Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 feb 2008 - Anul XIII, nr. 31 (3712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Ironii

Mîrza l-a luat în balon pe doctorul Irimie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza, l-a luat la mişto pe prim-vicepreşedintele organizaţiei municipale Suceava a PD-L , doctorul Cristian Irimie, după ce acesta a declarat că are informaţii certe că „se fac presiuni” pentru ca Spitalul Judeţean să-şi dea acordul în vederea construirii unui supermarket în incinta sa şi că a cerut consilierilor judeţeni să explice care este avantajul ridicării complexului comercial.

Mîrza i-a cerut lui Irimie să-i spună când este de serviciu la balonul PD-L de lângă Casa Culturii din Suceava (aluzie la balonul electoral amplasat de PD-L în campania pentru euroalegeri) pentru a putea trimite consilierii judeţeni să stea la coadă ca să-i dea explicaţii.

„Domnia sa, cât a fost director de spital, nu a solicitat niciodată fonduri, că i se dădeau. Îi transmit şi îl rog să ne spună când e de serviciu lângă balonul PD-L-ului în faţa Casei Culturii, pentru că o stea la coadă consilierii judeţeni din toate partidele să-i dea explicaţii. Doar să ne transmită programul domniei sale la balon”, a declarat ironic Mîrza.

De menţionat că încă de anul trecut, reprezentanţi ai companiei care are în proprietate lanţul de hipermarket-uri Plus a făcut o ofertă autorităţilor locale şi judeţene, de a construi un bloc de garsoniere pentru medici, la schimb cu concesionarea unei suprafeţe de teren în curtea spitalului, pentru a ridica un magazin Plus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza l-a luat în balon pe doctorul Irimie.
 Vizualizări articol: 898 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mîrza l-a luat în balon pe doctorul Irimie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Capul plecat trimis de
( 7 feb 2008, 11:12:24
evident ca irimie nu a cerut fonduri cat a fost director de spital, ptr ca nu voia sa il supere pe taticul mirza cu cerutul banilor, a vrut sa demonstreze ca este un genial manager si ca se descurca cu ce are, adica cu mai nimic;s-a si vazut de altfel, cat de infloritor a fost spitalul in perioada domniei lui irimie, ca si in cea a lui hancu, si a lui creteanu, etc etc;toti procedau la fel, lingeau la capii judetului si erau tinuti in functii,fara sa deranjeze pe nimeni cu problemele spitalului;curios este insa ca bani de premii de sute de milioane aveau pentru ei, cei din conducere, la fiecare sfarsit de an
2.   Dr.Irimie trimis de
( 7 feb 2008, 11:41:07
Doctorul Irimie este un mare DOMN d-le Mirza,pacat ca PSD-ul pe care-l pasoriti nu a putut sa-l pastreze.Irimie putea sa creeze PSD-ului si oricarui partid o imagine pozitiva comparativ cu nulitatile pe care le promoveaza Mirza acum in lipsa unor personalitati.Irimie petnru tine Mirza si pentru altii din PSD ar trebui sa fie un model de educatie,rafinament,profesiona si foarte mult bun simt.Invatati si voi cate ceva din ceea ce este dr. Irimie!!!
2.1  RE: Dr.Irimie trimis de
( 7 feb 2008, 16:00:54
BAaaa da pupincurist mai esti. Esti angajat lingau de serviciu?
3.   MIRZA ANALFABETUL= Vanghelie de Suceava trimis de
( 7 feb 2008, 12:56:41
"ieri am vazut , adica in presa de astazi" ORI ESTI ANALFABEL .....ORI AI ACCES LA ZIARE... DE IERI ....FACI TU ZIARELE MAI NESIMTITULE???

SUCEVENI nu mai faceti greseli ...priviti un baron local, un japcar, si cel mai mare mincinos din judet ....are curaj sa zica , cate firme are fiusu??? ....de ce a vrut sa strice parcul de la Universitate , ca sa ii faca lui ginerisu biserica ..... mare nesimtit ....Sper sa cada cat mai curand!! hai PD_L
4.   Catre ginecolog trimis de
( 7 feb 2008, 13:25:29
In specialitatea mea de psihiatru am de a face cu timpitzi , irimie are alt obiect al muncii si de atita preocupare s-a timpit si el.Il astept la mine la cabinet , scorul il stie din retzea.
4.1  RE: Catre ginecolog trimis de
( 7 feb 2008, 13:59:06
da e foarte bine un supermarket in curtea spitalului.....mai faceti si un cimitir....si toata lumea se va interna ...sau poate domnul Marza se va interna ..si e necesar sa fie un magazin....in zona...deci este foarte clar Doinita Motan Ganea joaca la consiliul judetean...are nevoie de sprijin...i s-a cam terminat sefia....tatal ei nu era SI la PSD...........fusta creata ca mintea e la bani
5.   Irimie e un caca maca in politica trimis de
( 7 feb 2008, 15:56:26
In primul rand BRAVO domnului PSIHIATRU care a scis mai sus...Psihiatre esti tare, ce sa mai zic, ai zece puncte, scurt si la obiect, mai concis de atat nu putea scrie nimeni de irimie....

Se vede ca Irimie e unul din pupatorii in kr ai lui flutur...asta nici nu ajunge la glezna lui marza ca valoare si ca tact in politica!
6.   Trei crai e la rasarit, de la Kremlin au venit trimis de
( 7 feb 2008, 17:24:27
Metodologia administrativa a orasului este inca abigua, de aceia fiecare o interpreteaza dupa interesul pungii sale.

Aprobarea de market in zona trebuie data de Urbanism si, nu de directorul spitalului, Mirza sau primar. Asa cum nu se poate infiinta o bodega langa o scoala, pentru ca aceasta ar afecta intr-o forma negativa copii. Nici magazin nu se poate construi in perimetru spitalului pentru ca traficul mare ar periclita sanatatea celor bolnavi. Deci, chestiunea cu marketul, cade din prima.

Metoda de distributie a fondurilor CJ spre diferite institutii nu trebuie sa depinda de Mirza si banda lui de shmenari, care dezvolta conruptia, ci trebuie gasita o alta forma de distributie.

Iar Dontu, Mriza si Iordache nu reprezinta altceva decat ceea ce este rau in judetul Suceava. Conruptie, santaj, dezinformare, hotie si trafic de influienta.

Sper ca PDLeii sa ne ajute sa scapam de aceasta epidemie PSD/PCR care a cotropit tot judetul.
7.   Capul lui VIRGI trimis de
( 7 feb 2008, 18:38:14
Oameni buni, cand ma uit la Virgi imi dau seama ca seamana foarte mult cu Stefan cel Mare. Poate ca ar trebui ca toti artistii care realizeaza lucrari artistice sa se inspire din figura lui Iordache. Ar fi totusi o diterenta: Stefan dupa o lupta construia o biserica si regula o domnita, Virgi dupa fiecare declaratie politica, cumpara un apartament amantei si fute aceeasi femeie.
8.   Pt. briceag trimis de
( 8 feb 2008, 00:06:45
daca esti obiectiv si ai un limbaj civilizat este ok.daca nu o sa fie foarte greu pt. tine.pt./ ca te cunosc si o sa te ard dobitoc vandut ce esti!!!!DECI atentie mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.   Thuu, thuuu, ce m-a speriat razboinicul asta trimis de
( 8 feb 2008, 09:18:12
Razboinc, multumesc ca ma-ai atentionat intr-o forma atat de autentica, ce se pare ca te caracterizeaza. Acum parca m-am mai desteptat un pic. Totusi vreu sa te intreb, ce sa zic si ce sa nu zic, ca sa nu mai gresesc aici?

Ajuta-ma sa ineleg, te rog, ce inseamna... ok? Ce zona folclorica reprezinta acest cuvant, fiindca eu nu am trecut pe acolo?

Ai auzit ca tovarasul Mirza este internat la spital, cica i s-a lenevit inima.

Tu in ce oaste lupti si ce aperi?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui umplut în croissant 4 porţii – 60 minute 2 piepţi de pui500g aluat de foitaj400g ciuperci pleurotus proaspete1 căţel de usturoi100ml ulei1 leg. pătrunjel1 ou± sare, piper 1. Toacă mărunt ciupercile pe care le-ai curăţat şi spălat.... Citeşte