Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 55 (7056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Alături de inițiativa lui Ștefan Mandachi

Lungu: „Nu va rămâne fără urmări, în final vom fi luați în seamă de cineva!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Primarul Sucevei, Ion Lungu, l-a felicitat public pe omul de afaceri Ștefan Mandachi pentru ineditul protest referitor la lipsa totală a autostrăzilor în Moldova, la aproape 30 de ani de la Revoluție, încurajând sucevenii să participe la acțiunea de protest din 15 martie, când va fi inaugurat primul metru de autostradă, realizat de tânărul sucevean din fonduri proprii.

Cei doi s-au întâlnit marți seara, la Gala „Femei de succes”, care a avut loc în una din sălile de evenimente deținute de Ștefan Mandachi, iar edilul sucevean a ținut să-l încurajeze și să îl felicite pentru demersul său, cu răsunet la nivel național.

„Bravo, Ștefan! Ai avut o idee deosebită, este o inițiativă de apreciat, cu un impact deosebit. Noi am discutat problema autostrăzii și prin intermediul Asociației <Moldova se dezvoltă>, la nivelul Asociației Municipiilor din România, inclusiv în prezența președintelui României...acum a ieșit și Ștefan Mandache cu o inițiativă bine făcută. Se pare că altă cale nu este. Guvernanții să priceapă odată pentru totdeauna că nu e un moft, nu e o chestie de campanie electorală, chiar este necesară o autostradă în Moldova. Fără autostradă, suntem condamnați la subdezvoltare și ne vor judeca generațiile care vin”, consideră șeful municipalității sucevene.

Ion Lungu a precizat că nu va fi prezent pe 15 martie la inaugurarea primului metru de autostradă, realizat de Ștefan Mandachi, în semn de protest față de neimplicarea guvernanților în realizarea acestui deziderat comun, dar a spus că încurajează sucevenii să participe la eveniment.

„Ca primar îl felicit pe Ștefan Mandache pentru acest manifest al său, care s-a rostogolit prin toată media națională, și cred că toți trebuie să fim solidari în această privință. Cred că nu va rămâne fără urmări, în final vom fi luați în seamă de cineva în privința autostrăzii”, a concluzionat Lungu, care a explicat că în perioada 13-16 martie va fi la București la o serie de întruniri oficiale, legate de preluarea Președinției Consiliului UE de către România.

Un sfat pe care edilul sucevean i l-a dat lui Ștefan Mandachi a fost să nu mai zică niciodată „nu”, referindu-se la afirmațiile acestuia că nu candidează și nu vrea să facă politică.

 

Ștefan Mandachi: „Vă rog să fiți alături de mine, să nu mă lăsați singur pe 15 martie”

În cadrul aceluiași eveniment - „Femei de succes”, Ștefan Mandachi a vorbit și despre campania pentru realizarea autostrăzii, declarând că a fost uimit de susținerea de care s-a bucurat la nivel național.

„Am făcut o provocare către trei persoane, dar vă rog să fiți alături de mine, să nu mă lăsați singur pe 15 martie, să fim cât mai mulți. Este idealul meu! Am fost acuzat că mi-am făcut marketing mascat, dar vă spun cu mâna pe inimă că viața mi-a fost pusă în pericol de nenumărate ori – chiar vineri a trebuit să ies de pe carosabil pentru că un tir era să intre în mine – cred cu adevărat în demersul meu”, a spus tânărul om de afaceri, adresându-se celor din sală.

În data de 15 martie, la ora 15:00, va avea loc inaugurarea primului şi singurului metru de autostradă din regiunea Moldovei, construit simbolic, de Ștefan Mandachi.

Tot atunci, timp de 15 minute va fi suspendată activitatea în toate afacerile pe care acesta le administrează, măsură pe care i-a îndemnat și pe alții să o ia, în semn de protest.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: „Nu va rămâne fără urmări, în final vom fi luați în seamă de cineva!”.
 Vizualizări articol: 2152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Lungu: „Nu va rămâne fără urmări, în final vom fi luați în seamă de cineva!”2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei