Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 88 (7089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inconştient

Un şofer a depăşit pe contrasens coloana de maşini oprită la trecerea de pietoni şi a fost la un pas să accidenteze o femeie care traversa strada regulamentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un incident filmat de camera de la bordul unei maşini, vineri, pe bulevardul principal al Sucevei, la mică distanţă de locul unde s-a petrecut un teribil accident mortal anul trecut – în care şi-a pierdut viaţa o jandarmeriţă şi fetiţa ei a fost rănită grav, demonstrează încă o dată că inconştienţa unora dintre cei care deţin carnet de şofer pune în pericol viaţa multor altora. Filmul a fost distribuit pe mai multe reţele de socializare, inclusiv la nivel naţional, pe Info Trafic 24, unde apare direct cu titulatura de “Pericol public”.

Pe filmarea de câteva zeci de secunde se observă clar cum, la trecerea de pietoni de la Bancă – bulevardul Ana Ipătescu, maşinile se opresc de o parte şi de alta, pe ambele sensuri de mers, pentru a trece un grup de pietoni.

Deşi traficul rutier a fost oprit doar 14 secunde, timp în care au trecut şapte oameni pe trecerea de pietoni, după numai 8 secunde de aşteptare, o maşină se desprinde din coloana care venea dinspre Policlinica Areni, intră pe contrasens, depăşind coloana de maşini pe linia dublă continuă, ignoră faptul că sunt încă pietoni pe trecere, trecând razant pe lângă o femeie în vârstă, care dacă nu-l vedea şi grăbea pasul, putea fi lovită, apoi “taie faţa” unei camionete care se pusese deja în mişcare, impactul fiind evitat pentru că cel de la volanul acesteia frânează brusc, observând manevra periculoasă.

Astfel, după ce a pus în pericol mai mulţi participanţi la trafic, individul de la volan a intrat din nou pe banda sa de mers şi a continuat călătoria, cine ştie câte alte figuri periculoase mai executând în trafic.

Din informaţiile pe care le deţinem, autoturismul Mazda cu numărul SV 14 STN ar aparţine unei instituţii a statului român şi în acel moment se afla în misiune. Chiar şi aşa, încălcarea legislaţiei rutiere nu este permisă, iar orice misiune, fie ea şi sub acoperire, se face respectând legea.

De altfel, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava au anunţat, prin vocea purtătorului de cuvânt, comisarul-şef Ionuţ Epureanu, că s-au autosesizat şi vor lua măsuri pentru identificarea şoferului şi tragerea acestuia la răspundere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer a depăşit pe contrasens coloana de maşini oprită la trecerea de pietoni şi a fost la un pas să accidenteze o femeie care traversa strada regulamentar.
 Vizualizări articol: 3994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Un şofer a depăşit pe contrasens coloana de maşini oprită la trecerea de pietoni şi a fost la un pas să accidenteze o femeie care traversa strada regulamentar5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei