Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 ian 2020 - Anul XXV, nr. 10 (7315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Au bătut palma

Hoţul prins după ce a încasat câştigurile la pariuri sportive a dat-o „la pace” cu păgubitul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Hoţul care a fost prins după ce a încasat câştigurile la pariuri sportive de pe biletul găsit în portofelul pe care şi l-a însuşit într-un bar din Frătăuţii Vechi a scăpat de orice repercusiuni penale. Şi asta pentru că păgubitul a preferat să-şi retragă plângerea după ce şi-a recuperat atât actele, cât şi banii.

Valentin Nicolae Nănescu venise acasă din Germania, acolo unde munceşte, pentru a participa la înmormântarea tatălui. Pe data de 9 ianuarie a mers la barul numit „La NATO”, iar în timp ce era afară la fumat unul dintre vecinii de masă i-a furat portofelul în care se găseau cartea de identitate, cardul bancar, permisul de conducere, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Germania, precum şi 400 de euro şi 630 de lei. De asemenea, în portofel mai era şi un bilet la pariuri sportive, care s-a dovedit câştigător.

Inspiraţia bărbatul a fost aceea că şi-a fotografiat biletul câştigător şi în felul acesta a putut da de urma hoţului.

„Eu aveam făcută poză cu telefonul mobil, parcă am fost inspirat dinainte să fac poză şi omul de la agenţia de pariuri mi-a spus că dacă vine la el nu-i dă banii pe bilet, dar dacă merge în altă parte mi-a spus că trebuie să vin, să vedem în sistem dacă s-au ridicat banii şi de unde”, a povestit Nănescu.

Şi până la urmă avea să se dovedească varianta câştigătoare. Biletul cu un câştig de 666 de lei a fost încasat de la o agenţie din Rădăuţi, dar cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere hoţul a fost identificat imediat în persoana lui Ionel Marin Istrătoaie, de 18 ani, tot din Frătăuţii Vechi.

„Poliţistul s-a deplasat la casa de pariuri sportive şi nu mică i-a fost mirarea să vadă că biletul apărea încasat tocmai de către autor”, a arătat comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Acum, oamenii din Frătăuţii Vechi corelează suma de pe biletul câştigător, 666, cu cifra Satanei şi cred că acesta a fost şi motivul pentru care hoţul a fost prins rapid.

„A fost un lucru diavolesc, de parcă i-a luat minţile, eu pur şi simplu am rămas şocată”, a spus o localnică.

Concluzia despre acest caz a tras-o un bărbat din Frătăuţii Vechi: „Un hoţ inteligent? Nu prea, chiar deloc”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţul prins după ce a încasat câştigurile la pariuri sportive a dat-o „la pace” cu păgubitul.
 Vizualizări articol: 2428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţul prins după ce a încasat câştigurile la pariuri sportive a dat-o „la pace” cu păgubitul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei