Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2011 - Anul XVI, nr. 236 (4834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alexandra Stan şi-a lansat single-ul "1.000.000", în premieră, la Pro FM

Alexandra Stan şi-a lansat marţi seară, în premieră în România, single-ul "1.000.000" la Pro FM, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Artista nu a fost prezentă în studio, alături de DJ-ii Greeg şi Marius Onuc, din cauza unei probleme de sănătate, dar a intrat în direct pe telefon, de acasă din Constanţa. Ea le-a mărturisit băieţilor că o doare foarte tare o măsea, respectiv că îi creşte o măsea de minte, lucru care a făcut-o să ia o pauză.

Despre noul ei single, cel de-al patrulea, care reprezintă totodată şi primul featuring, cu rapperul german Carlprit, Alexandra Stan a spus: "Am lansat deja piesa în Franţa şi Italia, dar în România o lansez acum, în premieră la voi, la Pro FM. Cât despre colaborarea mea cu Carlprit, noi încă nu am apucat să ne şi vedem, dar probabil că ne vom cunoaşte la filmarea clipului ce se întâmplă în curând".

Alexandra va rămâne la Constanţa până vineri, când va pleca în Italia, urmând ca sâmbătă să susţină două concerte în Elveţia.

Alexandra Stan a mai spus că se mândreşte pentru că a fost nominalizată la premiile MTV EMA, la categoria Best Romanian Act, invitându-i pe toţi ascultătorii postului Pro FM să o voteze pe site-ul www.mtv.ro. "Chiar sper să fac o figură frumoasă la Belfast şi vă spun sincer că eu cred că aceasta e cea mai mare realizare a mea de până acum, cu atât mai mult cu cât pot merge mai departe, dacă acumulez numărul cel mai mare de voturi către categoria Best European Act", a spus Alexandra Stan.

Primul single al Alexandrei Stan, "Lollipop", a fost lansat pe piaţa internaţională în 2009, dar adevăratul succes l-a cunoscut odată cu cel de-al doilea - "Mr. Saxobeat". A urmat apoi piesa "Get Back (ASAP)", iar în urmă cu zece zile, Alexandra Stan a lansat primul său album - "Saxobeats".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandra Stan şi-a lansat single-ul "1.000.000", în premieră, la Pro FM.
 Vizualizări articol: 1555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexandra Stan şi-a lansat single-ul "1.000.000", în premieră, la Pro FM0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei