Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 181 (7182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Suferință

Polițist împușcat în cap la marginea cartierului Burdujeni, din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un agent de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Dărmănești se află în stare critică la spital, după ce luni seara s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare. Agentul principal Andrei Ionuț Aursulesei, în vârstă de 32 de ani, a încercat să-și pună capăt zilelor, trăgându-și un glonte în cap în timp ce se afla într-un autoturism Audi, pe Dealul Mănăstirii de la marginea cartierului Burdujeni. Descoperirea a fost făcută chiar de către colegii acestuia, după ce agentul principal postase luni după-amiază pe o rețea de socializare un mesaj în care își arăta intenția de a-și pune capăt zilelor. Ei l-au descoperit la periferia municipiului Suceava, având o plagă prin împușcare în zona capului, și au sunat de urgență la 112. La fața locului a ajuns echipajul unei ambulanțe care l-a preluat pe polițist în stare gravă, cu semne vitale și l-a transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost preluat de medici.

Derularea întregului eveniment a început în jurul orei 17.15, când agentul principal de poliție Andrei Ionuț Aursulesei, din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Secția de Poliție Dărmăneşti, a postat pe o rețea de socializare un mesaj din care rezulta faptul că e posibil să comită un act suicidar, motivat de dragostea față de fosta soție. În scurt timp colegii din cadrul Secției din Dărmănești și din cadrul Poliției Municipiului Suceava au demarat căutările în zonele în care se bănuia că ar fi putut ajunge Aursulesei și l-au găsit, în jurul orei 17.30, pe un teren agricol de la marginea municipiului, în zona denumită Dealul Mănăstirii din Burdujeni. Bărbatul de 32 de ani se afla în interiorul unui autoturism marca Audi, având o plagă împușcată în zona capului. A fost alertat imediat un echipaj al ambulanței, la sosirea personalului medical polițistul fiind în stare foarte gravă, dar cu semne vitale prezente. El a fost transportat de urgență la spital în stare critică, fiind preluat de o echipă mixtă de medici urgentiști, de neurochirurgie și terapie intensivă, care au intervenit chirurgical pentru salvarea acestuia.

La fața locului a ajuns în scurt timp echipa operativă sub coordonarea adjunctului șefului Inspectoratului de Poliție Suceava, pentru cercetarea criminalistică și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. Primele verificări au arătat faptul că la comiterea actului suicidar agentul de poliție a folosit armamentul din dotare. El se afla în afara orelor de serviciu.

Agentul principal de poliţie Andrei Ionuț Aursulesei este ajutor de șef de post la Postul de Poliție Comunal Dărmăneşti și absolvent al Şcolii de Agenți de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina, promoția 2012. La absolvirea școlii de poliție a fost repartizat la IPJ Botoșani și mutat la cerere la IPJ Suceava, la mijlocul anului 2013. El a fost evaluat cu calificativ "Bine" în anii 2013, 2014 și "Foarte bine" în anii 2017, 2018. În 2017 a fost recompensat cu felicitări scrise, nefiind sancționat disciplinar pe parcursul carierei. A fost evaluat psihologic la 1 februarie 2019,  fiind declarat apt. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițist împușcat în cap la marginea cartierului Burdujeni, din Suceava.
 Vizualizări articol: 7355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Polițist împușcat în cap la marginea cartierului Burdujeni, din Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei