Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 137 (7138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

A III-a ediţie

Belşug de bucurie şi optimism la Marşul absolvenţilor 2019 de la Universitatea ”Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O mare de bucurie şi entuziasm a cuprins, ieri, străzile municipiului Suceava, la desfăşurarea unei noi ediţii a Marşului absolvenţilor Universităţii ”Ştefan cel Mare” Suceava. Este evenimentul care de trei ani de zile celebrează fiecare promoţie de studenţi, care astfel îşi iau rămas bun, în mod simbolic, de la colegi şi profesori, de la anii de facultate.

Peste 1.000 de tineriau dat culoare oraşului, cucerind mai întâi campusul, punctul de plecare a marşului, şi ulterior arterele din centrul oraşului, într-un belşug de veselie şi optimism.

Marşul a început la ora 18.00 din parcul Universităţii Suceava şi a continuat pe traseul Primăria Suceava, bulevardul Ana Ipătescu, Biblioteca Judeţeană şi s-a încheiat pe esplanada din faţa Casei de Cultură.

Coloana a fost deschisă de studenţii din anul II de la specializării Poliţie locală, urmaţi apoi de tinerii absolvenţi, care au fluturat steaguri, au purtat tricouri personalizate cu însemnele universităţii, s-au înarmat cu vuvuzele, fluiere, eşarfe şi baloane şi au pornit în ritm de veselie spre centrul oraşului. Unii mai curajoşi au scandat numele facultăţii absolvite sau două-trei versuri simpatice despre anii studenţiei, atrăgând atenţia şi totodată admiraţia trecătorilor.

”Au fost ani frumoşi şi grei, productivi. Au fost multe amintiri frumoase, plimbări, ieşiri cu colegii, ba chiar şi din sălile de seminarii, cu profesorii, avem amintiri plăcute”, ne-a mărturisit Maria, din Marginea, absolventă de Administraţie Publică.

Emoţie, bucurie şi nostalgie, toate la un loc s-au regăsit, ieri, pe chipurile absolvenţilor suceveni care, cu greu, au vrut să-şi ia rămas bun de la profesori şi colegi.

„A fost o experienţă absolut minunată, cu bune, cu rele. Parcă a fost prea scurt, aş mai fi vrut, absolut extraordinar. Profesorii au fost minunaţi, foarte aproape de studenţi, nu se compară cu nimic, şi colegii foarte maturi, simpatici, creativi, nebuni, cei mai buni colegi”, a menţionat Ioana, de la Litere şi Ştiinţe ale Comunicării.

Despre cei patru ani de Electronică aplicată, Beniamin din Botoşani ne-a povestit că: „A fost frumos, chiar mă gândeam că aş putea să continui. Fiind inginerie a fost multă materie, dar pentru că mi-a plăcut mi s-a părut uşor. Am amintiri multe de la concursuri, de la ore, laboratoare, au fost destule lucruri interesante, am avut ieşiri cu colegii”.

Odată ajunşi pe esplanada din centrul oraşului, studenţii au participat la festivitatea de absolvire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Belşug de bucurie şi optimism la Marşul absolvenţilor 2019 de la Universitatea ”Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Belşug de bucurie şi optimism la Marşul absolvenţilor 2019 de la Universitatea ”Ştefan cel Mare”4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei