Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 137 (7138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

MIHU ACOPERIŞURI a inaugurat noul depozit logistic la intrare în Ipoteşti

Click aici pentru VIDEO

SC ACOPERIŞURI METALICE SRL (MIHU) a organizat marţi, 11 iunie 2019, un eveniment inedit pentru a marca deschiderea noului depozit logistic zonal situat în Ipoteşti, la aproximativ 2 kilometri de centrul municipiului Suceava. La inaugurare au fost prezenţi angajaţii firmei, importanţi parteneri de afaceri, precum şi Jarek Turczynski, director executiv la Blachotrapez România.

Blachotrapezeste unul dintre cei mai importanţi producători europeni de produse pentru acoperişuri, cu activităţi de producţie şi distribuţie în Polonia, Germania, Slovacia, România, Ungaria şi Bulgaria. Blachotrapez România deţine două unităţi proprii de producţie situate în Satu Mare şi Ploieşti, prin activitatea cărora comenzile se livrează rapid în întreaga ţară. 80% din produsele fabricilor merg la beneficiari din ţara noastră şi 20% la export.

În cadrul inaugurării din Suceava a avut loc montarea demonstrativă a unui acoperiş din tablă tip ţiglă metalică model Janosik produsă de Blachotrapez România. CEO-ul Blachotrapez România, dl Jarek Turczynski, a ţinut un discurs despre istoria firmei Blachotrapez, procesul de fabricare a produselor Blachotrapez, garanţiile oferite şi modul corect de montare a acestora.

Firma suceveană, cunoscută şi sub numele de MIHU ACOPERIŞURI, are o notorietate foarte mare în domeniul produselor specializate pentru acoperişuri, obţinând anul trecut locul 1 pentru cel mai bun vânzător al modelului de tablă tip ţiglă metalică Germania Simetric pe Europa şi locul 6 pe Europa la vânzări generale ale produselor Blachotrapez.

Compania a ajuns la nivelul actual în doar 2 ani de la înfiinţare, având o evoluţie foarte rapidă şi extinzându-se foarte repede în toate regiunile din zona de nord a Moldovei. Clienţii care au achiziţionat produse şi au apelat la serviciile celor de la MIHU ACOPERIŞURI au fost foarte mulţumiţi de promptitudinea şi profesionalismul de care firma a dat dovadă, recomandându-i astfel mai departe.

MIHU ACOPERIŞURIpune la dispoziţia clienţilor o ofertă cuprinzătoare de modele de ţiglă metalică, tablă cutată, accesorii pentru acoperiş şi sistem pluvial, panouri sandwich şi produse pentru garduri, toate produsele fiind de o calitate superioară şi rezistente în timp. Compania asigură şi servicii de consultanţă în alegerea produselor, măsurători la faţa locului, transport la adresă, echipe specializate cu experienţă relevantă pe montaj tablă tip ţiglă metalică.

Website-ul www.acoperisuri-mihu.ro prezintă în detaliu toate informaţiile despre firma SC ACOPERIŞURI METALICE SRL, de la detalii despre companie, gama de produse şi servicii oferite, până la fotografii recente de la lucrările executate.

VIDEO: https://youtu.be/V___NvDVKoI

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MIHU ACOPERIŞURI a inaugurat noul depozit logistic la intrare în Ipoteşti.
 Vizualizări articol: 2919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
MIHU ACOPERIŞURI a inaugurat noul depozit logistic la intrare în Ipoteşti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei