Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 184 (7796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident rutier

Avocatul Traian Andronachi și familia sa, salvați de centura de siguranță și scaunul pentru copil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cinci oameni au fost răniți, din fericire ușor, în urma unui accident produs vinerea trecută pe DN 2H, la Milișăuți. În accident au fost implicate trei mașini. Unul dintre autoturisme, care circula regulamentar, era condus de avocatul Traian Andronachi, fost manager al Spitalului municipal Rădăuți, care era în mașină cu soția și cu fetița în vârstă de un an și patru luni. Acest accident este o bună lecție cu privire la cât au contat centurile de siguranță și scaunul pentru copil corect folosit.

Cu privire la cum s-a produs accidentul, șoferul unui VW Polo, care rula pe direcția Suceava spre Rădăuți, neatent, a frânat brusc și a tras de volan, când mașinile din față au oprit. Mașina VW a ieșit în decor inițial în dreapta, unde a lovit un cap de pod. În urma impactului autoturismul marca VW Polo a fost rotit și proiectat pe celălalt sens de mers, moment în care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Mercedes-Benz care circula regulamentar pe direcția Rădăuți-Suceava, condus de Traian Andronachi.

Cinci răniți au fost transportați cu ambulanțele la spital, în urma accidentului, din mașinile Mercedes și VW Polo. În accident a mai fost implicat un VW Passat, care a intrat într-un cap de pod.  

Cei cinci răniți au fost diagnosticați cu excoriații și traumatisme ușoare.

După accident, Traian Andronachi a tras un semnal de alarmă cu privire la cât au contat centurile de siguranță și scaunul pentru copil corect folosit.    

„Am un mesaj în special pentru cei care călătoresc cu copii in mașină! Nu plecați la drum fără scaun special pentru copii și fără să vă asigurați ca ați cuplat corespunzător centurile de siguranță! Circulați prudent şi fără viteză, nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla!

Mulțumim lui Dumnezeu pentru grija pe care a avut-o pentru noi! A fost pentru prima dată când, înainte de a pleca, m-am asigurat încă o dată că centura fetiței e bine cuplată!

Mulțumesc, de asemenea, SMURD Rădăuți, SAJ Rădăuți, Poliției municipiului Rădăuți, foștilor colegi ai Spitalului Rădăuți, foștilor colegi de la Spitalul Județean Suceava și în special acelor oameni de bine, care nu au ezitat nici o clipă și au sărit în ajutorul persoanelor implicate în accident”, a transmis Traian Andronachi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avocatul Traian Andronachi și familia sa, salvați de centura de siguranță și scaunul pentru copil.
 Vizualizări articol: 6993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Avocatul Traian Andronachi și familia sa, salvați de centura de siguranță și scaunul pentru copil5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei