Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 243 (7244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Campanie

Klaus Iohannis s-a plimbat prin centrul Sucevei şi a făcut fotografii cu susţinătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a plimbat, ieri, prin centrul Sucevei şi a făcut fotografii cu susţinătorii săi şi cu mai multe grupuri de copii. După inaugurarea noului ambulatoriu integrat de specialitate al Spitalului Judeţean Suceava, Klaus Iohannis s-a oprit în centrul Sucevei, fiind întâmpinat pe esplanada Casei de Cultură de preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, de deputatul PNL Ioan Balan şi de viceprimarul municipiului Lucian Harşovschi.

De pe esplanada din centrul Sucevei, Klaus Iohannis a parcurs pe jos traseul către sediul PNL de pe Aleea Trandafirilor. În timpul plimbării, Gheorghe Flutur a discutat cu şeful statului despre proiectele care au fost realizate pentru reabilitarea zonei centrale, printre care modernizarea esplanadei şi parcările subterane. De asemenea, Gheorghe Flutur i-a vorbit din nou şefului statului despre importanţa construirii de autostrăzi care să lege Suceava şi Moldova de vestul ţării şi de Bucureşti. Klaus Iohannis a remarcat faptul că centrul Sucevei arată foarte bine. Pe traseu, preşedintele a fost oprit în mai multe rânduri de suceveni care au dorit să se fotografieze şi să schimbe câteva cuvinte cu acesta. În timpul plimbării, preşedintele României s-a fotografiat şi cu două grupe de preşcolari, care se aflau în parcul central împreună cu educatoarele pentru a culege frunze din care urmau să facă diverse aranjamente. Una dintre educatoare i-a transmis preşedintelui României că preşcolarii au ieşit în parc pentru a observa natura şi a adăugat că „acum dumneavoastră sunteţi cireaşa de pe tort”.

Ajuns în faţa sediului PNL Suceava, Klaus Iohannis a fost întâmpinat de primarul Ion Lungu, precum şi de numeroşi liberali. Ion Lungu i-a transmis lui Klaus Iohannis că este aşteptat de „armata liberală”, care este pregătită să fie alături de acesta în câştigarea unui nou mandat de preşedinte al României. Mai mulţi dintre cei prezenţi în faţa sediului PNL i-au solicitat preşedintelui României să le dea autografe pe cărţile publicate de acesta.

În sediul PNL Suceava, Klaus Iohannis a avut o scurtă întâlnire cu parlamentarii liberali suceveni, primari şi consilieri liberali. La discuţii au fost prezenţi parlamentarii PNL Ioan Balan, Daniel Cadariu, Angelica Fădor, Dumitru Mihalescul şi Bogdan Gheorghiu.

După întâlnire, Klaus Iohannis a făcut o fotografie alături de primarii şi parlamentarii PNL din judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Klaus Iohannis s-a plimbat prin centrul Sucevei şi a făcut fotografii cu susţinătorii.
 Vizualizări articol: 2589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Klaus Iohannis s-a plimbat prin centrul Sucevei şi a făcut fotografii cu susţinătorii3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei