Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 feb 2008 - Anul XIII, nr. 33 (3714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Candidaţi

PSD şi-a lansat elitele în lupta electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Atmosferă de sărbătoare la PSD Suceava. Social democraţii şi-au lansat ieri în mod oficial 94 din cei 114 candidaţi la funcţiile de primar la alegerile locale care vor avea loc în acest an, în prezenţa secretarului general al PSD, Titus Corlăţean, şi a vicepreşedintelui Cristian Diaconescu.

Evenimentul a avut loc în sala Dom Polski, care a fost arhiplină, într-o atmosferă entuziastă, dar sobră, fără balonaşe sau alte materiale electorale.

 

Candidat surpriză la Vatra Dornei

Printre localităţile importante unde PSD şi-a lansat candidaţii se numără Fălticeni, Rădăuţi, Vatra Dornei şi Gura Humorului.

La Fălticeni va candida Sabin Ghilea, actualul viceprimar, la Rădăuţi, Mihai Frunză- primarul în exerciţiu, la Gura Humorului- Gheorghe Lazăr, preşedintele organizaţiei PSD din localitate, iar la Vatra Dornei- Ilie Boancheş, director la Dorna Lactate.

Actualul primar de Vatra Dornei, Constantin Huţanu va candida într-o primă fază pentru un mandat de consilier local, însă se pare că urmăreşte un fotoliu de parlamentar.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, a declarat că Huţanu nu a mai dorit să candideze pentru un nou mandat de primar şi a lăsat să se înţeleagă că este interesat de Parlament.

 

Candidatul la primăria Suceava va fi lansat la Bucureşti

El a spus că ceilalţi 20 de candidaţi de primar vor fi cunoscuţi în maxim o săptămână, când vor fi finalizate sondajele de opinie comandate în localităţile respective.

Este şi cazul municipiului Suceava. Lansarea candidatului la cea mai importantă primărie din judeţ va avea loc la Bucureşti, în cadrul Consiliului Naţional al PSD. De fapt va fi un Consiliu Naţional special, unde vor fi lansaţi candidaţii la primăriile tuturor municipiilor reşedinţă de judeţ din ţară.

Gavril Mîrza a anunţat obiectivele la alegerile locale din acest an: cel puţin 70 de primării, 45% la votul politic pentru PSD şi preşedinţia Consiliului Judeţean. De amintit că Mîrza şi-a anunţat nu demult candidatura pentru un nou mandat la şefia Consiliului Judeţean, în fruntea căruia se află din 1996.

 

Mîrza: „Valorile Sucevei sunt în PSD: omenia, înţelepciunea, calităţile de bun gospodar”

În discursul său, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, a făcut o scurtă radiografie a guvernării de dreapta, al cărei efect este scăderea a nivelului de trai, înmulţirea taxelor şi impozitelor, incapacitatea absorbţiei fondurilor europene. El a vorbit de voluntarismul prezidenţial, de incompetenţa şi instabilitatea guvernamentală, care dau o imagine ridicolă României.

„Dacă am vrea să sintetizăm guvernarea şi conducerea politică a ţării în această perioadă portocalie, o putem reduce la câteva sintagme superficiale: telepolitică, teleguvernare, telepresă, telebâlci”, a afirmat Mîrza.

El a spus despre candidaţii de primari lansaţi în cursa electorală că sunt „elitele politice competente să conducă la ridicarea şi dezvoltarea nivelului edilitar-gospodăresc al localităţilor şi judeţului”.

Mîrza i-a invitat pe adversarii de la alte partide să vină să ia înţelepciune politică de la PSD „pentru că poate o să plece plini de inspiraţie şi îşi vor schimba modul de a gândi”.

„Valorile Sucevei sunt în PSD: omenia, înţelepciunea, calităţile de bun gospodar”, a spus Mîrza.

El i-a avertizat pe candidaţii PSD că lupta politică va fi foarte dură, însă le-a transmis să fie uniţi şi să facă o campanie civilizată. Le-a spus însă că, dacă vor primi o palmă, să dea înapoi două.

 

Preşedintele PSD Suceava crede că PD-L ar trebui să aibă ca siglă fluturele

Mîrza nu a scăpat prilejul să se lege puţin de PD-L Suceava şi de liderul său judeţean, Gheorghe Flutur. El a vorbit de presiunile pe care le face PD-L asupra aleşilor PSD şi crede că „această struţo-cămilă care se cheamă pedel” ar trebui să aibă ca siglă un fluture.

„Promisiunile, jignirile, defăimările cu care operează aceştia sunt expresia clară a disperării cu care se agaţă de dorinţa aprigă de putere. Ce nu ştiu aceşti disperaţi de genul lui Flutur şi compania este un lucru cu care începe de fapt abecedarul politicii: succesul, reuşita şi deci ataşamentul electoratului îl dau întotdeauna continuitatea înfăptuirilor economice, sociale şi administrative şi nu principii de genul „lasă-mi scaunul că vin eu””, a spus Mîrza.

El a precizat că tot ce s-a făcut în judeţ „chiar şi cu piedici enorme de la aceşti noi apostoli ai schimbării” sunt de fapt continuări ale iniţiativelor conducerii judeţene a PSD.

 

Corlăţean: „Ţinta reală a bătăliei electorale este de fapt o miză democratică”

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat, la lansarea candidaţilor de primar PSD, că ţinta pentru anul 2008 vizează „o miză democratică”, întrucât ţara este neguvernabilă, condusă în manieră absolutistă de o persoană care vrea puterea absolută.

„Ţinta reală a bătăliei pe care o vom duce este de fapt o miză democratică. Ţara a ajuns să fie condusă de o manieră absolutistă de un singur om, care îşi doreşte puterea absolută. Am mai trăit treaba asta înainte de 89. Instituţiile statului nu mai funcţionează sau sunt folosite de către acest cerc de putere în scopuri politice. Normele democratice, Constituţia au ajuns să fie literă moartă”, a afirmat secretarul general al PSD.

Corlăţean a spus că până şi Curtea Constituţională a ajuns „în situaţia ruşinoasă” să dea decizii care se contrazic, referindu-se la cazul Norica Nicolai, arătând că în urma deciziei de joi a Curţii „România a devenit republică prezidenţială”.

El a arătat că victoria PSD în alegerile locale şi parlamentare din acest an va trebui să determine o schimbare profundă în România. Titus Corlăţean a mai spus că în judeţul Suceava PSD va trebui să aplice „o corecţie” şi să elimine „confreria PDL”, adăugând că în ultimii trei ani membri ai PSD din acest judeţ au fost supuşi „ticăloşeniilor” prin dosarele politice „fabricate de politicieni de tip isteric”.

„Sunt convins că vom câştiga alegerile, în ciuda tuturor ticăloşeniilor care au fost îndreptate împotriva cestei organizaţii şi membrilor acesteia. Dosare politice, dosare care au fost fabricate de politicieni de tip isteric care acţionează aici la Suceava împotriva colegilor noştri şi a preşedintelui Mîrza, a domnului Stecyk. Sunt nişte mizerii ce nu ar trebui să existe într-un stat democratic”, a spus Corlăţean.

El le-a cerut social democraţilor suceveni să nu-şi piardă energiile în conflicte colaterale şi să strângă rândurile pentru bătăliile electorale care vor veni.

 

Diaconescu le-a cerut candidaţilor să promită doar ceea ce pot realiza

La rândul său, vicepreşedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat că din cauza situaţiei din ţară, România începe să devină „aproape nefrecventabilă” nu numai de politicieni, ci şi de oamenii de afaceri.

El a apreciat că PSD trebuie să-şi afirme mai mult că este o mişcare de stânga, atât doctrinar, cât şi instituţional, şi să nu-şi renege trecutul de cel mai puternic partid, vorbind de contribuţiile aduse de preşedintele fondator, Ion Iliescu, de Adrian Năstase, care a condus cel mai performant guvern, şi de actualul preşedinte, Mircea Geoană.

„PSD a adus ceea ce această ţară avea nevoie”, a spus Diaconescu. El le-a cerut candidaţilor PSD să promită doar ceea ce pot realiza pentru a fi credibili şi le-a mai spus că este nevoie de „disciplină şi unitate”.

„Sper că veţi reuşi să faceţi două lucruri. În primul rând să înlăturaţi cea mai urâtă violenţă pe care poate să o suporte un om, şi aceasta este sărăcia. Apoi cuvântul umilinţă să nu mai fie rostit în această sală”, a mai spus Diaconescu.

 

Mihai Frunză candidează la rugăminţile cetăţenilor din Rădăuţi

Printre cei care au luat cuvântul la tribună s-a numărat şi candidatul PSD la Primăria Rădăuţi, primarul în exerciţiu Mihai Frunză.

El a dezvăluit faptul că iniţial nu avea de gând să mai candideze pentru încă un mandat, însă perspectiva că municipiul Rădăuţi ar fi rămas pe mâini mafiote l-a determinat să se răzgândească.

„Când am văzut câte urâţenii sunt în jurul meu, am zis să nu mai candidez, dar faptul că cei care muncesc, care au rezultate bune, sunt corecţi, cinstiţi sunt aşa terfeliţi m-am gândit ce se va întâmpla cu localitatea mea unde am fost primar 22 de ani, dacă vin asemenea oameni la conducerea sa? Va fi un stil de conducere mafiot, un stil de care rădăuţeanul nu are nevoie. La rugăminţile cetăţenilor din Rădăuţi am cedat acestei voinţe ale mele de a mă opri şi m-a ajutat Dumnezeu pentru a mă mai băga odată în focul acestei lupte nedrepte”, a declarat Frunză.

El a spus că a fost târât degeaba prin procese de către adversarii săi politici, care au crezut că va ceda psihic. Frunză a ţinut să spună că a făcut multe pentru Rădăuţi, dar că oficial nu a primit nici un ban de la Guvern.

„Neoficial am avut grijă să aduc bani de la Guvern, dar i-am lăsat să se laude cei care sunt la guvernare că i-au adus ei. Rădăuţiul a demonstrat că se poate lucra acolo unde sunt oameni care conduc cu capul la treabă”, a mai spus Frunză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD şi-a lansat elitele în lupta electorală.
 Vizualizări articol: 1312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 9 voturi
PSD şi-a lansat elitele în lupta electorală2.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Elite trimis de
( 9 feb 2008, 11:07:36
Ce inseamna elite?
1.1  RE: Elite trimis de
(10 feb 2008, 12:25:35
ce a facut PSD pentru tineri in judetul suceava , va zic eu , nu a facut nimic , suntem unul din cele mai jalnice judete , asa ca marza taci dracului din gura ca ai monopolizat judetul suceava si inca ceva DNA E CALARE PE TINE pentru magariile cu terenuri , si pe primarul FRUNZA care vreti nu vreti va fi acuzat de primire de foloase necuvenite !DNA nu doarme comunistilor!
2.   Elite e cafea, doar nu e pesedisti trimis de
( 9 feb 2008, 11:58:36
Elite inseamna o cafea, uai Mirel. Doar nu pui botu' la limbile care ni le trage astia de la Monitorul. Incearca sa mai primeasca si ei o chiftea de la noi.laughing)
2.1  RE: Elite e cafea, doar nu e pesedisti trimis de
( 9 feb 2008, 15:25:10
Elita pe rosu....
3.   Nu traiesc bine trimis de
( 9 feb 2008, 12:53:47
Hmmm... mi-a placut... "o atmosfera entuziasta, dar sobra, fara balonase sau alte materiale electorale" - Mirza si astia de la PSD sunt oameni seriosi... cei de la bucuresti veniti sunt vad oameni tineri, curati... imi place! Sa le ajute Dumnezeu sa cistige alegerile, sa construiasca ceva in Suceava si in Romania, in genral.

3.1  RE: Nu traiesc bine trimis de
( 9 feb 2008, 17:05:34
nu mai pupa mana lui marza distrugatorul orasului,ala de la Dorna Lactate pe langa ca isi bate joc de noi ca ne da o.6 lei pe litru de lapte vrea sa mai mulga si de la orasul Vatra Dornei de la primarie,ei il vand cu 4 lei dupa ce trage si smantana....huuuu afara cu voi,gata cu comunistii
4.   FAPTE NU VORBE trimis de
( 9 feb 2008, 13:00:51
Domnilor din PSD le-as dori pe aceasta cale sa treca la FAPTE SI NU VORBE si macar in ceasul al 12 -lea sa puna in practica acest slogan care l-au mai folosit anterior intr-o campanie electorala daca va aduceti bine aminte.

Domnilor va doresc succes daca va apucati de treaba iar daca nu DUMNEZEU SA NU VA AJUTE si sa mai stati 4 ani in OPOZITIE.

Totul depinde de dvs !!!
5.   Mirza Inteleptul! :))))))))) trimis de
( 9 feb 2008, 13:39:43
Draga Gavrile noi sucevenii suntem de fapt mai putin pregatiti (prosti) iau Tu esti o oaza de intelepciune si pace. Tot noi sucevenii suntem niste prosti ca te-am ales iar acuma Tu esti un DEMIZEU al furtului. Pregateste-ti bagajele, Moskova te cheama!!!
6.   Farisei trimis de
( 9 feb 2008, 14:37:06
Intelepciune, omenie,buna intelegere... Vorbe, vorbe.Incepe circul electoral si romanii dorm pe ei. Bai fratilor, ce elite au prezentat? Probabil soiul de cartofi ELLITE. Auzi braul. Hutanu parlamentar, Lazar primar. Niste trogloditi si niste farisei. Romani, dati cu barda in ei.

7.   Lasa-ne trimis de
( 9 feb 2008, 15:59:09
Patetic esti tinara lichea !!!S-a dus dracului speranta ca tinerii sunt altfel.Nu esti decit un ""bonzai"a lui Iliescu imperecheat cu Mirza .Saynora si n-am cuvinte (in japoneza )
8.   ... trimis de
( 9 feb 2008, 16:27:32
PSD castiga teren datorita incompetentei guvernantilor actuali. Vai de capul nostru pentru ca suntem condamnati sa alegem din doua rele.
9.   Psd e jalnic cu toti incompetentii sai trimis de
( 9 feb 2008, 17:09:28
m am saturat sa mai aud de Marza asta care nu a facut nimic in viata lui decat sa ciordeasca cu psd istii sai ratati si cu familionul lui
10.   PSD????? trimis de
( 9 feb 2008, 17:11:05
La Gura Humorului PSD ei nu isi dau seama ca nu au nici cea mai mica sansa.PSD a fost acuma 4 ani si nu a facut nimic.
11.   ELITELE-ZOAIE SUNT LA PSD/PCR trimis de
( 9 feb 2008, 18:46:38
PORCUL A DAT DEZLEGARE INCA 4 ANI LA FURAT LA ELITELE-ZOAIE DIN PSD/PCR
12.   Cit costa un post de primar? trimis de
( 9 feb 2008, 20:14:47
am sa trec peste demagogia gretoasa si minciunile spuse cu titlu de adevaruri ale psd-ilor... ce vreau sa-l intreb pe dl. mirza e de unde va produce cei 200.000 de euro (in medie) cit este estimat ca va costa campania electorala pentru postul de presedinte al cj? din salariul domniei sale de 20.000 de euro pe an, nu cred... deci, intreb si eu: cit costa domnule o candidatura pentru primar in psd suceava?

si inca una: auziti la frunza, candideaza numai la insistentele cetatenilor! pcr-ist scirbos, cum naiba l-au tot ales radautenii, nu-mi explic! e adevarat ca un neam are conducatorii pe care ii merita!

13.   In primaria aia e haos total trimis de
( 9 feb 2008, 22:28:15
acolo nu isi face aproape nimeni datoria,datorita lui frunza ala care a invatat angajatii platiti de noi sa vina putin la servici si apoi sa fuga cica pe teren,la cerut bani HUUUUUUUUUUU
14.   Vatra dornei trimis de
(10 feb 2008, 00:21:01
vatra dornei va arata jalnic precum arata dorna lactate ilie boanches nu este gospodar
15.   Vatra dornei trimis de
(10 feb 2008, 01:23:40
comunistul hutanu a facut orasul VARZA vatra dornei arata ca un sat plin de gropi si noroi fara trotuare SA/TI FIE RUSINE...

16.   Vatra dornei trimis de
(10 feb 2008, 01:29:04
HUTANU DU/TE INAPOI LA SIRETEL .I/AO SI PE JENI AGAPI...DU/TE CU VACILE LA PASCUT
17.   VATRA DORNEI trimis de
(10 feb 2008, 01:45:27
HUTANU DICTATOR COMUNIST LA/SA OAMENII DIN PRIMARIE SA MAI RESPIRE...
18.   VATRA DORNEI trimis de
(10 feb 2008, 01:52:15
HUTANU O SA IASA PARLAMENTAR CAND O FACE PLOPU MERE SI RACHITA MICSUNELE LASA TE DE POLITICA COMUNISTULE .NU STII SA FACI NIMIC .DACA TI/AR TAIA LIMBA AI FI MURITOR DE FOAME...
19.   In forta trimis de
(10 feb 2008, 09:35:35
PSD si-a demonstrat incaodata forta si unitatea Din primarii judetului 87% sunt pesedisti sigur la viitoarele alegeri vor fi peste 90%.Bravo Mirza si succes la starpirea fluturilor daunatori
20.   Mafioti trimis de
(10 feb 2008, 09:52:52
Frunza fura cu Boliaca tot ce este in Radauti, niste mafioti amandoi, numai pentru ei au bani iar pt ce trebuie in Radauti n-au.
21.   Zoaie, PSD, laturi, hotie, minciuni.... trimis de
(10 feb 2008, 10:31:25
PSD-ul is va schimba emblema. Cei trei trandafiri(care nu au nimic in comun cu PSD/PCR) vor fi inlocuiti cu trei godaci mancand zoaie la troc. Este exacat ceea ce reprezinta partidul fostilor comunisti.
21.1  RE: Zoaie, PSD, laturi, hotie, minciuni.... trimis de
(10 feb 2008, 13:13:44
Vezi ca faci confuzie, porcii sunt inregimentati la PDL, unde sef de cotet este maria sa marele Fluture Cap de Mort. Zoaiele si rahatul sunt preferatele culinare ale lui Basescu si pupatorilor de gauri tip Flutur. Marlanilor, numarati-va intre voi si vedeti cati ati avut carnet PCR, dupa aia puteti sa va exprimati opinia si despre altii. Uitate la Flutur, dupa cum mananca la rahat, este exact activistul PCR. De unde, de fapt, a si invatat. Bombalailor.
22.   Primar dupa gustul lui Marza trimis de
(10 feb 2008, 13:27:16
Frunza nu va mai prinde primaria, el trebuie sa dea socoteala pentru toate magariile facute in domeniul spatiilor comerciale, dosarul este foarte gros. Radauteni, hai sa-l ajutam pe omul lui Marza, sa nu-l punem iar la primarie si sa-si rezolve problemele cu terenurile, spatiile comerciale, casutele si alte minunatii facute in "scurtul" timp petrecut la primaria Radauti. PRIMARIA RADAUTI ESTE CA UN MUSUROI DE FURNICI. CINE ARE CURAJUL SA-L SCORMONEASCA? Sa nu vina cineva si sa ne amageasca ca Olarean va face asa ceva, eroare, neoficial se intelege foarte bine cu Frunza. Hotii cu hotii si ceilalti cu promisiuni.
23.   Atentie ca la vot psd sa nu fraudeze alegerile trimis de
(10 feb 2008, 15:15:56
sunt semnale puternice in acest sens pe care o parte din primarie le au semnalat si intra intr un program de protectie a martorilor..toate la timpul lor...marza a cumparat depozitele de langa gara prin fiul sau si interpusi psd isti...in suceava nu poate si s a orientat in Radauti ca acolo are mafioti
24.   NOI, CEI DIN LINIA INTAI, DOI SI TREI trimis de
(10 feb 2008, 15:17:30
DOMNULE PRESEDINTE, ITI MULTUMIM CA EXISTI SI CONDUCI PARTIDUL SI JUDETUL NOSTRU CA UN FAR CALAUZITOR SPRE NOI SI NOI CUCERIRI, ALATURI DE DOMNUL DON ' TU CARE SI EL NE LUMINEAZA CALAEA, DAR NUMAI CU FAZA SCURTA. CU DUMNEAVOASTRA IN FRUNTE, SIMTIM CUM DRUMUL NOSTRU, AL CELOR CARE IUBIM PARTIDUL, SPRE LOCUL MULT VISAT, LOC LINISTIT, CU VERDEATA, DE UNDE A FUGIT ORICE INTRISTARE SI SUSPIN ESTE TOT MAI SCURT...ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!
25.   *** trimis de
(10 feb 2008, 17:06:38
la dorna primar va fi cezar ioja, prm.....va fi singura primarie din tara a prm...fata de boanches ioja este un om de afaceri prosper si o buna optiune pt dorna
26.   DE UNDE A FURAT BANI FLUTUR?????? trimis de
(10 feb 2008, 19:36:49
DE UNDE ARE FLUTUR ATATI BANI SA DEA LA PRIMARII PSD IN MANA SUME CUPRINSE INTRE 10000- 3OOOO DE EURO SA CANDIDEZE DE LA PLD. NU ARE OAMENI.......

SA SE DUCA LA INSECTAR SA MAI SCOATA FLUTURASI .......
27.   Vd trimis de
(10 feb 2008, 20:13:11
PSD=PCR
28.   Vd trimis de
(10 feb 2008, 20:18:16
PSD=PCR =NENOROCITI
29.   Nu vreau sa mai aud de marza comunistu trimis de
(10 feb 2008, 20:20:25
mi e sila sa mai aud de numele astuia,imi vine sa vomit si cred ca nu sunt singurul,psd este un partid care a pierdut mult si va pierde in continuare ca este reprezentat la nivel inalt de infractori
30.   Porcilor trimis de
(10 feb 2008, 22:58:54
Porcilor din psd;ce elite aveti voi?

Elitele voastre au furat revolutia din 1989, au v�ndut industria Rom�niei la fier vechi, si au determinat forta de munca din Rom�nia sa se umilesca pe alte meleaguri .A-ti promovat coruptia la rangul de virtute, milioane de copii au ramas cu bunicii sau singuri, �nc�t astazi sunt �n ROM�NIA mai multi copii fara parinti datorita migratiei deg�t orfani dupa al doile razboi mondial si tot asa sirul dezastrelor pricinuite de lacomii comunisto-PSD isti poate continua.

Astazi rom�nii nu mai tolereaza perpetuarea acestor tradatori de neam si de tara si prin votul lor �i va trimite �n abisul istoriei acolo unde �si vor ispasi pacatele.
31.   Frunzulica trimis de
(11 feb 2008, 09:57:45
TOV. FRUNZA DACA ESTI UN OM CINSTIT ,SPUNE CE AI FACUT IN ULTIMI 4 ANI ,ORASUL ARATA CA DUPA RAZBOI .CRED CA A SOSIT TIMPUL SA NE LASI IN PACE .STIU CINE TE VREA DIN NOU SA FII PRIMAR ,BOLIAC ,BOTIC,..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci cu smântână 10 porţii - 60 minute 800g ciuperci proaspete3 morcovi2 rădăcini de pătrunjel1 ceapă mare50g margarină8 linguri smântână1 lingură făină1 leg. Pătrunjel± sare, piper Zarzavatul curăţat se fierbe în 4 l apă, apoi se... Citeşte