Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 258 (7259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inconştienţă

Cum se poate muri pe un drum naţional din Suceava, în urma unei depăşiri inconştiente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În ciuda faptului că aproape nu este zi în care să nu se scrie şi să nu se vorbească de accidente rutiere grave şi de tragedii pe şosele, realitatea pe care o vedem zilnic pe şoselele din judeţ este că mulţi şoferi ignoră regulile minime de siguranţă şi se angajează în manevre inconştiente, prin care se pun în pericol pe ei, dar îi pun şi pe alţii. Cele mai dese sunt depăşirile la limită, prin care cei care vin regulamentar din sens opus sunt puşi la încercare. Din păcate, după cum o arată şi imaginile ataşate la acest material, unii şoferi intră în depăşiri care intră în categoria inconştienţă crasă, pur şi simplu depăşind în orb şi bazându-se pe faptul că cel care vine de pe contrasens va frâna şi le va permite să treacă.

Un participant la trafic ne-a trimis imagini care arată cum, în după-amiaza zilei de 31 octombrie, pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, în zona Frasin, şoferul unui autoturism Mercedes, cu numărul SV-84-AEB, nu mai are răbdare să stea în spatele unui tir, deşi acesta rulează totuşi cu aproximativ 70 de kilometri la oră, într-o zonă limitată la 50 de km/h.

Şoferul pericol public intră în depăşire pe linia continuă, într-o curbă strânsă la dreapta, în care nu avea nici o urmă de vizibilitate. Şoferul care vine de pe sens opus nu se pierde din fericire cu firea, reduce brusc viteza şi iese pe acostament, pentru a evita impactul cu inconştientul. Absolut revoltător este şi că în discuţia prin staţie care a urmat, şoferul Mercedesului se plânge că cel care circula regulamentar nu l-a lăsat să treacă. Discuţiile prin staţie continuă, şoferii apostrofându-l pe inconştient, care însă devine agresiv verbal, ameninţă un alt şofer cu bătaia şi îi spune celui care a filmat că i se „fâlfâie” de imagini şi că dacă ar fi omorât un om nu contează, că el are asigurare.

Este pur şi simplu revoltător ce se întâmplă în trafic, iar mai grav este că astfel de episoade se petrec des. Cu astfel de şoferi în trafic, care de regulă sunt cei mai virulenţi în mediul online, cerând drumuri mai bune şi autostrăzi, nenorocirile de pe şosele se pot repeta oricând.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum se poate muri pe un drum naţional din Suceava, în urma unei depăşiri inconştiente.
 Vizualizări articol: 3371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Cum se poate muri pe un drum naţional din Suceava, în urma unei depăşiri inconştiente5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei