Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 144 (7145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inconştienţă maximă

Şoferi care s-au urcat morţi de beţi la volan, prinşi pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Inconştienţa unor persoane pare să nu aibă limite. În noaptea de sâmbătă spre duminică, doi şoferi care au urcat la volan după ce au băut cantităţi mari de alcool au fost prinşi în trafic pe străzile din Suceava.

În jurul orei 00.30, poliţiştii de la Rutieră au încercat să oprească pentru control un autoturism marca VW Caddy, numai că şoferul care se deplasa pe Bulevardul George Enescu, dinspre Staţia Mobila spre Catedrală, a refuzat să tragă pe dreapta.

A fost urmărit şi blocat la semaforul de la Catedrală, iar după ce a fost luat la întrebări de către poliţişti s-a aflat şi motivul pentru care acesta încerca să fugă.

Aurel Buşilă, de 36 de ani, din Pătrăuţi, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de  1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dus la Spitalul Judeţean Suceava pentru a i se recolta probe de sânge, bărbatul a refuzat şi s-a ales cu o nouă infracţiune.

Culmea, la verificarea în baza de date, şoferul nu figura că ar deţine permis de conducere. În aceste condiţii, Aurel Buşilă a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi este acuzat de comiterea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „refuzul prelevării de mostre biologice”.

După numai câteva ore, în aproximativ aceeaşi zonă, a fost prins şi blocat unalt şofer care s-a dovedit că a urcat băut la volan. Totul a început pe Calea Obcinilor, unde poliţiştii au încercat să oprească un autoturism marca Ford Focus.

Şoferul nu doar că nu a oprit, dar a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie. Pe strada 1 Mai a fost înregistrat cu o viteză de 98 km/h, iar după ce a virat pe strada Universităţii a ajuns la 109 km/h. Apoi a virat la dreapta, pe Bulevardul George Enescu, reuşindu-se blocarea maşinii în zona Catedralei, ocazie cu care şoferul a fost încătuşat.

La urmărire a fost nevoie de 5 maşini de poliţie pentru ca fugarul să fie prins. Aparatul etilotest în cazul lui Dorin-Florin Stroe, de 26 de ani, din Suceava, a indicat 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi care s-au urcat morţi de beţi la volan, prinşi pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 3399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şoferi care s-au urcat morţi de beţi la volan, prinşi pe străzile Sucevei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei