Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mar 2020 - Anul XXV, nr. 59 (7364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Măsuri dure

Nouă suceveni veniți din Italia au fost aduși ieri sub pază din Vama Nădlac și plasați în carantină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Nouă persoane cu domiciliul în județul Suceava care s-au întors din Italia au fost aduse ieri sub escortă din Vama Nădlac și au fost plasate în carantină în locurile special amenajate de autorități, a declarat, miercuri, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, în conferință de presă. Acesta a spus că este vorba despre patru călători și cinci șoferi. Cele nouă persoane au plecat de la Nădlac și au ajuns în cursul zilei de miercuri la Suceava. În județul Suceava sunt 92 de locuri de carantină în nouă locații.

Prefectul a făcut apel la responsabilitate din partea populației și respectarea măsurilor dispuse de autorități, amintind că un tânăr din Suceava care se afla în autoizolare la domiciliu a solicitat insistent să fie lăsat să susțină examenul pentru obținerea examenului de conducere, la care avea programare, dar i s-a explicat și a înțeles că acest lucru nu este posibil.

Ieri dimineață, la ora 9.00, în județul Suceava se aflau în autoizolare la domiciliu, conform directorului Direcției de Sănătate Publică, Silvia Boliacu, 354 de persoane care au călătorit în zonele de risc și 297 membri de familie (aparținători) ai acestora, adică un total de 651 de persoane monitorizate la domiciliu, fără simptomatologie specifică. Un număr de 56 de persoane au ieșit  din autoizolare, numărul total al acestora fiind de 282 de persoane, de la instituirea măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus. Ieri dimineață, cinci persoane cu suspiciune de coronavirus erau internate la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Aseară, DPS a informat că testele erau negative. Cele cinci persoane nu au coronavirus.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nouă suceveni veniți din Italia au fost aduși ieri sub pază din Vama Nădlac și plasați în carantină.
 Vizualizări articol: 2549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nouă suceveni veniți din Italia au fost aduși ieri sub pază din Vama Nădlac și plasați în carantină5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei