Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 feb 2020 - Anul XXV, nr. 43 (7348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Colegiul de Artă

Alexandru Vlădianu, clarinet, a câştigat trofeul Concursului ”Cel mai bun interpret”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Gala laureaţilor de vineri, 21 februarie, a încheiat cea de-a XXI-a ediţie a Concursului de interpretare instrumentală „Cel mai bun interpret”, de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava.

Aproape 50 de elevi ai colegiului, de la specializarea muzică, s-au înscris în competiţie, cei mai merituoşi dintre aceştia fiind recompensaţi cu premii şi diplome din partea organizatorilor.

Trofeul „Cel mai bun interpret” 2020 a fost adjudecat de elevul Alexandru Vlădianu, din clasa a VII-a, instrument clarinet. Adolescentul este coordonat de profesorul Ciprian Baicu.

„Încheiem cu succes a XXI-a ediţie a concursului. Elevii noştri au dovedit un nivel foarte bun de pregătire muzicală. Felicităm toţi concurenţii, profesorii îndrumători şi corepetitori”, a menţionat prof. Elena Istrate, director adjunct, coordonatoarea proiectului. Aceasta a mulţumit pentru sprijin sponsorilor Alexandria Librării, Celestin, Asociaţiei de Părinţi şi Absolvenţi şi conducerii liceului.

 

Laureaţii

Premiul oferit în memoria fostei profesoare Cătălina Hapurne a mers la elevul Riccardo Nathanael Tănase (pian), profesor îndrumător Elena Andriescu.

„Doamna profesor a fost un om minunat, de o modestie rară, de un rafinament intelectual deosebit, cu simţ al umorului. Am avut toată admiraţia şi preţuirea pentru dumneaei. A iniţiat acest concurs, iar în memoria sa am instituit acest premiu”, a arătat prof. Alexandra Veronica Bejinaru – directoarea colegiului.

Premiul juriului, al cărui preşedinte a fost prof. Florin Ungureanu, a fost obţinut de Andra Oltean (pian), coordonată de prof. Johannes Onesciuc; Premiul Asociaţiei de Părinţi şi Absolvenţi - Cristian Dascălu (clarinet), prof. îndrumător Ciprian Baicu.  

Diplome de apreciere din partea ziarului Monitorul de Suceava au primit Olivia Marţincu (pian), îndrumată de prof. Riciard Gagiu, şi Luca Morar (vioară), prof. Cristina Ungureanu.

La rândul său, prof. Elena Andriescu a acordat trei premii speciale elevilor Selina Sarah Filip, Abigail Debora Tănase şi Riccardo Nathanael Tănase.

Cu premiul I au fost distinşi următorii elevi: Selina Sarah Filip (pian), prof. coordonator Elena Andriescu; Robert Nicolae Balan (clarinet), prof. Daniel Paicu; Abigail Debora Tănase (pian), prof. Elena Andriescu; David Ioan Chipăruţi (trompetă), prof. Florin Sumanariu; Melina Meşinschi (vioară), prof. Cristina Ungureanu; Alessia Pop (pian), prof. Laura Hreniuc; Ștefan Cureleţ (clarinet), prof. Daniel Paicu; George Alexandru Dumitriu (clarinet), prof. Vitalie Cazacu; Laurenţiu  Atănăsoaie (corn), prof. Petru Tabarcea; Sebastian Ionuţ  Balan (trompetă), prof. Florin Sumanariu; Ștefan Stoenescu (pian), prof. Laura Hreniuc.

Organizatorii au mai oferit 21 de premii II, opt premii III şi o menţiune.

Pentru elevi, „Cel mai bun interpret” reprezintă un exerciţiu pentru olimpiadele de specialitate din perioada următoare, o evaluare a nivelului de pregătire.

În luna martie, în perioada 20 – 21, Colegiul de Artă Suceava va găzdui  Faza Zonală a Olimpiadei Naţionale de Interpretare Muzicală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Vlădianu, clarinet, a câştigat trofeul Concursului ”Cel mai bun interpret”.
 Vizualizări articol: 3066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Alexandru Vlădianu, clarinet, a câştigat trofeul Concursului ”Cel mai bun interpret”5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei