Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 148 (7149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Imagini care dau fiori

Ursoaică cu doi pui, la plimbare pe străzile din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ursoaica cu pui care a fost văzută de multe ori în ultimele zile prin livezile, grădinile și pe străzile din municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost imortalizată de un localnic și într-o înregistrare video de câteva secunde. S-a întâmplat miercuri seară, pe strada Căprioarei din municipiu. În imaginile pe care le puteți urmări pe site-ul cotidianului nostru, atașate la acest material, se vede o ursoaică cu doi pui care se plimbau pe stradă, printre blocuri și care a fost filmată în timp ce trecea prin fața unei fost dispensar. Pe lângă partea veselă a poveștii, sigur că localnicii nu pot să nu fie speriați și se gândesc ce s-ar întâmpla dacă ar da nas în nas, la propriu, cu ursoaica pe stradă.

Această filmare realizată delocalnicul Cătălin Chiriţă, din mașină, nu face decât să confirme ceea ce localnicii tot sesizează de o săptămână.

Oamenii de pe mai multe străzi din Câmpulung Moldovenesc au văzut o ursoaică cu pui prin livezi şi grădini. Ursul a produs şi pagube la stupi şi a ucis o capră domestică. În urma apelurilor la 112, polițiști locali și jandarmi s-au deplasat la fața locului, unde nu au putut decât să facă cât mai mult zgomot, cu mijloacele acustice și luminoase ale mașinilor de serviciu.

Primul apel privind prezența ursului a fost în seara zilei de 21 iunie, iar de atunci animalul sălbatic a fost observat în diferite zone în fiecare seară. 

Marţi, la sediul Primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc s-a întrunit o comisie formată din reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Suceava, ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, ai Direcţiei Judeţene pentru Agricultură şi ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Suceava, care s-a deplasat în teren, la două gospodării la care au fost reclamate pagube provocate de urs și a constatat pagube evaluate la 1600 de lei, respectiv 2.000 de lei.  Despre măsuri concrete pentru ca ursul să nu mai ajungă în zona locuită nu pare încă a se fi discutat la modul concret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ursoaică cu doi pui, la plimbare pe străzile din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ursoaică cu doi pui, la plimbare pe străzile din Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei