Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 feb 2020 - Anul XXV, nr. 35 (7340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Incident

Profesor filmat în timp ce îmbrâncea un elev, pe motiv că ar fi întârziat la oră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Derapaje la un liceu din municipiul Suceava, unde profesorul de educație tehnologică a fost filmat îmbrâncind un elev pe motiv că acesta ar fi întârziat la oră.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, la clasa a VII-a, de la Liceul Teoretic Filadelfia Suceava, conducerea unității menționând că are cunoștință de cele petrecute, iar cei implicați vor răspunde pentru comportamentul lor.

Din imaginile video trimise pe adresa ziarului Monitorul de Suceava se vede cum profesorul îl ”scutură” pe elev, prinzându-l de gulerul hainei, în timp ce îl întreabă de mai multe ori ”Unde umbli??, Unde umbli?”.

Iritat de comportamentul profesorului, elevul în cauză îl amenință că îl va da pe mâna poliției.

Al doilea calup de imagini video surprind atmosfera de la clasă, o dezordine generală mai curând, unde fiecare vorbește după bunul plac, unii elevi sunt în picioare, alții în bănci, în timp ce profesorul încearcă pe un ton ridicat, dar fără succes, să liniștească spiritele.

Reprezentanții școlii au menționat că este vorba despre un profesor de educație tehnologică, trecut de vârsta pensionării, care nu „compatibilizează întru totul cu tânăra generație”.

„Cunoaștem cazul, reacția profesorului nu este îndreptățită, ce pot să zic este că acesta a fost sfidat și provocat de elevi, în special de elevul pe care l-a luat de haină. Știu că este un elev care nu este la prima abatere, obraznic. Cazul profesorului îl analizăm și în Comisia de Disciplină. Evident că ne dorim binele copiilor atât pe plan academic, cât și în ceea ce ține de caracter”, a menționat conducerea școlii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesor filmat în timp ce îmbrâncea un elev, pe motiv că ar fi întârziat la oră.
 Vizualizări articol: 7489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Profesor filmat în timp ce îmbrâncea un elev, pe motiv că ar fi întârziat la oră2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei