Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 104 (7105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ițcani

Un bărbat a murit, după ce maşina cu care făcea off-road s-a răsturnat de mai multe ori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Accident tragic în cursul serii de duminică, pe un câmp din apropierea străzii Mitocelului din cartierul Ițcani. Un bărbat de 32 de ani a fost strivit de autoturismul de teren pe care îl conducea, după ce maşina s-a răsturnat de mai multe ori de pe un deal din apropierea cartierului sucevean.

Accidentul a fost anunțat duminică seara târziu, în jurul orei 23.20, printr-un apel la 112 dat de un bărbat de 27 de ani, cunoscut al victimei. La fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj SMURD de descarcerare. În momentul în care acesta a ajuns la autoturismul Mitsubishi răsturnat, victima era deja extrasă de sub maşină de către martori şi polițişti. Echipajul medical a încercat să-i acorde primul ajutor, însă la scurt timp a declarat decesul acestuia. 

Polițiştii rutieri, împreună cu cei judiciari, au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea. Victima a fost identificată a fi Adrian Mihai Agrigoroaie, de 32 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, un bărbat care a lucrat mult timp în străinătate şi se întorsese de puțin timp la locuința pe care o construise în comună. Polițiştii l-au audiat pe bărbatul de 27 de ani, prietenul victimei, care le-a declarat că duminică după-amiază consumaseră împreună băuturi alcoolice la casa bărbatului de 32 de ani. În jurul orei 20.00, cei doi s-au despărțit, în acel moment Adrian Mihai Agrigoroaie spunându-i prietenului său că va face o tură cu autoturismul Mitsubishi pe dealurile dintre cartierul Ițcani şi comuna Mitocu Dragomirnei.

În jurul orei 22.30, văzând că prietenul său nu mai răspunde la telefon, bărbatul de 27 de ani a plecat în căutarea acestuia în zona pe care o cunoştea, iar la ora 23.18 a observat lumina provenită de la farurile autoturismului Mitsubishi. Ajungând în zona respectivă, el a găsit autoturismul răsturnat, corpul prietenului său fiind prins sub acesta. Cu ajutorul polițiştilor ajunşi primii la fața locului s-a reuşit scoaterea lui Adrian Mihai Agrigoroaie de sub autoturism, însă din păcate acesta nu a mai putut fi salvat. Autoturismul fusese găsit pe un teren viran, la circa 400 de metri de capătul străzii Mitocelului, iar cercetările au arătat că din cauza reliefului accidentat al zonei, autoturismul Mitsubishi înmatriculat în Marea Britanie s-a răsturnat, rostogolindu-se de mai multe ori. Din păcate, bărbatul de la volan nu purta centură de siguranță şi a fost proiectat afară din maşină, fiind strivit de greutatea acesteia. Polițiştii au constatat că nu sunt întrunite elementele constitutive ale unui accident rutier, întrucât evenimentul nu s-a petrecut pe un drum public. La fața locului au ajuns şi polițiştii judiciarişti din cadrul Biroului de Investigații Criminale, care continuă cercetările în cadrul unui dosar de cercetare penală deschis pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Din păcate, bărbatul care a muncit mulți ani în străinătate pentru a-şi face o situație şi care a sfârşit atât de tragic a lăsat în urmă o fetiță şi soția însărcinată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a murit, după ce maşina cu care făcea off-road s-a răsturnat de mai multe ori.
 Vizualizări articol: 2782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat a murit, după ce maşina cu care făcea off-road s-a răsturnat de mai multe ori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei