Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 112 (7113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

În trafic

Un contrabandist urmărit cu focuri de armă a abandonat maşina cu ţigări de 350.000 de lei în albia pârâului Suceviţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Urmărire în trafic şi focuri de armă trase pentru prinderea unui bărbat, al cărui autoturism abandonat era burduşit cu ţigări de contrabandă. Totul s-a petrecut în cursul serii de marţi, în zona comunei Marginea, după ce un şofer nu a oprit la semnalele poliţiştilor, aceştia fiind nevoiţi să pornească în urmărirea lui. La un moment dat bărbatul a abandonat maşina pe malul pârâului Suceviţa şi a fugit, ignorând somaţiile oamenilor legii. La scurt timp a fost găsit ascuns într-o gheretă şi a ajuns în spatele gratiilor, întreaga cantitate de ţigări şi autoturismul fiind confiscate de poliţişti.

Incidentul s-a petrecut marţi seara, începând cu ora 18.25, când o patrulă de poliţie  din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Marginea acţiona pe DN 2E, efectuând control în trafic în comuna Marginea. La un moment dat a fost observat în trafic un autoturism VW Sharan, înmatriculat în Bulgaria, al cărui şofer a avut un comportament suspect în momentul intersectării cu autospeciala de poliţie. După efectuarea semnalelor luminoase şi acustice pentru oprirea acestuia, şoferul autoturismului a mărit viteza de deplasare, fiind urmărit circa 500 de metri de echipajul de poliţie, până în albia pârâului Suceviţa, unde şoferul a abandonat maşina şi a fugit, trecând pârâul. El a fost somat prin portavoce şi, după ce nu s-a supus somaţiilor, poliţiştii au pornit în urmărirea pedestră a acestuia, executând cinci focuri de armă în plan vertical. Ajungându-se într-o zonă cu case, persoana urmărită a fost pierdută din raza vizuală, fiind luată legătura imediat cu celelalte echipaje de poliţie planificate în acţiune, care s-au deplasat cu rapiditate în locul indicat, efectuând o scotocire a zonei. În scurt timpconducătorul auto a fost identificat, fiind ascuns într-o gheretă a unei societăţi comerciale, la circa 1 km de locul în care a abandonat autoturismul.

 

Pe numele fugarului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore

Poliţiştii au stabilit că e vorba de Petru Ştefan Bobu, de 34 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri. În interiorul maşinii au fost descoperite mai multe cartuşe cu ţigări fără timbru de provenienţă, iar în urma inventarierii făcute, după ce autoturismul a fost transportat la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, în zona banchetei din spate, care fusese demontată anterior, şi în zona portbagajului a fost identificată cantitatea de 31.798 de pachete de ţigări fără timbru, în valoare aproximativă de 350.000 de lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar autoturismul în valoare de 12.000 de lei a fost şi el indisponibilizat pentru cercetări.

Comisarul-şef Daniel Andrei, şeful Secţiei de Poliţie Rurală Marginea, ne-a declarat: ”Pe numele autorului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi s-a dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Rădăuţi, cu dispunerea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.”

Judecătorii rădăuţeni au decis ca suspectul să fie cercetat în continuare în arest la domiciliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un contrabandist urmărit cu focuri de armă a abandonat maşina cu ţigări de 350.000 de lei în albia pârâului Suceviţa.
 Vizualizări articol: 1380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un contrabandist urmărit cu focuri de armă a abandonat maşina cu ţigări de 350.000 de lei în albia pârâului Suceviţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei