerea de pietoni de la orizont? au facut sensul giratoriu la orizont -bine, dar nu ati vazut ca l-au facut enorm? cand vii cu TIR-ul pe acolo... cam te chinui...au pus semafoare la iesirea de pe varianta(dedeman). cat au functionat? ar trebui batuti, ca isi bat joc de banii nostri!
11.   Ma ratatilor trimis de
(25 feb 2008, 16:06:05
ce stergeti comentariile.. **** pe ziaru vostru

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte