Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2007 - Anul XII, nr. 303 (3671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Planuri

PD-L Suceava vrea să câştige Consiliul Judeţean şi jumătate din primării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Noul preşedinte al PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat că obiectivul acestui partid pentru viitoarele alegeri locale este câştigarea Consiliului Judeţean Suceava şi a cel puţin jumătate din primăriile din judeţ.

„Din momentul de faţă nu mai discutăm despre PD sau PLD, ci despre PD-L, o nouă forţă politică, cel mai puternic partid din România”, a spus Gheorghe Flutur.

El a precizat că PD-L vrea să câştige conducerea Consiliului Judeţean Suceava pentru a putea promova o nouă politică de dezvoltare a judeţului bazată pe investiţii.

„De aproape 18 ani combinaţiile de la nivelul conducerii judeţului au arătat că nu există o alternativă. Au existat trădări şi înţelegeri, iar acum este nevoie de o schimbare, de o echipă nouă de conducere care să modernizeze judeţul”, a arătat preşedintele PD-L Suceava.

Flutur îşi continuă lupta contra PSD

Ţinta principală a liderului PD-L Suceava a fost PSD, despre care a precizat că „de 24 de ore a pierdut şansa să mai câştige viitoarele alegeri”.

Flutur a precizat că social democraţii trebuie să „deconteze” în momentul de faţă beneficiile de care au beneficiat de pe urma tranziţiei din România.

„Le recomandăm să postească în această perioadă pentru a-i spăla păcatele tranziţiei. Ei sunt principalii chiriaşi ai tranziţiei şi nu au dreptul să ia în derâdere noul PD-L. Mai mult, cei din PSD sunt marii beneficiari ai tranziţiei din România, dar nu au plătit nimic până acum”, a subliniat Flutur.

El a ţinut să transmită celor din PSD că principalul obiectiv al PD-L, pentru viitoarele alegeri din România este obţinerea unui scor care să depăşească suma rezultatelor obţinute de PD şi PLD la alegerile europarlamentare din toamna acestui an.

„Obiectivul nostru major, şi transmit pe această cale un mesaj de la Suceava către PSD, este să nu rămânem la suma procentelor pe care le-a făcut PD şi PLD, ci să le depăşim, în aşa fel încât să putem conduce anul viitor România şi să ajungem la guvernare”, a mai spus Gheorghe Flutur.

”Nici PNL nu se simte bine după înfiinţarea PD-L”

Liderul PD-L Suceava a precizat că înfiinţarea acestui partid i-a „neliniştit” şi pe cei din PNL, partid în care au început deja revoltele contra preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu.

El a arătat că în rândul liberalilor există nemulţumiri cu privire la modul în care conducerea PNL promovează anumite persoane în funcţii de conducere, sau de modul în care s-a negociat bugetul României pe anul 2008.

„Nici PNL nu se simte mai bine după înfiinţarea PD-L. Există revolte împotriva doctrinei lui Tăriceanu, care înseamnă punerea de oameni incompetenţi în funcţii de conducere, dar şi pentru că au scos la mezat bugetul României şi l-au pus pe tava celor de la PSD”, a încheiat Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L Suceava vrea să câştige Consiliul Judeţean şi jumătate din primării.
 Vizualizări articol: 971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L Suceava vrea să câştige Consiliul Judeţean şi jumătate din primării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu roşii şi mazăre 6 porţii – 70 minute250g margarină350g făină3-4 linguri apă minerală (sifon)300g roşii mici (cherry)250g mazăre fină Maxim’s50ml ulei1 ceapă mică3-4 frunze de busuioc1-2 fire rozmarin± sare, piper Din... Citeşte