Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iul 2020 - Anul XXV, nr. 168 (7473)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inadmisibil

Pisoi abandonați dintr-o mașină, iar unul dintre ei este călcat și omorât

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cinci pui de pisică au fost abandonați vineri după-amiază pe o stradă din Frătăuții Vechi. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă arată cum pe stradă apare un autoturism marca Lancia, care la un moment dat oprește. Pe partea opusă camerei de supraveghere cineva deschide o portieră și lasă jos pisoii, iar mai apoi mașina părăsește zona, nu înainte de a trece peste una din micile feline pe care o și omoară.

Roxana Ciornei, președintele Asociației ”Casa lui Patrocle”, s-a arătat revoltată de ceea ce s-a întâmplat la Frătăuții Vechi și consideră că evenimentul este mai grav decât cel înregistrat acum câteva zile la Fălticeni, unde un șofer a trecut intenționat peste doi pui de câine, rezultatul fiind decesul celor două animale.

”Aici avem două fapte, respectiv abandon de animale și ucidere fără drept de animale. Voi depune plângere și de această dată la Poliție pentru că mi se pare un act de o cruzime absolută. Îi rog pe toți cei care recunosc mașina, și nu pot fi prea multe mașini de tipul Lancia vagon, să mă anunțe cine este proprietarul sau să sesizeze Poliția”, a arătat Roxana Ciornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pisoi abandonați dintr-o mașină, iar unul dintre ei este călcat și omorât.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Pisoi abandonați dintr-o mașină, iar unul dintre ei este călcat și omorât1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulz sau ciuci cu brânză pentru grătar O surpriză plăcută la orice ieșire la grătar o putem face dacă aducem un preparat rustic pe care îl putem pregăti rapid. Pentru asta putem avea un semipreparat pe care îl putem face și cu o lună înainte, îl putem păstra... Citeşte